maritbet girişmaritbet
Turyapı, Foresta Datça’yı müşteri anketine göre şekillendirecek!

Turyapı, Foresta Datça’yı müşteri anketine göre şekillendirecek!

Foresta Sarıyer projesini teslim ettikten sonra rotasını Datça’ya çeviren Turyapı, 46 dönüm arsa üzerinde gerçekleştireceği düşük yoğunluklu proje için anket düzenliyor

İstanbul başta olmak üzere farklı illerde projeler gerçekleştiren Ankara kökenli Turyapı, Datça'da 100 bağımsız birimin yer alacağı bir proje gerçekleştirmek üzere kolları sıvadı. 40 milyon liralık bir yatırımla gerçekleşmesi planlanan projenin satışına kış aylarında, inşaatına da bahar aylarında başlanacak.

Kullanışlı, satılabilir ve çok keyifli

Foresta Datça hakkında açıklamalar yapan Turyapı Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Turpçu, kullanışlı, satılabilir, kalıcı ve isminden söz ettiren bir proje gerçekleştirmek istediklerini dile getirdi. Datça'nın ortalama fiyatlarından biraz yüksek bir rakama, 3.500-4.500 lira fiyat aralığında hareket etmek istediklerini belirten Turpçu, “Foresta Sarıyer artık bir marka oldu. Sarıyer'de satış yaptığımız tüm müşterilerimiz ve bizi tanıyanlar Datça için hazırlık yaptığımızı duyduklarında mutlaka kendilerini aramamızı istediler. Datça, doğal güzelliğini koruyabilmiş bir bölge. Bizde burada ismimize layık bir proje gerçekleştireceğiz. Fiyatımızın Datça ortalamasından yüksek olduğun biliyoruz ama kesinlikle buna değecek bir site yapacağız. Ama anketten çıkan sonuca da uyacağız. Müşterilerimiz daha düşük bir fiyat aralığı tercih ederse onu da dikkate alacağız” dedi.

Projenin kullanışlı olması için müşteri isteklerinin dikkate alınmasına önem verdiklerini ifade eden Turpçu, “Projelerde en sonda yüzde 15-20'lik bir kısmın satışı zaman alıyor. Bunu önlemek ve herkesin içine sineceği bir proje için anket düzenledik. İnsanların havuzundan hangi mevsimlerde kullanacağına, metrekare büyüklüğünden evin tipine kadar tüm isteklerini topluyoruz. Bunların hepsinin harmanlanacağı ve herkesin kendini bulacağı bir proje gerçekleştireceğiz” dedi.

Anketten sonra proje şekillenecek

Müşteri beklentilerinin önemine vurgu yapan projenin mimarı Serkan İğdelipınar da şu anda fizibilite çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti. Projenin belirlenen hatlarına dikkat çeken İğdelipınar, “Burada 46 dönüm üzerinde düşük yoğunluklu bir proje yapacağız. Binalar 2 katlı olacak. İmarı artırmak gibi bir isteğimiz ve çabamız yok. Çok kazanan değil çok yaşanmak istenen bir yer için uğraşıyoruz. Sitenin hangi tarzda olacağı bile 1 ay sonra sonuçlanacak ankete göre belli olacak. Yani Datça Sokakları mı, mahalle tarzı mı, müstakil villa mı, ikiz villa mı yoksa daire şeklinde mi olacağına o zaman karar vereceğiz” şeklinde konuştu.

Mavi bayraklı plaja sadece 300 metre

Datça'nın merkezine 2 kilometre uzaklıkta yer alan projenin mevki Burgaz olarak biliniyor. Mavi bayraklı plaja 300 metre mesafede bulunan, doğa ve denizle iç içe bir konumda bulunan proje 46 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Yaklaşık 15-20 bin metrekare inşaat alanında ve 100 bağımsız birimden oluşan özel proje her türlü konfora ve lükse ev sahipliği yapacak.

Türkiye'de bir ilk 

Datça merkezine sadece iki kilometre mesafede bulunan ve yaz kış Datça'da yaşamak isteyen yabancılar ve yerli tüketiciler için ideal bir seçim olması amacıyla projelendirilen özel proje, tüketicisiyle birlikte oluşturulacak.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Foresta Datça'nın basın lansmanı yapıldı!
  • 23.08.2013 11:49

Foresta Datça'nın basın lansmanı yapıldı!

Turyapı tarafından hayata geçirilecek olan Foresta Datça projesinin lansmanı yap ...

Foresta Sarıyer tükendi, Foresta Datça başlıyor
  • 13.01.2014 10:40

Foresta Sarıyer tükendi, Foresta Datça başlıyor

Doğa ile iç içe bir yaşam sunan Turyapı, Foresta Sarıyer'in ardından Foresta Dat ...

Foresta Datça'nın anketine katılım 7 bin 500 kişiyi aştı
  • 11.12.2013 11:25

Foresta Datça'nın anketine katılım 7 bin 500 kişiyi aştı

Turyapı'nın, Datça'da gerçekleştireceği Datça Foresta projesi için tüm halkın oy ...

Foresta Datça'da halk ne istiyorsa öyle olacak
  • 06.11.2013 11:07

Foresta Datça'da halk ne istiyorsa öyle olacak

Turyapı'nın halk oylamasıyla ve halkın tercihlerine göre inşa edeceği Foresta Da ...

Foresta Datça için oylama devam ediyor
  • 28.10.2013 09:48

Foresta Datça için oylama devam ediyor

Turyapı Türkiye'de bir ilke imza atarak yeni ve farklı bir projeyi Datça'da haya ...

Turyapı Foresta Datça projesini anketle yapacak!
  • 23.08.2013 08:27

Turyapı Foresta Datça projesini anketle yapacak!

İstanbul, Ankara ve Zonguldak’ta projeler geliştiren Turyapı’nın yeni adresi öne ...