maritbet girişmaritbet
Kepez ve Santral kentsel dönüşüm ofisi açıldı

Kepez ve Santral kentsel dönüşüm ofisi açıldı

Antalya'nın "Rüya Projesi" Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı.

Projenin Antalya için önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel proje hayata geçtiğinde bölgenin değerinin 3 kat artacağını söyledi. 

“Kepez ve Santral Kentsel Dönüşüm Projesi" ile ilgili halkın daha doğru bilgiye ulaşması için Kepez ve Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi açılışım gerçekleştirdi. 

Açılışa, Kepez Belediye Başkam Hakan Tütüncü, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer'in yanı sıra Kepez-Santral mahallesi sakinleri katıldı. Vatandaşların umutla beklediği projeni startım veren Başkan Türel, kurdeleyi 'Benim ilk karne notum olacak. İnşallah o karne notumu da en iyi şekilde sizler dolduracaksınız' diyerek dualar içinde açtı. 

Kepez-Santral Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan ve projenin vatandaşların isteklerine göre hayata geçirileceğini dile getiren Türel, "Siz ne istiyorsanız biz onu yapacağız. Arsa tapusu istiyorsanız, arsa tapusu. Hayır arsa tapusu değil de daha fazla değer kazanacak daire tapusu istiyorsanız onu yapacağız. Tercih sizin dedik. O dönem olaya siyaseten yaklaşanlar, bizler siyaseten prim yapmayalım diye bazı yalanlarla ortalıkta gezindiler. Dediler ki; Menderes Türel Kepezaltı-Santrale TOKİ'yi sokacak. Tam bu konuşmalar 2009 senesinin Ocak aylarında iyice gündemdeki yerini aldı. Çünkü niye? Seçimler yaklaşmıştı ve provokatifler sahnedeydi. Ben burada çok defa kahve toplantısında defalarca sizlere gelip her şartta ne olursa olsun, burada TOKİ olmayacak dememe rağmen; hatta yemin edercesine ifade etmeme rağmen, maalesef bazı arkadaşlarımızı inandırmakta güçlük çektik. O provokatörler, buralarda TOKİ gelecek diye cirit atarak sizlerin aklım karıştırdı. Bir de üstüne üstelik 2009 seçim öncesinde sizlere tapu dağıttı. 

Yalancı tapu. Ben o tarihte ona 'çiklet tapusu' demiştim. Hani çocuklara eskiden çiklet dağıtılırdı içinden onlar sevinsin diye, oyuncak çıkardı. İşte ona benzetmiştim. Aslında geçen dönem belediye başkanımız 2009'da o zaman adaydı seçilmemişti, 'Ben seçileyim, işte tapunuzun örneği burada' dedi. Hepinize dağıttı. Yarımda o dönemdeki ü başkanının imzası tapu örneği. Herkes dedi ki; 'Oh biz tapularımıza kavuşacağız.' Milletimizin takdiri göreve geldiler sizler her bayramda tapu beklediniz. Bu bayramda dağıtıyoruz dediler olmadı. Öteki bayramda dağıtıyoruz dediler olmadı. Yılbaşında dağıtıyoruz dediler yine olmadı. Çünkü niye onların derdi sizlerin derdinizi çözmek değil. Çünkü onların derdi oy devşirmek" dedi. Türel, Seçimi kaybettiğinde ne söylediyse, seçimi kazandıktan sonra aynı şeyleri söylediğini ifade etti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kepez ve Santral kentsel dönüşüm ofisi açıldı
  • 17.09.2015 11:01

Kepez ve Santral kentsel dönüşüm ofisi açıldı

Antalya'nın "Rüya Projesi" Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Ofisi açıld ...