maritbet girişmaritbet
Windowist Tower 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü sürdürülebilir çalışmalarıyla kutluyor!

Windowist Tower 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü sürdürülebilir çalışmalarıyla kutluyor!

Çevreye duyarlı ofis anlayışı ile gelecek nesillere daha güzel bir çevre bırakabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Windowist Tower, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nün önemini birkez daha vurguluyor

Çevreye duyarlı ofis anlayışı ile gelecek nesillere daha güzel bir çevre bırakabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Windowist Tower, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nün önemini birkez daha vurguluyor

Yanlış ve çarpık şehirleşme, yeşil alanların yok edilmesi ve kontrolsüz endüstrileşme gibi birçok sorunla boğuşan yeryüzü, artık “sürdürülebilirlik” odaklı bir yaşam tarzına ihtiyaç duyuyor.  Doğal kaynakların hızla tükenmeye başladığı günümüzde, “yeşil binalar”, en az bireylerin kişisel duyarlılıkları kadar büyük önem taşıyor.

İş hayatındaki yenilikçi anlayışını, yüksek bütçeli ar-ge süreçleri ile besleyen Windowist Tower, 21. yüzyılın gerektirdiği kurumsal sosyal sorumlu duruşunu tasarım aşamasında uyguladığı çevreci önlemlerle ortaya koyuyor. Windowist Tower, sunduğu yüksek standarttaki birbirinden farklı ve benzersiz profesyonel hizmet ve çevreci malzeme seçimleriyle; enerji tasarrufunu ve prestiji bir arada sunuyor.

Windowist Tower henüz tasarım aşamasında “yeşil bina” teması ile kurgulanmış olmanın yanı sıra, bünyesinde hizmet veren 4 kişilik ar-ge ekibi ile çevreye duyarlılık konusunda hep daha iyiye ulaşmayı hedefliyor.

Akıllı binanın dış cephesinde bulunan alüminyum kafes konstrüksiyon, istenmeyen elektrik ve manyetik alanların bina içine nüfuzunu kısıtlayarak bina içinde, zeminde ve insanların üstünde birikmesi muhtemel statik elektriğin deşarjına katkıda bulunuyor.

Windowist Tower, bina içinde varolan insan sayısına göre çalışması sağlanmış ısıtma ve soğutma sistemleri ile gereksiz enerji tüketiminin önüne geçiyor. Her katta bulunan ısı geri kazanım üniteleri ile bina dışına çürük hava atılması sırasında oluşan çok yüksek enerji kayıpları da minimumda tutuluyor.

Windowist Tower'ın helikopter pistinde bulunan meteoroloji istasyonundan toplanan veriler ile oluşturulan veri tabanına Windowist Tower'ın internet sitesinden canlı olarak ulaşılabiliyor.  Meteoroloji istasyonuyla birlikte bina zemin ve bodrum katlarında bulunan titreşim sensörleri, gerek helikopter pisti ve teras, gerek zemin dış mekan kameraları ile, ortamdaki güneş, yağmur miktarı, solar radyasyon, deprem anı ve muhtelif durumları tespit ederek düzenli kayıt altına alan bir sistemi ile “çevresini algılayan” en akıllı bina.

Çalışmalarına aralıksız devam eden Windowist Tower, enerji kaynaklarının verimli kullanımı konusunda da uluslar arası standartlara uyan sistemleri uyguluyor. Bina içinde var olan insan sayısına göre performansını düzenleyen iklimlendirme sistemleri ile gereksiz enerji tüketiminin önüne geçiliyor. Her katta bulunan ısı geri kazanım üniteleri ile, bina dışına çürük hava atılması sırasında oluşan çok yüksek enerji kayıpları da minimumda tutuluyor. %98 verimde çalışan kesintisiz güç kaynağı ve enerji sertifikalı bilgisayarlar ile karbon salınımını azaltılan akıllı binada, güç tüketimi de minimumda tutuluyor.

