maritbet girişmaritbet
AntHill’de daireyi beğenene son fiyatı “patron” veriyor

AntHill’de daireyi beğenene son fiyatı “patron” veriyor

Ant Yapı’nın Bomonti’de iki kule halinde inşa ettiği AntHill Residance’ın girişinde bizi bir çalışan karşılıyor, ismimizi ve mesleğimizi not ediyor. Uzun bir koridor ve ürkütücü asansör yolculuğu sonrası satış ofisindeyiz.

 

Kaynak: ESENGÜL METİN / Milliyet

Ant Yapı'nın Bomonti'de iki kule halinde inşa ettiği AntHill Residance'ın girişinde bizi bir çalışan karşılıyor, ismimizi ve mesleğimizi not ediyor. Uzun bir koridor ve ürkütücü asansör yolculuğu sonrası satış ofisindeyiz.

Güleryüzlü satış temsilcisi önce projenin maketinden AntHill ile ilgili ön bilgileri aktarıyor. Ardından örnek daireleri tek tek dolaştırarak, proje hakkında tüm bilgileri veriyor. Bu yılın ağustos ayında teslim edilmesi planlanan AntHill, 54 katlı 2 farklı bloktan, toplam 804 daireden oluşuyor.

Evlerin büyüklükleri 86 metrekareden 220 metrekareye kadar çıkıyor.  Daireler hakkında detaylı bilgi aldıktan sonra sıra fiyat konuşmaya geliyor. 2+1 dairelerle ilgilendiğimi söylüyorum. Satış temsilcisi 2+1 dairelerin fiyatlarının  420 bin dolardan başladığını belirterek projeyle ilgili önemli bir ayrıntıyı şu sözlerle aktarıyor:  “Daire almaya karar verdiyseniz, son fiyatı Yönetim Kurulu Başkanımız (Mehmet Okay) veriyor. Onunla görüşmeniz gerekecek.”

AntHill projesinde peşin ödemelerde, yüzde 8'e varan indirim fırsatları olduğu belirtiliyor. Projenin 10 bankayla anlaşması var. Anlaşmalı bankalardan düşük faizlerle kredi almak mümkün. Bankadan kredi kullanmayı tercih etmeyenler için Ant Yapı'yla yüzde 40 peşin, yüzde 60'ı 24 ay vade farksız ödeme üzerinden anlaşılması mümkün oluyor.

Her açıdan İstanbul panaroması sunduğu belirtilen AntHill'in satış temsilcisi, projenin sosyal merkezinde şu imkânların olacağını anlatıyor: Fitness center, sauna, açık, kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı alan kayak pisti, çocuklar için oyun alanları, buhar odaları, spor salonları. Dairelerin aidat ücretleri ise 1+1'lerde 450 TL, 2+1'lerde 550 TL olarak şimdiden belirlenmiş durumda.
 

İletişim bilgileri

Web: www.anthillresidence.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0 212 232 42 32

  • Etiketler:

Yorum Yaz