maritbet girişmaritbet
Akıllı Ev ve Akıllı Yapı Konferansı 22 Mayıs’ta!

Akıllı Ev ve Akıllı Yapı Konferansı 22 Mayıs’ta!

Bu yıl 2.’si düzenlenecek olan Akıllı Ev ve Akıllı Yapı Konferansı 22 Mayıs 2014’te İstanbul Marriott Hotel Asia Otel'de yapılacak.

Türkiye'nin lider konferans organizasyon şirketi Vector Event  22 Mayıs 2014 Salı günü saat 09.00-17.00 saatleri arasında İstanbul Marriott Hotel Asia Otel'de 2'nci Akıllı Ev ve Akıllı Yapı Konferansıdüzenliyor.

Sektörle ilgili önemli konuşmacıların ve sektörün önde gelen isimlerinin katılacağı konferansta inşaat firmaları, enerji firmaları, teknoloji firmaları, otomasyon firmaları, aydınlatma sektörü, servis sağlayıcılar, danışmanlık firmaları, eğitim kuruluşları, hastaneler ve sağlık kuruluşları, belediyeler, alışveriş merkezleri, dernek ve devlet kurumlarının yanı sıra birçok farklı şirket üst düzey karar mekanizmaları yer alacak. 2'nci Akıllı Ev ve Akıllı Yapı Konferansı'nda akıllı yapı sektörü ele alınarak yeni kanun ve yönetmelikler hakkında bilgiler verilecek, akıllı ve dijital yaşam, akıllı yapının geleceği, yeni teknolojiler, sürdürülebilirlik, aydınlatma sistemleri, akıllı binalar, yapı tasarımı, LED teknolojisi gibi konular yapı teknolojileri çerçevesinde değerlendirilecek. Ayrıca konferansta sektöre hizmet veren firmalara stant açma fırsatı verilecek.   

Program detayları:

Program adı  : 2'nci Akıllı Ev ve Akıllı Yapı Konferansı
Yer                 : İstanbul Marriott Hotel Asia Otel
Tarih              : 22 Mayıs 2014 
Saat               : 09.00-17.00
Adres             : Küçükbakkalköy Mah. Dudullu Yolu Cad. No: 29 (Erenköy Tır  Gümrüğü Karşısı) Ataşehir / İstanbul

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akıllı Ev ve Akıllı Yapı Konferansı 22 Mayıs’ta!
  • 01.02.2014 11:30

Akıllı Ev ve Akıllı Yapı Konferansı 22 Mayıs’ta!

Bu yıl 2.’si düzenlenecek olan Akıllı Ev ve Akıllı Yapı Konferansı 22 Mayıs 2014 ...