maritbet girişmaritbet
Cem Altıntaş: Hedefimiz, lokasyon ve ekonomide ulaşılabilir olmak!

Cem Altıntaş: Hedefimiz, lokasyon ve ekonomide ulaşılabilir olmak!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Cem Altıntaş, genel olarak felsefelerinin lokasyonel ulaşılabilirlik ve ekonomik erişilebilirlik olduğunu söyledi.

Ünal İnşaat tarafından Küçükyalı'da hayata geçirilen Küçükyalı Inn projesi, bulunduğu lokasyonun ayrıcalıklı projeleri arasında yer alan ve yatırımcılarına uygun fiyatlı, yeni ve modern bir yaşam kompleksi sunan Ünal İnşaat, plusroom'la sınırsız yaşam alanları vaat ediyor. 112 konuttan oluşan projenin Nisan 2014'te teslim edilmesi planlanıyor. Ünal inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Cem Altıntaş "Bölgesel avantajlarını sonuna kadar kullandığımız özel bir lokasyona sahip" ifadesini kullandığı projeleri hakkında şunları söyledi: "E5 yoluna ve Küçükyalı metro durağına sadece 600 metre olması, bölgede yeni açılacak olan Avm'ler ve hemen önünde yer alacak olan Marmara Üniversitesi Sağlık Köyü lokasyonun en büyük artılarını oluşturuyor." 

Farklı bir hizmet: Plusroom 
Markalaşmadaki önemli kriterlerinin lokasyonel ulaşılabilirlik ve ekonomik erişilebilirlik kavramları olduğunu söyleyen Cem Altıntaş: "Bu sebeple şehir merkezlerinde bölgelerinin en agresif fiyatları ile satışa çıkabileceğimiz projeler hedefliyoruz. Bu projemiz toplamda 112 konuttan oluşuyor. Proje 2014 Nisan ayında teslim edilmiş olacak." dedi. 
 
Küçükyalı Inn projesi plusroom hizmetiyle de dikkat çekiyor. Plusroom kavramını piyasada hali hazırda çeşitli karşılığını bulabileceğiniz bir sosyal donatı işletim sisteminin çok daha gelişmişi olarak tanımlayan Altıntaş sözlerine şöyle devam ediyor: "Daha önce başka ambalajlarla daha ilkel kullanım imkanları sunan projeler olmuştu.  Biz plusroorrfda birim aidat maliyetlerini azaltmak, sosyal donatılarda daha çok alternatif ve kalite hedefledik. Her projenin müşteri kitlesine göre farklı kullanım odaları yarattık. Böylece evini sadece barınmak amaçlı akşamdan akşama kullanan bir müşterimizle, her türlü imkanından faydalanan müşterimizin harcamalarını ayrıştırdık."
 
MİMARİDE VE FİYATTA İDDİALI 
"Bölgenin sunduğu yatırım imkanları ve arazi geliştirme maliyetlerinin uygun olması bize kısa ve orta vadede bu bölgede daha fazla olacağımızı göstermekte. Bostancı Maltepe aksı özellikle E5 kenarında projelere sıcak bakıyoruz. Bunun dışında özellikle şehir merkezlerinde özel lokasyonda projelerimiz tamamlanmak üzere, Levent projesinin alt yapı çalışmalarını tamamladık. Zeytinburnu projemizi 2013 Haziran'da satışa çıkarmayı planlıyoruz. Ve hepsinde iddialı fiyat ve mimari ile piyasayı domine etmeyi hedefliyoruz."
 
Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ÜNAL İNŞAAT RÖPORTAJ
  • 26.12.2011 12:25

ÜNAL İNŞAAT RÖPORTAJ

Ünal İnşaat Satış Sorumlusu Cem Altıntaş ile röportaj... ...

Hasta yakınları için refakatçi otel yaptı!
  • 15.06.2015 14:13

Hasta yakınları için refakatçi otel yaptı!

Ünal İnşaat, birçok hasta yakınının en büyük sorunu olan konaklama sorununun önü ...

İstanbul Inn Levent’te fiyatlar ne kadar?
  • 09.05.2015 15:46

İstanbul Inn Levent’te fiyatlar ne kadar?

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon liralık yatırımla projelendiri ...

İstanbul İnn Levent fiyat listesi
  • 10.04.2014 10:01

İstanbul İnn Levent fiyat listesi

Levent'in yeni yüzünde, Ünal İnşaat – Özler İnşaat ortaklığında inşa edilen İsta ...

200 milyon dolarlık İstanbul Inn Levent projesi satışta
  • 30.03.2014 11:00

200 milyon dolarlık İstanbul Inn Levent projesi satışta

ÜNAL İnşaat ve Özler İnşaat konsorsiyumu tarafından inşa edilen 'İstanbul Inn Le ...

İstanbul INN Levent projesinde 238 bin dolara
  • 26.03.2014 08:35

İstanbul INN Levent projesinde 238 bin dolara

Ofis ve dairelerden oluşan İstanbul INN Levent projesinde daire fiyatları 238 bi ...