maritbet girişmaritbet
Alm İnşaat hem Cadde’de hem Çiftlik'te var

Alm İnşaat hem Cadde’de hem Çiftlik'te var

Özgün projelere imza atan ALM İnşaat, Naturalm Çiftlik Evleri’nin konseptinde yeni projelere ilaveten İstanbul’da da konut yapmaya devam ediyor.

Naturalm Çiftlik Evleri ile İstanbul'a bir saatlik mesafede doğayla başbaşa bir hayat kurgulayan ALM İnşaat, yeni projelerle yoluna devam ediyor. Naturalm'de 45 dönüm arsa üzerinde 45 çiftlik evi gerçekleştiren ALM İnşaat, hemen teslim villaların yanısıra yeni projeler için İstanbul'a yakın mesafelerde arsa arayışını sürdürüyor.
 
ALM İnşaat, aynı zamanda Bağdat Caddesi'nde de 3 yeni proje için görüşmelerini sürdürüyor. Bu bölgede projeler gerçekleştirdiklerini hatırlatan ALM İnşaat Yönetim Kurulu BaşkanıEnver Selçuk Alım, afet riski yasası kapsamında bina yenileme işlerine ağırlık vereceklerini kaydediyor. 
 

Üç binanın malikleri ile irtibatta 

Bağdat Caddesi'nde şuanda üç görüşmeyi sürdürdüklerini ifade eden Alım, “Birer blok halindeki üç ayrı binanın malikleri ile görüşüyoruz” dedi. 
 

Dışarıdan gelenler malikleri şımartıyor

Kentsel dönüşüm ve artan fiyatlar hakkında fikirlerini aktaran Alım, “Kentsel dönüşüm kapsamında sayılan afet yasası kapsamında riskli binaların yenilenmesi ile ilgileniyoruz. Aslında Kadıköy'e girmek istiyoruz ama yapı stoğu ve müteahhit firma sayısı yoğun olduğu için tereddüt ediyoruz. Bağdat Caddesi civarında devam eden 600 küsur proje var ama buna karşılık Kadıköy'de 800 civarında müteahhit olduğu söyleniyor. Ayrıca farklı illerden gelerek burada proje geliştirmek  isteyen fakat bölge ve piyasası hakkında tam bilgi sahibi olmayan müteahhitlerin anormal fiyat teklifleri malikleri şımartıyor ve fiyatlar çok çok yükseliyor” dedi.
 
Bağdat Caddesi'nin prestij olduğunu söyleyen Alım, “Bağdat Caddesi'nde iş yapan müteahhitler para kazanmak için değil, tabela ve prestij olsun diye bölgede bina yenileme yapıyorlar veya çok küçük kazançlara razı oluyorlar. Oranlar cadde üzerinde yüzde 85'leri, ara sokaklarda da yüzde 70'leri buluyor. Bu oranlar E-5'e kadar uzuyor” dedi.
 

Özelliği olan projeleri tercih ediyorlar

Şu andaki oranlarla bina yenilemenin çok zor olduğunu hatırlatan Alım, “Kiralarla ve masraflarla bu rakamlar daha da yükseliyor. Müteahhitler başka yerleri almasına yardımcı olması için yüksek fiyata razı olsa bile rekabet aynı şekilde kendilerine dönüyor. Biz projelere temkinli yaklaşıyor ve risk almıyoruz. Boyutumuzu aşan işlere girmiyoruz. ‘Nasılsa satarız' diye bir işe başlamıyoruz. Durumumuzu en baştan ayarlarız. Bu kadar eski olmamıza rağmen hormonlu büyümeye karşıyız. Kâr marjları yüksek olmasa da kendini kurtaran, özelliği olan binalar yapıyoruz. Tercih edilen yerlerde inşaat yapmaya dikkat ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
 

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Naturalm Çiftlik Evleri’nde çiftlik tadında yaşam
  • 02.12.2016 17:45

Naturalm Çiftlik Evleri’nde çiftlik tadında yaşam

ALM İnşaat tarafından Kocaeli Karamürsel’de hayata geçirilen Naturalm Çiftlik Ev ...

Naturalm Çiftlik Evleri’nde 400 bin liraya modern köy hayatı!
  • 18.11.2016 17:56

Naturalm Çiftlik Evleri’nde 400 bin liraya modern köy hayatı!

ALM İnşaat tarafından hayata geçirilen Naturalm Çiftlik Evleri, şehir içinde özl ...

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 8 villa!
  • 28.07.2016 14:51

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 8 villa!

ALM İnşaat’ın Naturalm Çiftlik Evleri projesinde hemen teslim seçeneğiyle konut ...

Naturalm Çiftlik Evleri büyük ilgi görüyor
  • 16.06.2016 16:29

Naturalm Çiftlik Evleri büyük ilgi görüyor

İki yakayı birleştiren İzmit Osmangazi Köprüsü İstanbulluların çiftlik evlerine ...

Naturalm Çiftlik Evleri’nde son 10 villa!
  • 25.04.2016 17:45

Naturalm Çiftlik Evleri’nde son 10 villa!

ALM İnşaat tarafından Kocaeli Karamürsel’de tertemiz bir doğaya kapı açan Natura ...

Naturalm Çiftlik, Körfez Köprüsü'yle yeni gözde oldu!
  • 28.09.2015 11:25

Naturalm Çiftlik, Körfez Köprüsü'yle yeni gözde oldu!

İzmit Körfezi geçiş köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını hızla artırırken, ...