maritbet girişmaritbet
Evrim Kırmızıtaş "Lüks Konut Satışı Eğitimi" verdi

Evrim Kırmızıtaş "Lüks Konut Satışı Eğitimi" verdi

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Bursa'da "Lüks Konut Satışı Eğitimi" verdi.

Kristal Türkiye Enstitüsü yanlızca Kristal Türkiye Profesyonellerine özel bir eğitim ile Gayrimankul endüstrisine değer kattı. Lüks konut uzmanlık alanında Türkiye'nin sürdürülebilir en başarılı ismi Evrim Kırmızıtaş Başaran "Lüks Konut Satışı Eğitimi" adı altında Bursa da eğitim verdi.

Soru-cevap şeklinde geçen eğitimde Kristal Profesyonelleri kendisine 'başarılarının sırları, dünya cirolarını nasıl yakaladığı' soruldu. Kırmızıtaş dünya birinciliğini ve başarılarının sırlarını şöyle anlattı:

"Tek yetkili sözleşmesi, yer görme belgesi, doğru fiyat ve doğru gayrimenkul olmazsa olmazımdır. Gayrimenkul sektöründe büyük cirolar yapmak ancak bilgi tecrübe duruş istikrar ve çalışma azmi ile olur. Yıldız Teknik Üniversitesinden mezun mühendisim milli voleybolcuyum disiplinliyim içinde bulunduğum şartları çok iyi değerlendiriyorum ekibim var, takımım var yoğun bir şekilde çalışıyorum ve hiçbir başarı kıymetsiz olamaz" dedi.

Kristal Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir' den teşekkür plaketi alan Başaran, tüm Kristal Profesyonelleri ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirip, sosyal medyada paylaştı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz