maritbet girişmaritbet
Yüzde 25 peşinatla daire..!

Yüzde 25 peşinatla daire..!

İzmir Park Yaşam Mavişehir Konutları'nda konfor, güvenlik, kalite, sosyal tesis, doğal yaşam alanı ve alışveriş merkezi gibi bir çok ihtiyaca yönelik alternatifler sunuluyor.

Park Yaşam Mavişehir projesi içinde yer alan 21 – 24 katlı 4 adet blok, 5 katlı 3 adet blok toplam 521 daire satışa sunuldu. Park Yaşam Mavişehir 'de 7 blokta 27 ayrı mimari tipte daire seçeneği mevcut. Bu seçenekler; (1+1), (2+1), (3+1), (4+1), (5+1) dairelerden oluşmaktadır.

İzmir'de yepyeni bir konut anlayışına imza atan Park Yaşam Mavişehir Konutlarında konfor, güvenlik, kalite, sosyal tesis, doğal yaşam alanı ve alışveriş merkezi gibi bir çok ihtiyaca yönelik alternatifler sunulmaktadır. Satış ofisinde örnek dairenin de gezilebildiği projede, kapalı ve açık otopark sistemi, kapalı ve açık yüzme havuzu ve deprem yönetmeliğine uygun inşaat sistemiyle İzmir'de bir ayrıcalık yaratılmaktadır.

Park Yaşam Mavişehir Projesi, kendinizi 7/24 güvende hissedebileceğiniz, kapalı bir site mantığıyla tasarlanmış olup, site sınırları içerisindeki tüm alanlar güvenlik kameralarıyla ve yangın detektörleri ile korunmaktadır.

Proje içerisinde 1 adet açık ve 1 adet kapalı yüzme havuzu, ayrıca açık alanda da 1 adet çocuk yüzme havuzu, 2 adet tenis kortu, 1 adet basketbol sahası, çocuk oyun park alanı ve çocuk kum havuzu bulunmaktadır. Ayrıca Park Yaşam Mavişehir projesinde yürüme yolu toplam 740 metre olup, site içi gezinme yolunun toplam uzunluğu da 2.586 metredir. Park Yaşam Mavişehir'in büyük bir kısmı yeşil alandır.

Park Yaşam Mavişehir projesini diğer projelerden farklı yapan en belirgin özelliklerden bir diğeri;  depreme karşı olağanüstü güçlendirilmiş  Q120'lik FORE KAZIK,POST - GROUDING  ve JET GROUT sisteminin Park Yaşam Mavişehir projesinde uygulanıyor olması.

Aralık 2012 döneminde yaşamın başlayacağı Park Yaşam Mavişehir, İzmir'in çehresini değiştirecek ve İzmir' i bir marka haline dönüştürecek. Çağdaş bir kentsel tasarım şeklinde projelendirilmiş olan proje, yakında satışa çıkacak Ofice ve Home Office hizmetlerini de tek bir çatı altında topluyor. Temelleri atıldığı ilk günden başlayarak, hem Karşıyaka'nın hem de bulunduğu Mavişehir semtinin geleceğini değiştirmeye başlayan Park Yaşam Mavişehir Projesi, yaptığı konutların yanında, ticari alanda da bir marka haline dönüşmeyi hedefliyor. Gayrimenkul değerleme raporlarına göre en çok talep gören ve en yüksek kira getirisi olan bölgeler arasında, Mavişehir bölgesi yer almaktadır. Yılın ikinci yarısından itibaren hareketlenmesi beklenen ekonomiyle birlikte ofis kiralarında önemli ölçüde artışlar olacağını belirten raporlar, yatırımcıların harekete geçmesi gerektiğinin de altını çiziyor. Bu ölçüde, Park Yaşam Mavişehir Projesi içerisinde yer alan Home Office ve Alışveriş Merkezi Projesi ayrı bir ilgi çekiyor.

