maritbet girişmaritbet
Emlak & Gayrimenkul Fuarı 9 Ekim'de başlıyor!

Emlak & Gayrimenkul Fuarı 9 Ekim'de başlıyor!

Sektör liderlerini ATO Congresium Fuar alanında bir araya getirecek olan Emlak & Gayrimenkul Fuarı, 9-12 Ekim tarihlerinde yapılacak

Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergileneceği Rem Fuarcılık tarafından ilk kez organize edilen "Emlak & Gayrimenkul Fuarı", sektör liderlerini ATO Congresium Fuar alanında bir araya getirecek. 

9-12 Ekim günleri saat 10.00-19.00 arasında gerçekleşecek fuarda sektörünün başkent Ankara'daki en büyük buluşmasına geri sayım başladı. Emlak ve Gayrimenkul Fuarı Koordinatörü Remzi Çayır, "Ankara'da önemli bir gelişim var. Neredeyse artık her alanda yatırım yapılıyor. Hiç umulmayan bölgeler parlamaya başladı. İnşaat sektörü, ekonomimizin öncü alanı. Dolayısıyla, bu fuarın konut ve ticari alanların arzının gittikçe çoğaldığı bir döneme denk gelmesi önemli" dedi. Fuarın katılımcı profiline de değinen Çayır, plaza, recidence, AVM, ofis ve home ofis, iş yeri ve ticari gayrimenkul, akıllı bina ile banka ve finans kuruluşlarının katılımcılar arasında yer alacağını belirtti. 

Program adı : Emlak & Gayrimenkul Fuarı
Yer     : ATO Congresium Fuar – Ankara Söğütözü 
Saat   : 10.00-19.00 
Tarih  : 9-12 Ekim 2014 

 

Ayrıntılar için tıklayın

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak & Gayrimenkul Fuarı 9 Ekim'de başlıyor!
  • 28.09.2014 13:35

Emlak & Gayrimenkul Fuarı 9 Ekim'de başlıyor!

Sektör liderlerini ATO Congresium Fuar alanında bir araya getirecek olan Emlak & ...