maritbet girişmaritbet
Kalekent’in ikinci etabında bahar havası esiyor!

Kalekent’in ikinci etabında bahar havası esiyor!

İstanbul’un gelişim bölgeleri arasında yer alan Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent’te ikinci etabın satışları tüm hızıyla devam ediyor.

İstanbul Beylikdüzü'nde 100 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen projede ilk etabın satışlarında sona yaklaşılırken ikinci etapta da ilerleme sağlandı. 33 blokta 1471 dairenin yer aldığı projede kat sayısı giriş üzerinde 7 kat olarak sınırlandırıldı. Az katlı bir konsepte sahip olan Kalekent, uygun fiyat politikası ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Arsa üzerinde 73 bin metrekarelik devasa bir alan peyzaja ayrılırken 33 bloğun kullanım alanı 27 bin metrekare olarak belirlendi.

Fiyatlar ne aşamada?

2013 yılı ağustos ayında lansmana çıkan proje bir yıl içersinde 1. etapta % 70 varan satış grafiği yakalanırken 2. etap satışları tüm hızıyla devam ediyor. Genel anlamda değerlendirildiğinde Kalekent'in yüzde 50'den fazla bir kısmı yeni sahipleri ile buluştu bile. Projede 120 aya kadar banka kredisi avantajı haricinde kendi iç finansında 24 ay 0 faiz şansı müşterilere sunuluyor.

İkinci etapta fiyatlar 1+1'lerde 239 bin lira ile 295 bin lira aralığından başlarken bahçe teraslı 4+1'lerde fiyatlar 735 bin lira ile 811 bin lira aralığında yer alıyor. 

Her iki etapta tüketicinin beğenisine göre farklı daire modelleri yer alırken ilk etapta teslimler 2015 yılı Aralık ayında başlıyor. 2. Etap'ın teslimleri ise 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. 

Beylikdüzü'nün en büyük ve en yeşil projesi

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı ile Beylikdüzü'nde inşa edilen ve büyük ilgi gören Kalekent'te kişi başına düşen yeşil alanı AB standartlarının üzerine çıkıyor. İstanbul'un cazibe merkezi Beylikdüzü'nde, 1 milyon metrekarelik bir alanda kurulacak Yeşil Vadi projesinin tam karşısında yer alan Kalekent'in 2. Etabında toplam 650 konut yapılacak. Projedeki daireler, 228 bin liradan başlıyor. Kalekent 2. Etap daireleri metrekareleri büyük 2+1, 3+1ve 4+1 dairelerden oluşuyor.  

Gayrimenkul sektöründe 40 yıllık deneyimi ile binlerce aileyi ev sahibi yapan Gül İnşaat ve Liv Yapı, 3S Kale ortaklığı ile Beylikdüzü'nde inşa edilen projenin yatırım değeri 250 milyon dolar.

Sönmez Aydın: “Soruların cevabı Kalekent satış ofisinde”

Liv Yapı Yönetim Kurulu BaşkanıSönmez Aydın da, proje kapsamında 2 bin metrekarelik alana satış ofisini inşa ettiklerini belirterek, “2 bin metrekarenin bir satış ofisi için büyük olduğu düşünülebilir. Fakat biz satış ofisimizi ziyaret eden müşterilerimizin hem rahat etmesini hem de proje ile ilgili akıllarında olan her soruya satış ofisimizde yanıt bulmalarını istedik” dedi. 

Mevlüt Alp Gürün: “Hızla yükselen projede satışlar çok iyi gidiyor”

Arazi sahibi 3S Kale Yönetim Kurulu ÜyesiMevlüt Alp Gürün ise, Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, hızla yükselen projede satışların çok iyi gitmesinden mutlu olduklarını dile getirdi. 

Kalekent'te neler var?