Windowist Tower Hakkında

Windowist Tower Konferans ve İş Merkezi; seminer, organizasyon ve toplantılar için özel tasarlanmıştır. Ayrılabilir duvarlar aracılığıyla 10 kişiden 200 kişiye kadar misafir ağırlayabilmektedir. Gün ışığı alan, en modern teknoloji ile donatılmış, şık ve konforlu, esnek zamanlı kiralama seçenekleriyle, tüm ihtiyaçlara uygun olarak hizmet vermektedir. Toplantı ihtiyaçlarına göre alternatif çözümler sunan bina, 1 saat veya daha uzun süreli kiralama seçenekleri ile de fark yaratmaktadır. Hareketli duvarlar sayesinde aynı anda birkaç toplantının gerçekleştirilebildiği akıllı binada, duvarların ses geçirmez özelliği, fuaye alanları, toplantı aralarındaki kahve molaları için sunulan teras opsiyonu, daha exclusive toplantılar için sabit bir boardroom olması, bütün salonlarda yerleşik olarak projeksiyon ve projeksiyon perdesinin olması gibi hizmetler ve son teknolojiyi kullanarak sürekli yenilikçi hizmetler yaratması sunduğu imkanlar arasında yer almaktadır.

İş merkezlerinin bulunduğu lokasyonda konumlanmış olması dolayısıyla; toplu taşıma alternatifleri, metroya doğrudan erişim, vale parking hizmetleri ve çatıda Heliport hizmetleri ile kolay erişilebilir bir noktadadır. Toplantılarınız süresince ikramlarınız, tercihleriniz doğrultusunda bünyemizdeki Catering Departmanı tarafından sağlanır. Windowist çatısı altında bulunan Gezi İstanbul Maslak, Bistro ve Patisserie yerel ve dünya mutfaklarından seçmeler sunmaktadır. Açık alan ve teraslar gibi misafirlerinin iyi vakit geçirebileceği deneyimler sunmaktadır.

Windowist Tower, iş dünyasının İstanbul'daki penceresi oluyor ve dünyanın en uğrak ticaret merkezlerinden biri olan şehrin profesyonel imajına değer katıyor. Yenilikçi anlayışını araştırma ve geliştirme ile besleyen Windowist Tower, 21. yüzyılın gerektirdiği duruşunu sunduğu konferans ve toplantı salonları ile de gösteriyor. Windowist Tower sunduğu yüksek standarttaki hizmetleri ile prestiji ve özgürlüğü bir arada sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Windowist Tower'da ofis kiralayanlar ilk ay ücret ödemiyor!
  • 13.02.2015 16:08

Windowist Tower'da ofis kiralayanlar ilk ay ücret ödemiyor!

Hazır ofis konseptini 5 yıldızlı otel anlayışıyla sunan Windowist Tower’da Mayıs ...

Windowist Tower 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü sürdürülebilir çalışmalarıyla kutluyor!
  • 04.06.2013 11:31

Windowist Tower 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü sürdürülebilir çalışmalarıyla kutluyor!

Çevreye duyarlı ofis anlayışı ile gelecek nesillere daha güzel bir çevre bırakab ...

Windowist Tower, bir katı sanat galerisi yaptı!
  • 21.05.2013 08:19

Windowist Tower, bir katı sanat galerisi yaptı!

Windowist Tower, alternatif çözümleriyle dikkat çekiyor. Projede, teknik destek ...

Windowist Tower, TAV Passport üyelerine benzersiz fırsatlar sunuyor!
  • 17.05.2013 13:38

Windowist Tower, TAV Passport üyelerine benzersiz fırsatlar sunuyor!

İş dünyasının profesyonel çözüm ortağı Windowist Tower, sunduğu ayrıcalıklı hizm ...

Windowist Tower, Maslak’ta hazır ofis konseptini geliştirdi
  • 12.05.2013 07:40

Windowist Tower, Maslak’ta hazır ofis konseptini geliştirdi

Alternatif çözümleriyle, geleneksel ofis kavramına yepyeni bir bakış açısı kazan ...

Windowist Tower Konferans ve İş Merkezi toplantılara çözüm sunuyor!
  • 09.01.2013 15:20

Windowist Tower Konferans ve İş Merkezi toplantılara çözüm sunuyor!

İş hayatının vazgeçilmez bir parçası olan toplantılar için uygun alan bulabilmen ...