maritbet girişmaritbet
Marina Ankara’da maliyetin yüzde 20’si donatıya ayrılıyor

Marina Ankara’da maliyetin yüzde 20’si donatıya ayrılıyor

Sinpaş Yapı Ankara'nın ilk marina projesi Marina Ankara'yı Çankaya Oran'da hayata geçiriyor. Projenin maliyetinin yüzde 20’si donatılara ayrıldı.

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı, Ankara'ya marina yaşamını getirirken başkenti birçok yenilikle tanıştıracak. Marina Ankara, rengarenk yaşamıyla Ankara'nın yeni simgelerinden biri olacak. Mavi ve yeşille iç içe bir yaşam sunan proje, Marina, Kanyon, Marina Meydanı, Tropik Ada gibi sosyal alanlarda birlikte, Çankaya Tenis Kulübü, bisiklet ve koşu parkurları gibi spor alanları ve yılın 365 günü kayak ve snowboard yapma imkanı sunacak Snowland de yer alıyor. 

Sinpaş Çankaya Oran'da 3 ayrı yaşam konseptinde geliştireceği Marina Ankara'nın ilk etabı Marina Towers satışa sunuldu. Toplantıda yöneltilen soruları Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu BaşkanıAhmet Çelik ve Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu ÜyesiMahmut Sefa Çelik cevapladı. 

Ankara'ya Marina geldi

Sinpaş Yapı'nın marina konseptiyle başkente yeni değerler kazandırdığını belirten Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, konsept işler yaptıklarını ve bunun son örneğini Ankara'ya Marina yaparak gösterdiklerini kaydetti. Göl ve yeşil alanlara proje maliyetinin yüzde 20'sini ayırdıklarını belirten Çelik, Sinpaş Grup'un 41. yaşına girdiği yıl içinde Ankara'ya 17 proje yapacaklarını müjdesini verdi.

Ankaraya 17 proje 

Ankara projelerinin 5 tanesini açıkladıklarının altını çizen Çelik, “Hırslı değiliz, elimizdeki projeleri kademeli olarak geliştireceğiz. Bununla beraber gelen teklifleri de değerlendiriyoruz. Planlamanın haricinde kendi arsalarımızda yada kat karşılığı olarak gelen arsaları da görüşüyoruz” dedi.

Ankara'dan beklentilerini karşıladıklarının altını çizen Çelik, “Öyle olmasa 2 bin 500 konuta başlamazdık. Anadolu'da yaptığımız işlerde Sinpaş markasını dışarıda daha fazla gözlemliyoruz. Beklentimizi bulduğumuz her yerde olmaya devam edeceğiz. 2015'in sonuna kadar 17 proje gerçekleştireceğiz. 2016'daki hedeflerimizi de Aralık 2015'te görüşelim. Şu anda Bursa, Ankara, Gaziantep ve Denizli ve Frankfurt'ta projeler geliştiriyoruz” diye konuştu.

İlk önce Marina Tower teslim edilecek

Proje hakkında bilgiler aktaran Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik Marina Ankara'nın ilk etabının yüksek katlı Marina Tower olduğunu dile getirdi. Burada 36 ay sonra teslimleri gerçekleştireceklerini söyleyen Çelik, “İlk etabın satışını ve inşaatını gerçekleştiriyoruz. İkinci etabın hafriyatına da başladık. Toplamda 36 ile 42 ay olmak üzere projeyi etap etap teslim edeceğiz” dedi.

Ankara'da 14 bin konut daha yapabilirler

Ankara'da şu anda grup olarak 14 bin konutluk arsaları olduğuna değinen Çelik, “Kademeli olarak bu gayrimenkulleri devreye alacağız. Yeni projelerimiz olacak. Diğer geliştiriciler ile iş birliği yapabiliriz” şeklinde konuştu. 

Projenin müşteri portföyü sağlam

Ankara'nın memur kenti gibi görünmesine rağmen nüfusu ile kıyaslandığında İstanbul'dan geride kaldığına dikkat çeken Çelik, “Ankara Türkiye ekonomisinin ikinci büyük kenti. Müşteri kesimini sanayiciler, iş adamları, bürokratlar ve siyasetçiler oluşturuyor. Tayini başka illere çıkan bürokratlar Ankara'dan konut almaya devam ediyor. Emekli olduğumda kullanırım diye düşünüyor” şeklinde konuştu. Ankara huzurlu ve rahat bir kent. İstanbul'a göre stresi az” dedi. 

Metrekaresi KDV dahil 3 bin 900 lira

Ankara'daki fiyatların İstanbul ile kıyaslandığında çok geride kalmasına da açıklık getiren Çelik, “Ankara'nın Çankaya Oran'ı İstanbul'un Ataşehir'ini ve Etiler'i karşılıyor. Bu rakam Ankara için yüksek bile sayılabilir” dedi. Kampanya gibi ödeme önerilerine de değinen Çelik, peşin ödemede indirim yapıldığını ve bankaların cazip ödeme koşulları sunduğunu söyledi. Çelik, kendi bünyelerinde de 40 aya kadar taksitlendirme yaptıklarını kaydetti. 

Hüseyin Belibağlı-Fatih Işık/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kepçe operatörü adresi karıştırdı, yanlış binayı yıktı
  • 07.04.2022 11:07

Kepçe operatörü adresi karıştırdı, yanlış binayı yıktı

Samsun’da bir kepçe operatörü yıkım için gideceği adresi karıştırınca yanlış bin ...

Ankara'nın tercihi Marina Ankara!
  • 05.11.2016 13:58

Ankara'nın tercihi Marina Ankara!

Bağımsız araştırma şirket IPSOS'un yaptığı araştırmaya göre Ankara'nın en çok te ...

Ahmet Çelik, Konutder etkinliğini değerlendirdi!
  • 14.10.2015 10:40

Ahmet Çelik, Konutder etkinliğini değerlendirdi!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Körfez Yatırımcıları Buluşması'nın ...

Marina Ankara'nın Hülya Avşar'lı yeni reklam filmi!
  • 03.10.2015 09:53

Marina Ankara'nın Hülya Avşar'lı yeni reklam filmi!

Ankara'ya marina getiren proje Marina Ankara'nın Hülya Avşar'lı 2. reklam filmi ...

Mahmut Sefa Çelik, Marina Ankara'yı anlatıyor!
  • 06.04.2015 17:39

Mahmut Sefa Çelik, Marina Ankara'yı anlatıyor!

Ankara'nın en özel projesi Marina Ankara'yı, bir de Sinpaş Yapı İcra Kurulu Üyes ...

Hülya Avşar, Marina Ankara'yı anlatıyor!
  • 06.04.2015 17:26

Hülya Avşar, Marina Ankara'yı anlatıyor!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Sinpaş'ın Çankaya'daki yeni projesi Marina Ankara'yı a ...