maritbet girişmaritbet
10’uncu Gayrimenkul Zirvesi bugün başlıyor

10’uncu Gayrimenkul Zirvesi bugün başlıyor

Gayrİmenkul Yatırım Ortaklıkları Derneği’nin (GYODER) 10’uncu kez düzenleyeceği Gayrimenkul Zirvesi, yerli ve yabancı sektör profesyonelleri ile 100’ü aşkın projeyi bugün İstanbul’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda buluşturacak.

 

Gayrİmenkul Yatırım Ortaklıkları Derneği'nin (GYODER) 10'uncu kez düzenleyeceği Gayrimenkul Zirvesi, yerli ve yabancı sektör profesyonelleri ile 100'ü aşkın projeyi bugün İstanbul'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda buluşturacak.
 
150'ye yakın konuşmacının, 1.500'ün üzerinde katılımcının yer alacağı zirvede ilk olarak Merkez Bankası eski Başkanı Gazi Erçel'in dünyanın en etkili 100 ekonomistinden biri olarak kabul edilen Harvard Üniversitesi profesörü Dani Rodrik'i ve Avrupa Birliği Komisyon Üyesi Prof. Dr. Franz Schausberger'i ağırladığı “Ekonomi Plarformu” yer alıyor.
10'uncu Gayrimenkul Zirvesi'nin iki ana oturumu ise, “Yeni Dış Politika, Çevre Ülkeler ve Gayrimenkul Yatırımları” ile eko-kentler ve “slow city” (yavaş şehir) akımlarının örnekler üzerinden anlatılacağı “Geleceğin Kentleri” başlıklarını taşıyor.
 
GYODER'in hazırlattığı “Küresel Kriz Sonrası Gayrimenkul Sektörü ve Türkiye İçin Öngörüler 2015” raporunun sonuçları da Fuar'ın ilk gününde açıklanıyor. 17 Haziran'a kadar sürecek olan fuarın panel konuları ise AVM yatırımlarından, tesis yönetimlerine, yüksek binalarda yaşamdan kentsel dönüşüme, enerji ve sürdürülebilirlikten turizm yatırımları ve gayrimenkul finansmanında yeni çözümlere uzanan geniş bir yelpazeyi kapsıyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz