maritbet girişmaritbet
Borsa İstanbul & Reidin Uluslararası GYO Paneli 2013 tamamlandı!

Borsa İstanbul & Reidin Uluslararası GYO Paneli 2013 tamamlandı!

Borsa İstanbul & Reidin Uluslararası GYO Paneli 2013, Türkiye ekonomisinin itici güçleri finans ve gayrimenkul sektörlerini tek bir çatı altında buluşturarak, her iki sektörün geleceğine ışık tutacak bir paneleimza attı

Borsa İstanbul & Reidin Uluslararası GYO Paneli 2013, Türkiye ekonomisinin itici güçleri finans ve gayrimenkul sektörlerini tek bir çatı altında buluşturarak, her iki sektörün geleceğine ışık tutacak bir paneleimza attı.

Finans ve Gayrimenkul sektörleri,Borsa İstanbul & Reidin Uluslararası GYO Paneli 2013 kapsamında 3 Ekim 2013 tarihinde Borsa İstanbul Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Uluslararası GYO Paneli'nde buluştu.

Panel, Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Sıtkı Şafak, Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Dr.Mustafa K. Yılmaz ve GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un açılış konuşmalarıyla başladı.

Mustafa K. Yılmaz yaptığı açılış konuşmasında, gayrimenkul sektörünün Türkiye'de önemli bir büyüme gösterdiğini ve halen büyük bir gelişme potansiyeli olduğunu, GYO'ların bu konuda önemli rol oynadığını, yapılan yeni düzenlemelerle gayrimenkullerin menkul kıymetleştirilmesinde yasal altyapının hazır hale getirildiğini, geleneksel GYO'lara ilave olarak İslami GYO'ların da geliştirilmesini hedefledikleri, gayrimenkul sektöründeki bu gelişmelerin İstanbul'un uluslararası bir finans merkezi olmasında önemli bir adım olduğunu kaydetmiştir.

Açılış konuşmalarının ardından “Uluslararası GYO Deneyimi ve İslami GYO”, “GYO'larda Değişen Çevre; Yasal Altyapı” ve “GYO Rejimlerinin Farklı Performansları” başlıklı üç farklı oturum gerçekleştirildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Borsa İstanbul & Reidin Uluslararası GYO Paneli 2013 tamamlandı!
  • 03.10.2013 16:41

Borsa İstanbul & Reidin Uluslararası GYO Paneli 2013 tamamlandı!

Borsa İstanbul & Reidin Uluslararası GYO Paneli 2013, Türkiye ekonomisinin itici ...