Her iki etapta ayrı ayrı açık yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness center, bloklar arasında süs havuzları, yürüyüş parkurları ve çocuk oyun alanlarının yer aldığı Kalekent'te her ayrıntıya özen gösteriliyor. Kullanıcılarını rahatı ve güvenliği için her noktanın tekrar tekrar test edildiği projede ev sahiplerinin dairelerinde huzur ve refah içinde yaşamaları hedefleniyor.

Sitenin dükkanları tüm bölgeye hizmet verecek

Kalekent projesinde ana caddeye cephesi olan blokların altlarında çeşitli m2 ile farklı iş kolları için tasarlanmış 55 dükkandan oluşan özel bir çarşıya sahip olup gerek site sakinlerine gerekse dışarıya hizmet verecek şekilde tasarlanıyor.

Kalekent, belediye tarafından gerçekleştirilen Yeşil Vadi Peyzaj Projesi ile komşu olup gerek kendi peyzaj alanı gerekse yapılan diğer peyzaj parkı sebebiyle yeşillikler içersinde şehrin gürültüsünden uzak bir yaşam vaat edecek. 

Rakamlarla Kalekent:

•    Proje 100 bin metrekare arsa üzerine kurulmuş olup 73 bin metrekaresi peyzaj alanı olarak ayrılıyor. Geri kalan 27 bin metrekareye 2 etaptan oluşan bloklar yerleştiriliyor.

•    2 etap arasında farklı daire modelleri bulunuyor.
•    Proje 33 blokta 1471 daire ve 55 dükkandan oluşuyor. Dükkanlar market, teknolojik market, cafe, resturant ve diğer temel ihtiyaçların sağlanacağı iş yerleri olarak karması yapıldı.

•    Daire modelleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmış olup bunlarda kendi içlerinde farklı daire modelleri yapılıyor. Daire içlerinde 1. sınıf malzemeler kullanılmış olup mutfakta 4 ankestre ürünü yer alıyor. 

•    Proje ilk lansmanından bu güne kadar % 30 civarında prim yapmış olup teslimde % 50 - % 60 varan bir prim beklentisi vaat ediyor.

Kalekent İletişim Bilgileri;

Web: http://kalekent.com.tr/
Telefon: 444 38 07

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kalekent’in ikinci etabında fiyatlar ne aşamada?
  • 16.03.2015 16:57

Kalekent’in ikinci etabında fiyatlar ne aşamada?

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı ile Beylikdüzü’nde inşa edilen Kaleken ...

Beylikdüzü Kalekent’in yüzde 73’ü yeşil alana ayrıldı
  • 16.03.2015 16:52

Beylikdüzü Kalekent’in yüzde 73’ü yeşil alana ayrıldı

Herkesin hayali olan İstanbul’un içinde sessiz ve sakin bir ev yaşantısı Beylikd ...

Kalekent’in ikinci etabında bahar havası esiyor!
  • 16.03.2015 16:46

Kalekent’in ikinci etabında bahar havası esiyor!

İstanbul’un gelişim bölgeleri arasında yer alan Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent ...

Beylikdüzü Kalekent Evleri’nde 123 bin TL’ye 1 oda 1 salon
  • 24.11.2013 08:43

Beylikdüzü Kalekent Evleri’nde 123 bin TL’ye 1 oda 1 salon

Yüzde 73'ü yeşile ayrılan Kalekent'te 8 katlı 33 blok bulunuyor ...

Kalekent Sitesi’nde en yüksek fiyat 648 bin lira
  • 15.10.2013 11:04

Kalekent Sitesi’nde en yüksek fiyat 648 bin lira

7 gün 24 saat güvenlik ile kontrol altında olan Kale Kent, doğası ve imkanlarıyl ...

Kalekent güncel fiyat listesi! 161 bin TL’ye 1+1!
  • 04.10.2013 14:55

Kalekent güncel fiyat listesi! 161 bin TL’ye 1+1!

73 bin metrekare yeşil alanı bulunan Kale Kent'in teslimleri Aralık 2015'te gerç ...