maritbet girişmaritbet
Saffet Ulusoy ve Özlem Avşar Çırağan Sarayı’nda evlendi!

Saffet Ulusoy ve Özlem Avşar Çırağan Sarayı’nda evlendi!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından Haluk Ulusoy’un oğlu Saffet Ulusoy ile Özlem Avşar, önceki akşam düzenlenen görkemli törenle hayatlarını birleştirdi

 

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy ile Özlem Avşar, önceki akşam düzenlenen görkemli törenle hayatlarını birleştirdi. Düğüne siyaset, sanat, spor ve iş dünyasından birçok ünlü katıldı.

DÜĞÜNE SİYASET, SANAT, SPOR VE İŞ DÜNYASINDAN BİRÇOK ÜNLÜ KATILDI

Saffet Ulusoy ile Özlem Avşar, önceki akşam Çırağan Sarayı'nda nikah masasına oturdu. Siyaset, sanat, spor ve iş dünyasını buluşturan törende, çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Çiftin şahitliklerini ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Arda Turan ve Ahmet Emre Büyükhanlı yaptı. Ferhat Göçer ile Serdar Ortaç'ın sahne aldığı düğünde, eğlence alışılmışın aksine gece yarısında bitmeyip sabaha kadar devam etti. Düğün töreni sonrası yapılan after party'ye katılan konuklar 06.00'ya kadar eğlendi.

GÖKBAKAR SÜRPRİZİ

Düğünün asıl sürprizi Şahan Gökbakan'dan geldi. Gece boyunca neredeyse sahneden inmeyen ünlü komedyen, Ferhat Göçer'le “Cennet” ve “Bir Şarkısın Sen” şarkılarında düet yaptı. Ardından da Ortaç'a vokal yapan Gökbakar için Ferhat Göçer “Kendisinde bir ışık var. Sesi hakkında çok konuşmayayım ama sağlam gitarist” yorumunu yaptı.

İbrahim Şahin-Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saffet Ulusoy ve Özlem Avşar Çırağan Sarayı’nda evlendi!
  • 20.05.2012 08:24

Saffet Ulusoy ve Özlem Avşar Çırağan Sarayı’nda evlendi!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından Haluk Ulusoy’un oğlu Saffet Uluso ...