maritbet girişmaritbet
İka Yapı yanmayan prefabrik ev üretti!

İka Yapı yanmayan prefabrik ev üretti!

Tuzla'da faaliyet gösteren İka Yapı, yanmayan prefabrike konteyner üretti. Şirketin genel müdürü Ufuk İçin, "Yanmayan konteynerin tüm komponentlerini konteyner piyasasının halihazırda üretimini yapabileceği ürünlerden seçtik" dedi

Tuzla'da faaliyet gösteren İka Yapı, yanmayan prefabrike konteyner üretti. Şirketin genel müdürü Ufuk İçin, "Yanmayan konteynerin tüm komponentlerini konteyner piyasasının halihazırda üretimini yapabileceği ürünlerden seçtik. Bu ürünlerin seçilmesindeki sebep, yanmayan bir konteyner üretmek için sektördeki herkesin intibakını sağlamaktı. Burada aşılması gereken tek sorun maliyetler. Zira talep merci olan firmalar bu ürünü almaya maliyetten dolayı yanaşmak istemeyebilirler." dedi.

İka'nın ürettiği yanmayan konteynerlar, standartlarına göre yüzde 30 daha pahalı. Maliyeti daha da düşürmek için çalışmalara devam ettiklerini aktaran Ufuk İçin, "İka Konteyner olarak standart konteynerlerden maksimum yüzde 10 daha pahalı bir konteyneri kısa bir sürede piyasaya süreceğiz. Ürünlerimizin tavan ve duvar kaplamaları olarak; 6 mm kalınlığında ve A1 yanmazlık derecesine haiz selüloz elyafı ile takviye edilmiş çimentolu levhalar, elektrik tesisatı olarak yanmaz nitelikli kablolar, PVC doğrama yerine alüminyum doğrama, zeminde baklava desenli 3 mm kalınlığında sac, yalıtımın tamamı bazalt ve diyabaz gibi madenlerden eritilerek elde edilen, yüksek yanmazlığa sahip mineral yün ile yapılarak, konteyner içerisinde alev alacak hiçbir materyal bırakılmamıştır." bilgilerini verdi.

Haberler.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İka Yapı yanmayan prefabrik ev üretti!
  • 21.05.2012 15:56

İka Yapı yanmayan prefabrik ev üretti!

Tuzla'da faaliyet gösteren İka Yapı, yanmayan prefabrike konteyner üretti. Şirke ...