maritbet girişmaritbet
Emlak müşavirlerinden Vali Şahin'e ziyaret

Emlak müşavirlerinden Vali Şahin'e ziyaret

Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ziya Ercan, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe temsilcileri Muğla Valisi Fatih Şahin’i makamında ziyaret etti

 

Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ziya Ercan, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe temsilcileri Muğla Valisi Fatih Şahin'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ziya Ercan, Fethiye Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Nevzat Tilkici, Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Yusuf Kenan Akkuş, Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ömer Yetkin ve diğer ilçelerin temsilcileri hazır bulundu.
 
Ziyaret sırasında konuşan Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ziya Ercan “Yaz sezonu gelmesiyle il ve ilçelerimizde mülk alım satımları başladı. Alım ve satımların başlamasıyla birlikte yasa dışı alım ve satım yapan kişi sayısı da arttı. Biz emlakçı arkadaşlarımıza emlak kimliği kartı yaptırdık, ayrıca emlakçı arkadaşlarımıza kurslar vererek bu konuda bilgilendiriyoruz. Yaptırdığımız broşürleri de halkımıza dağıtarak bilinçlendirmeye çalışıyoruz” dedi.
 
Ziyaretten memnunluk duyduğu belirten Muğla Valisi Fatih Şahin, Ercan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek başarı diledi. Ziya Ercan ayrıca, Muğla Valisi Fatih Şahin'e Muğla Merkezde bulunan Yörük Ali'nin evinin restorasyon çalışması ve Sandras ile ilgili dosya takdim ederken, Masa Dağı figürlü el sanatı tablo hediye etti.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz