maritbet girişmaritbet
Ebru Şallı sanal mağazasını açtı!

Ebru Şallı sanal mağazasını açtı!

Pilates sayesinde kadınların da kalbini fetheden Ebru Şallı Tan, açtığı alışveriş sitesiyle hem kendi imzasını taşıyan ürünleri hem de dünyaca ünlü markaların güzellik ürünlerini satıyor

 

Pilates sayesinde kadınların da kalbini fetheden Ebru Şallı Tan, açtığı alışveriş sitesiyle hem kendi imzasını taşıyan ürünleri hem de dünyaca ünlü markaların güzellik ürünlerini satıyor!
 
Mankenliğin ardından TV'de de başarılı olan Ebru Şallı Tan, iş hayatına el attı. TV programı beğeni toplayan, 'Ebruli' isimli pilates ürünleri yok satan ve yazdığı kitaplar 'en çok satanlar' listesine giren ünlü isim, şimdi de internet dünyasında kendini ispat edecek. 
 
SATIŞLAR MEMNUN EDİCİ 
'www.ebrustore.com' adresindeki internet sitesiyle e-ticaret yapanlar arasına giren Şallı, sitesinde 'kitap', 'DVD', 'fitness' ve 'kozmetik' başlıkları altında birçok ürünü tüketiciyle buluşturuyor. Şallı, sitede ağırlıklı olarak kendi DVD'lerini, kitaplarını ve 'Ebruli' ürünlerini satıyor. Ancak bunlarla yetinmeyen ve güzelliğe olan düşkünlüğüyle bilinen Ebru Şallı Tan, ünlü markalara ait saç ve vücut bakım ürünlerine, kozmetik ürünlerine ve parfümlere de sitesinde yer veriyor. Sitesiyle ilgili konuştuğumuz ünlü isim, satışların memnun edici olduğunu söyledi. 
Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Ispartakule'yi iyi biliyoruz, iyi analiz ettik'
  • 20.02.2017 09:45

'Ispartakule'yi iyi biliyoruz, iyi analiz ettik'

Sıtar İnşaat Genel Müdürü Müslim Güzel, Ispartakule'nin yeni projesi Ebruli Ispa ...

Ebru Şallı, oğlu Pars anısına barınak yaptıracak
  • 30.11.2020 11:44

Ebru Şallı, oğlu Pars anısına barınak yaptıracak

Ebru Şallı, lenfoma hastalığı sebebiyle 10 yaşında hayatını kaybeden oğlu Pars'ı ...

Ebru Şallı, Bodrum'a yerleşti
  • 10.10.2020 10:12

Ebru Şallı, Bodrum'a yerleşti

Eski manken Ebru Şallı, Bodrum'a yerleştiğini ve artık emekli hayatı yaşayacağı ...