maritbet girişmaritbet
Baymak organizasyonları ile bayilerini bir araya getirdi!

Baymak organizasyonları ile bayilerini bir araya getirdi!

Yaptığı etkinliklerle her zaman bir adım önde olan Baymak, birçok ilde yemek organizasyonları düzenledi. Bu büyük davetlerde bayiler, yeni ürünlerle ilgili bilgi sahibi olurken aynı zamanda muhteşem bir organizasyona katılmanın da keyfini yaşadılar

Yaptığı etkinliklerle her zaman bir adım önde olan Baymak,birçok ilde yemek organizasyonları düzenledi. Bu büyük davetlerde bayiler, yeni ürünlerle ilgili bilgi sahibi olurken aynı zamanda muhteşem bir organizasyona katılmanın da keyfini yaşadılar.

Baymak'ın İstanbul bayi yemeğine yoğun ilgi

Bu yıl İstanbul Swiss Otel'de 25 Temmuz 2013 tarihinde düzenlenen Baymak bayi yemeğine, bayiler tarafından oldukça yoğun ilgi gösterildi. 500 kişinin katıldığı etkinlik öncesi bayilere, tasarımı, verimliliği ve şıklığı ile alanında tek ürün olan “E.sybox” hidrofor ve merkezi ısıtmanın yeni adı olan “Lectus” duvar tipi yoğuşmalıkaskad kazanların eğitimi verildi. Minimum enerji ile maksimum verimlilik sağlayan İtalyan tasarımına sahip hidrofor “E.sybox” bayiler tarafından büyük ilgi görürken,“Lectus” duvar tipi yoğuşmalıkaskad kazanlar hayranlık uyandırdı.

Eğitim sonrası, muhteşem bir bahçede fasıl eşliğinde muhteşem bir yemeğe katılma fırsatı bulan bayiler, keyifli bir yaz akşamında Baymak Ailesi'nin bir parçası olmanın ayrıcalığını yaşadılar.

Organizasyon öncesi yaptığı konuşmada Baymak Genel Müdürü Ender Çolak, Baymak'ın BDR Thermea ile birleşmesinden doğan Hollanda teknolojisine dikkat çekerek şunları söyledi: “ Baymak 46 yıllık köklü bir firma olmanın gururunu yaşıyor. Şimdi ise BDR Thermea ile birleşmesinden doğan güçle bir adım daha öne geçmiştir. Dünya standartlarında hizmet veriyor, Baymak olarak Türkiye'nin gücünü dünya teknolojisi ile birleştiriyoruz. Bunun en güzel kanıtı merkezi ısıtmanın yeni adı “Lectus” kazanlar ve tasarım ödüllü ürünümüz E.sybox hidrofordur. Baymak'ın ayrılmaz birer parçası olan siz bayilerimizle birlikte,Avrupa teknolojisini eş zamanlı olarak Türkiye'ye sunmanıngururunu yaşıyoruz.”

İzmir'de İzmir kadar güzel bir organizasyon…

Baymak'ın bir diğer etkinliği ise 18 Temmuz 2013 tarihinde İzmir Kaya Otel'de gerçekleşti. Ege Bölgesi bayilerinin yoğun ilgi gösterdiği yemekte, Baymak Genel Müdürü Ender Çolak hemen hemen tüm katılımcılar ile birebir görüşerek, hem onları dinledi, hem de Baymak'ın yenilikleri ve teknolojisi konusunda bayileri detaylı olarak bilgilendirdi. Samimi ve sıcak bir ortamda Baymak firmasının ayrılmaz parçası olmanın gururunu yaşayan bayiler, geceden oldukça keyifli ayrıldılar.

Başkent'te muhteşem organizasyon…

Başkent Ankara, 1 Ağustos 2013 tarihinde Baymak tarafından düzenlenen muhteşem bir akşam yemeği organizasyonuna ev sahipliği yaptı. 550 kişinin katıldığı yemek bu yıl Grand Rixos Otel'de gerçekleşti.

Yemek öncesi Baymak'ın gelişimi ve yeni ürünleri hakkında bilgi sahibi olan bayiler, kendileri için hazırlanan özel Baymak ürün görselleri ve demoları ile Baymak teknolojisi hakkında geniş bilgi sahibi oldular.

Eğitim sonrası fasıl eşliğinde yenen yemekte bayiler, eşsiz bir organizasyonda hem bilgilenmenin hem de keyifli sohbetlere dahil olmanın ayrıcalığını yaşadılar.

Baymaklı olmak ayrıcalıktır!

Dev marka Baymak, her alanda farkını hissettirmeyi hedefler ve Baymaklı olmak ayrıcalıktır. Bu farkı her zaman yaşayan Baymak çalışanları, 22 Temmuz 2013 tarihinde İstanbul CrownePlaza'da düzenlenen Baymak organizasyonunda bir araya geldi. 800 çalışanın katıldığı dev organizasyon çalışanların keyifli sohbetleri vehafızalara kazınan güzel kareler ile son buldu.

Kısaca Baymak hakkında:

46 yıllık geçmişi ile batılı firma kültürüne sahip, kurumsallaşmış, müşteri memnuniyetinden ve kaliteden hiçbir zaman ödün vermeden her zaman ileri teknoloji ile üretim yapan BAYMAK/BDR THERMEA, Tepeören' de 60.000 m2 toplam alana sahip iki üretim tesisi, 800'ün üzerinde çalışanı ve Türkiye genelinde 1200'ü münhasır bayii, 2100'ü aşkın satış noktası ve 250'nin üzerinde yetkili servis ile Türkiye'nin önde gelen üreticilerinden biri olmayı sürdürüyor.Isıtma alanında; kombi, yoğuşmalı kombi, yer tipi kazan, kat kaloriferi, panel radyatör, havlu radyatör, vana ve genleşme tankı, Soğutma alanında; split klimalar, saloon tipi klimalar, Yenilenebilir Enerji alanında; güneş kollektörleri, ısı pompası, biomass kazanlar, biodiesel brülörler, fotovoltaik sistemler, Su Isıtıcıları alanında; termosifon, termoboyler, gazlı şofben, boylerler, Su Teknolojisi alanında ise;  sirkülasyon pompası, dalgıç pompalar, atık su pompaları, çok kademeli kendinden emişli santrifuj pompalar ve hidraforlar Baymak/BDR Thermea'nın ürün grupları arasındadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu
  • 25.04.2024 16:52

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu

İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları, ocak-mart döneminde, geçen yılın aynı d ...

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı
  • 27.02.2024 12:20

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı

İstanbul'un en eski demir yolu hatlarından biri olan Sirkeci-Kazlıçeşme arasında ...

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"
  • 22.02.2024 16:48

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul’da 5.500 ...

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"
  • 15.02.2024 16:32

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Ticaret ...

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!
  • 14.02.2024 10:19

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!

Kültür ve Turizm Bakanlığının internet adresinde yayımladığı verilere göre, İsta ...

Bakan Uraloğlu: "İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 394,2 kilometreye yükselecek"
  • 31.01.2024 14:36

Bakan Uraloğlu: "İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 394,2 kilometreye yükselecek"

Bakan Uraloğlu, İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğunun 338,5 kilometreden 39 ...