maritbet girişmaritbet
10. Gayrimenkul Fuarı'nda 900 milyon TL'lik yatırıma imza atıldı

10. Gayrimenkul Fuarı'nda 900 milyon TL'lik yatırıma imza atıldı

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, Türk ve Arap Şirketleri Arasında 900 milyon TL’lik yatırım şovuna sahne oldu.

JNR Fuarcılık tarafından ana sponsor Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Suudi Arabistan'dan Daleel Group ile ortaklaşa 23-24 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, Türkiye için önemli iş bağlantılarına tanıklık ederken bir yatırım şovuna dönüştü. 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi kapsamında; Türk ve Arap Şirketleri Arasında önemli iş bağlantıları yapılırken 900 milyon TL'nin üzerinde yatırım sözleşmesine imza atıldı.

JNR Fuarcılık tarafından 23-24 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, Türkiye için önemli iş bağlantılarının kurulduğu bir yatırım şovuna dönüştü. 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi kapsamında; Türk ve Arap Şirketleri Arasında önemli iş bağlantıları kurulurken 900 milyon TL'nin üzerinde yatırım sözleşmesine imza atıldı. 

Alıcı ve Satıcıları Buluşturan Satış Odaklı Tek Fuar

Türkiye'nin tek satış odaklı, alıcı-satıcı ve yatırımcıyı buluşturan fuarı, sadece 72 Konsept firmanın 253 proje katılımı ile gerçekleşti. Gayrimenkul Konut Projeleri, Yazlık Evler, Devremülkler, Termal Tesisler, Ofisler, Plazalar, Akıllı Binalar, Gayrimenkul Arsa ve Projeleri, Villa Konutları, Finans Şirketleri ve Yatırımcılar, Bankalar, Emlak Pazarlama şirketleri fuarda yerini aldı. Öte yandan fuara katılan 9 firma, ziyaretçilerine sıcak satış yaptı.
 

Fuar kapsamında düzenlenen Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi'nde “KÖRFEZ SERMAYESİNİN GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDEKİ BEKLENTİLERİMİZ” konusu tartışıldı. 23 Nisan'da seçkin konukların katılımıyla gerçekleştirilen zirvede;

Sayın Gökhan Kanal T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürü, Sayın Mustafa Göksu Başbakanlık Yatırım Ajansı- Suudi Arabistan, Sayın Dr. Muhammed Yahya MUFARREH İslam Ülkeleri Emlak Birliği Teşkilatı (REUOS) başkanı ve Daleel Group Yatırım ve İş Geliştirme Başkanı, Sayın Halit Muhammed  BAVEZİR Türk - Suud İş Konsey Başkanı, Sayın Şeyh Ahmet El Ubekan Taif Ticaret Odası Başkanı ve Arap Yatırımcılar Dernek Başkanı, Sayın M.Tevfik Göksu Esenler Belediye Başkanı, Sayın Hasan Rahvalı Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Aza/Yönetim Kurulu Üyesi, Sayın Seba Gacemer Sinpaş GYO Genel Müdürü, Sayın Mühendis Ömer Şamlan Suudi Arabistan Küçük ve Orta Ölçekli Sektör Başkanı, Sayın Suud El Dahmeşi İdare Şirketler Grup Başkanı, Sayın Aydın Yılmazer Sapanca Belediye Başkanı, Sayın Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Belediye Başkanı, Sayın Tahsin Becan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Sayın Mustafa Demir Fatih Belediye Başkanı zirve konuşmacıları arasında yer aldılar.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

10. Gayrimenkul Fuarı'nda 900 milyon TL'lik yatırıma imza atıldı
  • 24.04.2016 13:03

10. Gayrimenkul Fuarı'nda 900 milyon TL'lik yatırıma imza atıldı

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, Türk ve Arap Şirketleri Arasında 900 ...