maritbet girişmaritbet
A. Bahadır Güngenci kimdir?

A. Bahadır Güngenci kimdir?

A. Bahadır Güngenci, Tepe İnşaat Sanayii'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak 21 yıldan bu yana görevini başarı ile yerine getirmektedir.

Ankara doğumlu olan Bahadır Güngenci, 1976'da ODTÜ İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 1976-1977 yılları arasında Irak-Türkiye Ham Petrol Boru Hattı Projesi'nde çalışmış, askerlik görevini takiben; 1979-1980 yıllarında Petkim Aliağa Tesisleri Su Arıtma ve Deminerilizasyon Üniteleri inşaatında görev almıştır. 1980-1986 yıllarında Bahreyn'de 4 milyon/yıl kapasiteli AISCO Demir Zenginleştirme Tesisi Projesi kapsamında deniz tarama, iskele ve fabrika inşaatlarında Proje Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Güngenci, iş hayatına Türkiye'de Günkay İnşaat'ta devam etmiştir. 

1994 yılında Tepe İnşaat Sanayi A.Ş.'de; Hastane Projeleri Grup Koordinatörü olarak göreve başlamış; sırasıyla Yurt Dışı İşler ve Altyapı Projelerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2010 yılında Tepe İnşaat Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği'ne atanan Güngenci; Tepe Türkmen İnşaat ve Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nın yanı sıra Park Villa İnşaat ve Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı, İDO İstanbul Deniz Otobüsleri San. ve Tic. A.Ş., Dilek İnşaat ve Tic. A.Ş., Antepe Sağlık ve Turizm Hizmetleri Tic. Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de sürdürmektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

A. Bahadır Güngenci kimdir?
  • 01.04.2015 14:02

A. Bahadır Güngenci kimdir?

A. Bahadır Güngenci, Tepe İnşaat Sanayii'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak 21 yıld ...

Atila Kemal Oğuz kimdir?
  • 01.04.2015 13:55

Atila Kemal Oğuz kimdir?

Tepe İnşaat Sanayii A.Ş'de Genel Müdür olarak görevini yerine getirmektedir. ...