Projenin başladığı ilk günden bu güne kadar oldukça hızlı ve emin adımlarla ilerleyen Park Yaşam Mavişehir yükselmeye devam ediyor. İzmir'in bu güne kadar sahip olamadığı avantajları sağlayan Park Yaşam Mavişehir Projesi'nde kaba inşaatın %80 oranında tamamlandığını belirten, Konsorsiyum ortaklarından İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Azat Yeşil, projenin konut kısmının tek etapta teslim edileceğini daha sonrasında da alışveriş merkezi ve Home Office kısımlarının tamamlanıp satışa sunulacağını belirtti.  Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte inşaatın da hızlandığını belirten Yeşil, 15 Nisan 2012'de tüm kaba inşaatın tamamlanacağını da sözleri arasına ekledi.

Projenin ayrıcalıklarından bir diğeri olan, kapalı otoparkın ise kaba inşaatının tamamlandığını ve bu süreçten sonra peyzaj ve çevre düzenlemelerinin başlayacağını da sözleri arasına ekleyen ve yapılan bütün yeniliklerin Park Yaşamlı olma ayrıcalığını yakalayan ve yakalamak isteyen yatırımcılara yönelik olduğunu da söyleyen Yeşil, İzmir'in yükselen projesinin yüzleri güldürmeye başladığını belirtti.

ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL YÜZME HAVUZU ve HUZURLU YAŞAM

Park Yaşam Mavişehir'de kapalı ve açık yüzme havuzunun yanı sıra çocuklar için, güvenlikleri ön planda tutularak özel olarak üretilmiş çocuk yüzme havuzu da bulunuyor.

 Park Yaşam Mavişehir Konsorsiyumu ortaklarından İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil,  projelerinde çocukların güvenliğini her daim ön planda tuttuklarını ve ebeveynlerin huzurunu sağlamak için tasarım yaptıklarını belirtti.

Park Yaşam Mavişehir, bölgede yaşayan herkesin sorunu haline gelen ve hava kirliliği, sinek, kötü koku gibi olumsuzluklar yaratan Mavişehir deresinin ıslahını da sağlıklı bir yaşam için üstlenmişti. Park Yaşam Mavişehir, bir yandan inşaatı hızla yükselirken diğer yandan bölgeye katma değer katacak ve çevre kirliliğini engelleyecek sosyal sorumluluk projesine de imza atmıştı. Böylece, hem projeden konut satın alanlara hem de Mavişehir'de yaşayanlara sağlıklı yaşamın kapılarını açtı. Gelecek nesillerin, sağlığı ve mutluluğu için sosyal sorumluluğunu yerine getirdi.  Bu sayede çocukların sağlıklı ve temiz bir çevrede yetişeceklerinin altını çizen Yeşil, gelecek nesillerin daha mutlu olacağını söyledi.

Çocuk oyun alanlarının ve çocuk yüzme havuzunun yanı sıra Park Yaşam Mavişehir projesinde spor severler için de özel alanlar bulunuyor. Tenis kortları, basketbol sahaları ve fitness merkezi ile gençlere ve kendini her zaman genç hissedenlere ayrıcalıklı imkanlar sağlanıyor.

‘Ebeveynler huzur içinde sporlarını yaparken, çocukları da mutlu ve güvenli bir şekilde oyunlarını oynayacak' diyen Azat Yeşil, ev ortamından uzaklaşmadan insanların yemyeşil bir doğanın içinde spor yapmanın tadına varacaklarını belirtti.

Çocuklarınız site içindeki oyun alanlarında oyun oynarken sizler de benzersiz peyzaj manzarasının tadını çıkaracaksınız.                                                                                           

Park Yaşam Mavişehir yükselen blokları, İzmir'in dört bir yanından göze çarpmaya başladı. İzmir'in incisi Alsancak- Kordon'da deniz manzarasının arasından kendini belli eden Park Yaşam Konutları, daire sahiplerini heyecanlandırıyor.

