maritbet girişmaritbet
KalDER’den Remax Türkiye’ye mükemmellik ödülü

KalDER’den Remax Türkiye’ye mükemmellik ödülü

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından 22’ncisi düzenlenen Kalite Kongresi “Mükemmelliği Paylaşmak” temasıyla 12–13 Kasım 2013 tarihlerinde gerçekleştirildi

RE/MAX Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn'ın da katıldığı kongrede KalDer ve KA Araştırma ortak girişimi tarafından hazırlanan Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi Araştırması (TMME)'nın emlak ve gayrimenkul sektörü için de gerçekleştirileceği açıklandı. Kongrede sektör araştırmasının gerçekleştirilmesi kararına öncülük ettiği için RE/MAX Türkiye'ye ödül verildi. 

Ödülü KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan'dan alan Murat Goldştayn konuşmasında TMME kapsamında her yıl 30'a yakın sektörde müşteri memnuniyetinin ölçüldüğünü ve kamuoyuna duyurulduğunu belirtti. Goldştayn; “RE/MAX Türkiye olarak Müşteri Memnuniyeti sağlamaya odaklı bir yaklaşım içerisindeyiz. Başarılı uygulamaları Gayrimenkul Danışmanlarımızla paylaşıyor ve onları Müşteri Memnuniyetini sağlama konusundaki başarılarından dolayı ödüllendiriyoruz. Bu alanda önemli gelişmeler sağladık. Gayrimenkul sektöründeki liderliğimizi müşteri memnuniyeti alanında da TMME'ye katılarak pekiştirmek ve bu çabalarımızı kamuoyu ile paylaşabileceğimiz bilimsel bir platforma oturtmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Kongre kapsamında Ulusal Franchising Derneği Başkanı Dr. Mustafa Aydın'ın moderatörlüğünü yaptığı “Franchising” konulu panelde de konuşmacı olarak yer alan Murat Goldştayn, “Bir girişimcilik başarısı: RE/MAX Türkiye” başlıklı bir konuşma yaptı. 

RE/MAX'in misyonunun girişimcilikte çığır açmak olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Goldştayn; “RE/MAX olarak işimiz gayrimenkul olarak görülse de asıl işimiz Girişimcilik ve İnsan. Gayrimenkul danışmanları ve ofis sahiplerini uzun zamandır RE/MAX Akademisi şemsiyesi altında çok çeşitli eğitimlerden geçiriyoruz.” diyerek eğitime verdikleri önemi belirtti. RE/MAX'in eğitime bakışının franchise ağını yönetme yaklaşımının bir parçası olduğunu söyleyen Goldştayn; “Türkiye'de 234 franchise ofis ile Avrupa'daki RE/MAX organizasyonları içinde en büyük ağa sahibiz. Diğer ülkelerdeki RE/MAX organizasyonlarından eğitim için gelen stajyerlerimiz bile var” dedi. 

Murat Goldştayn konuşmasına başarılarını nasıl arttırdıklarına değinerek devam etti. “Avrupa'da 2 kez yılın ülkesi ödülünü almış tek RE/MAX organizasyonuyuz. Ofislerimizin performanslarını takip ediyor, bu performanslarla ilgili onları kategorilere ayırıyor ve onlara gelişmeleri yönünde yol gösteriyoruz. Aynı zamanda iş arkadaşlarımızın seçiminde daha bilimsel yöntemler kullanmaya, testler yapmaya ve franchise yönetimi için daha fazla sahada bulunmaya başladık. Türkiye'de 1997 yılından bu yana faaliyet gösteriyoruz. Şu anda 234 franchise ofisi ve 2000 gayrimenkul danışmanına sahibiz. Son zamanlarda RE/MAX Franchise Ofisi açmak isteyen adayların sayısında da ciddi bir artış gözlemliyoruz. Bununla birlikte franchise adaylarımızın eğitim seviyeleri de artıyor” diyerek franchise pazarının büyümesiyle çalışan seçiminin daha da önem kazandığını belirtti. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vestel'in Termonline projesi ödül kazandı!
  • 18.10.2022 15:43

Vestel'in Termonline projesi ödül kazandı!

Vestel'den yapılan açıklamaya göre, KalDer İzmir Şubesi'nin bu yıl 22. kez düzen ...

RE/MAX Türkiye, 25. yaşını sanal evrende açtığı ofisle kutluyor
  • 08.02.2022 17:01

RE/MAX Türkiye, 25. yaşını sanal evrende açtığı ofisle kutluyor

Eğlenceden çalışma hayatına, sosyal etkinliklerden alışverişe birçok gerçek haya ...

Kastamonu Entegre’ye Türkiye Kalite Derneği’nden iki yeni ödül!
  • 08.11.2021 10:48

Kastamonu Entegre’ye Türkiye Kalite Derneği’nden iki yeni ödül!

Ağaç bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, Türkiye Kalite Der ...

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı
  • 08.05.2021 11:00

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı

Ülkemizde pek çok sektör cinsiyet eşitsizliğinin önüne geçmek için çalışmalarını ...

Türk hava sahasından 27 saniyede bir uçak geçti!
  • 07.05.2021 16:25

Türk hava sahasından 27 saniyede bir uçak geçti!

Tüm dünyada uçak seferlerinin kısıtlanmasına rağmen bu yılın 4 aylık döneminde T ...

İstanbul'da havalimanı ve otogarlarda tam kapanma öncesi yoğunluk
  • 27.04.2021 15:54

İstanbul'da havalimanı ve otogarlarda tam kapanma öncesi yoğunluk

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki yoğunluk nedeniyle bazı firmalar ek s ...