maritbet girişmaritbet
DC Panel, Gayrettepe Showroomu’nu hizmete açtı

DC Panel, Gayrettepe Showroomu’nu hizmete açtı

Yaşadığımız mekanlara boyut kazandıran DC Panel, Gayrettepe’deki showroomunu dost ve çözük ortaklarının katılımıyla hizmet açtı.

Dekorasyon tasarımlarında modernizmi ve postmodernizmi şıklıkla buluşturan Dekoratif Fiber Glass Panel Sistemleri'nin önde gelen ismiDC Panel, Gayrettepe Showroom'da düzenlediği davette dost ve çözüm ortaklarını bir araya getirdi.

Tecrübeli ve dinamik ekibi ile 5 sene içerisinde hem üretici hem de ithalatçı firma olarak Türkiye'de sektörün en önemli oyuncularından biri olmayı başaran firmanın davetine birçok önemli tasarımcı, mimar ve işadamı katıldı.

DC Panel'e özgü ahşap, tuğla, taş, beton ve dizayn serilerinin rengarenk modellerinin başarıyla sergilendiği davet, firma yetkilisi Deniz Sağıroğlu'nun ürünlerin pratik montaj yöntemi, uygulama kolaylığı ve demonte özelliğinin avantajlarını anlattığı konuşmasından sonra eğlence programı ile devam etti.

Türkiye'de gelişen konut sektörünün dekorasyon ihtiyacını karşılamak için beş yıl önce kurulduklarını belirten Deniz Sağıroğlu, 30 ülkeye ihracat yapabilecek kapasiteye ulaştıklarını söyledi.

Mekanlara derinlik kazandırıyor

Malzemelerinin polyester, fiber ve doğal taş tozlarını buluşturduğunu anlatan Sağıroğlu, "Bitiş ürünü olarak kullanılıyoruz. Dış ve iç mekanlar başta olmak üzere farkı alanlara uygulanabiliyor. Mekanlara derinlik ve boyut katıyor. Biz bir mekana girdikten sonra orasının havası değişiyor. Bambaşka bir yer oluyor. Turkcell, ATÜ, TAV, Taş Yapı, MNG, Mapa İnşaat, Doğuş gibi, Boyner, Elle gibi büyük mağazalara, gruplara ve restoran zincirlerine projeler geliştiriyoruz” dedi.

Tema konusunda dünyadaki trendleri takip ettiklerini söyleyen Sağıroğlu, “Bunlar geliştirilen desenler, özgün tasarımlar, yükselen trendler olabiliyor. Hatta kişisel olarak geliştirilen desenleri bile uygulayabiliyoruz. Tasarım ögesi olara kullanılıyor ve özgün yapılar kurguluyoruz” dedi.

Aylık kapasitesi 20 bin metrekare

Ayda 20 bin metrekare üretim yapabildiklerini hatırlatan Sağıroğlu, “bu da ayda 5 bin panel anlamına geliyor. Stoklu çalışıyoruz. Bu açıdan müşterinin istediğini anında karşılayabiliyoruz. Aşırı güvenlik gerektiren akaryakıt istasyonları gibi yerlerde bile çalışabiliyoruz. Bu açıdan biz tercih ediliyoruz. En büyük yerli firmayız. Almanya, Rusya, Amerika gibi ülkeler ihracat yapıyoruz. Hedefimiz bu rakamı 100 ülkeye çıkarmak” diye konuştu.

Video haber için tıklayın

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Deniz Sağıroğlu, DC Panel'i anlatıyor!
  • 03.03.2015 17:55

Deniz Sağıroğlu, DC Panel'i anlatıyor!

DC Panel Yetkilisi Deniz Sağıroğlu, ürettikleri dekoratif ürünlerin detaylarını ...

DC Panel 100 ülkeye ihracat yapmayı hedefliyor
  • 10.03.2015 10:51

DC Panel 100 ülkeye ihracat yapmayı hedefliyor

Farklı mekanlarda yaşama ihtiyacını görsel olarak sağlayan ve sağlıklı üretimler ...

Yaşadığımız tüm mekanlara DC Panel boyut kazandıracak
  • 10.03.2015 10:47

Yaşadığımız tüm mekanlara DC Panel boyut kazandıracak

Yaşadığımız mekanları iki boyuttan kurtaran DC Panel, Gayrettepe’de yeni açtığı ...

Mekanlara derinliği Gayrettepe’den kazandıracak
  • 10.03.2015 10:42

Mekanlara derinliği Gayrettepe’den kazandıracak

Türkiye’nin en büyük Dekoratif Fiber Glass Panel Sistemleri üreticisi DC Panel, ...

DC Panel Ottoman Stone Gayrettepe’de hizmete girdi
  • 10.03.2015 10:36

DC Panel Ottoman Stone Gayrettepe’de hizmete girdi

Konut sektörünün gelişimi ve insanların farklı doku arayışları DC Panel’in mekan ...