‘İNSAN OTURDUĞU YERİN AYNASIDIR'

‘İnsan oturduğu yerin aynasıdır' diyen Yüksek Mimar Azat Yeşil, İzmir'in prestiji, gülen yüzü ve aynası Park Yaşam Mavişehir olacak ve daire sahipleri kaliteli, huzurlu, ayrıcalıklı, bambaşka bir hayatla tanışacak dedi. Projede konutlar dışında özellikle ticari bir alanın varlığından da söz etti. Home Office, toplantı salonu, tiyatro, kafeterya, güzellik salonu ve alışveriş merkezinden oluşmaktadır. İzmir'in en modern binalarına sahip olacak proje tüm ihtiyaçları karşılayabilecek bir yaşam imkanı sağlıyor. 45.322,56 m2 lik bir alan üzerine yapılan proje, ciddi bir yatırım potansiyeline sahip.

Geleceğe yönelik bir yatırım olarak hayata geçirilen Park Yaşam Mavişehir Projesi, özellikle bulunduğu Mavişehir bölgesinin standartlarını çok üst seviyeye taşıdığını söyleyen Azat Yeşil, Emlak Konut GYO ile belirlenen şu an ki satış fiyatlarının ve faiz oranlarının uygunluğu konusuna da dikkat çekti.

120 aya varan vade

Park Yaşam evlerine olan yoğun ilgi nedeniyle, hiç ara verilmeden satışlara devam edilmekte. Nisan 2011 tarihinde başlayan satışlarda, gelen müşterilerin %90'ı oturmak için daire sahibi olmak istediklerini ve

bu sayede de projenin yatırım arzının yükseldiğini belirten Azat Yeşil, projenin kullanışlı, konforlu ve kaliteli olduğunun da bir kez daha altını çizdi. 

Mevcut durumlarda geri ödeme  alternatifleri de bulunan projede, kişiye özel kredilendirme imkanları sunulmaktadır. %25 Peşin, 120 aya kadar vade seçenekleri olan projeye özel  60 ayda 0,98 kredi faiz oranlarıyla daire satın almanız mümkün.

Banka kredileri her bütçeye uygun esneklikte olup, Emlak Konut GYO ile gelir paylaşımı yapılan projede,dilerseniz ödemelerinizi eşit  taksitlerle, dilerseniz de her yıl dilediğiniz miktarda artmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bütçenize göre her yıl dilediğiniz sayıda ve miktarda ara ödeme yaparak aylık taksitlerinizi düşürebilirsiniz.

Habertürk

Park Yaşam Mavişehir İletişim Bilgileri

Web: www.parkyasammavisehir.com

Telefon: 0232 399 1 399 / 444 35 06

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Park Yaşam Mavişehir nasıl bir proje?
  • 17.01.2015 16:45

Park Yaşam Mavişehir nasıl bir proje?

İzmir'de inşa edilen ve konutların dışında ticari birimlerde bulunan Park Yaşam ...

Park Yaşam Mavişehir, Temmuz’da hasılat şampiyonu oldu!
  • 10.08.2016 13:04

Park Yaşam Mavişehir, Temmuz’da hasılat şampiyonu oldu!

Emlak Konut GYO Temmuz 2016 hasılat birincisi 57 milyon 450 bin lirayla Park Yaş ...

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Mavişehir projesinin değerleme raporunu hazırlattı
  • 12.10.2013 09:30

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Mavişehir projesinin değerleme raporunu hazırlattı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Mavişehir Kuzey Üst Bölgesi 4.Et ...

Murat Kurum: 2013 konut sahibi olma yılı!
  • 02.06.2013 18:13

Murat Kurum: 2013 konut sahibi olma yılı!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, 2012’deki durgunluğun aşılmaya başlad ...

Park Yaşam Mavişehir'de ilk fiyat avantajları ve 0,69 faiz oranıyla ofis!
  • 04.05.2013 16:23

Park Yaşam Mavişehir'de ilk fiyat avantajları ve 0,69 faiz oranıyla ofis!

İlk fiyat avantajları ve 0,69 faiz oranı ile İzmir Mavişehir'de ofis sahibi olma ...

Quasar İstanbul Emlak Konut GYO’da şubat ayı birincisi oldu!
  • 16.03.2013 10:10

Quasar İstanbul Emlak Konut GYO’da şubat ayı birincisi oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Şubat ayı satış raporunda Viatrans ...