maritbet girişmaritbet
YENİ PROJE SATIŞA ÇIKIYOR

YENİ PROJE SATIŞA ÇIKIYOR

Gayrimenkul sektörünün güçlü markalarından biri olan Dumankaya’nın yeni projesi Ritim Maltepe, kısa süre sonra satışa çıkıyor.

Uğur Dumankaya, yeni amiral projeleri olarak nitelendirdiği Ritim için çok farklı bir mimari uygulayacaklarının altını çizdi.

Önce İstanbul'un Anadolu yakasındaki projelerle adını duyuran, daha sonra aynı başarıyı Avrupa yakasında tekrarlayan Dumankaya İnşaat, şimdi yine Anadolu'da büyük bir projeye daha başlıyor.

Firmanın yeni projesi olan Dumankaya Ritim'in yapılacağı yer ise son dönemin revaçtaki yatırım bölgesi Maltepe.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, E-5 üzerindeki projenin Carrefour'un yanındaki arsada yükseleceğini belirterek, TAGO Mimarlık ve Bünyamin Derman tarafından ortak çizilecek Ritim'in çok farklı mimari çizgisiyle kendisinden çok fazla söz ettireceğini söyledi. Ritim'in 20, 25, 30 ve 35 katlı dört kuleden meydana geleceğini belirten Dumankaya, konutun yanı sıra AVM ve ofis fonksiyonlarına sahip olacak projenin gösteri merkezi ile spor salonuna da ev sahipliği yapacağını kaydetti.

KARTAL'A ÖZEL İLGİ

Kısa sürede satışa sunacakları projenin bulunduğu lokasyona dikkat çeken Uğur Dumankaya, “Kadıköy-Kartal metrosu sayesinde bölge, Kartal kadar özellikli bir yatırım aksı haline geldi. Adliye Sarayı'nın açılmasıyla bölgenin çehresinin çok değişeceğine inanıyorum. Bizim projemiz de yüksek prim potansiyeliyle bölgenin çehresini değiştirecek” dedi.

Gündemlerinde olan bir diğer bölge olarak Kartal'ı gösteren Dumankaya, kentsel dönüşümün zorunlu hale geldiği bölgenin kendisi için taşıdığı öneme dikkat çekerek şöyle konuştu: “Kartal'da büyüdük. Her yerinde anılarımız var. Ama, hızla değişiyor. Çocukluğumun Kartal'ını özleyeceğim. Şimdi orada proje planlıyoruz, görüşmelerimiz sürüyor. Dedem bölgedeki bir sunta fabrikasında marangozdu ve şimdi orada proje yapmak için torunları olarak teklif verdik.”

Yeni satışa çıktıkları Konsept Halkalı projesi hakkında da konuşan Dumankaya, iyi bir satış grafiği yakaladıkları proje için, “Başarıyı bekliyorduk. Rekabetçi fiyatlarla çıktık, mimariyle farklılaştık” diye konuştu.

Uğur Dumankaya, gayrimenkul alanındaki yenilikçi çalışmalarına da işaret etti. Sektördeki parametreleri değiştirecek kadar teknolojik bir hizmet olarak nitelendirdiği Dumankaya IQ'yu bu yöndeki çalışmalardan biri olarak gösteren Dumankaya, “Gayrimenkul, entegre hizmetin olduğu bir yere doğru gidiyor. Biz, bunu erkenden yakaladık ve uyguluyoruz. Teknoloji ve hizmet sektörünü birleştiren IQ'daki önemli noktalardan biri de enerji tasarrufu.”

Dumankaya Pusula'yı da çalışmalardan bir diğeri olarak gösteren Dumankaya, “Satıştan teslimata, tapudan satış sonrası hizmetlere, ev kiralamadan döşemeye, vergi ödemelerinden lobi hizmetlerine kadar büyük bir enformasyon ağı sunuyoruz” dedi.

PROJELER İÇİN DEV DESTEK SÖZÜ

Dumankaya, ev almak isteyen tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren yeni bir kampanya başlattı. 1 Ekim 2011 itibariyle başlayan kampanyayla kredi masrafı olmadan, Dumankaya Finansman Sistemi ile ödemesini yapacak konut sahibi adayları, Dumankaya İkon, Dizayn ve Adres Panorama'da 24 ay, Modern Vadi, Flex Kurtköy ve Cadde projelerinde de 40 aya kadar sıfır faiz ile ödeme şansına sahip olacak. Firma, kampanya kapsamında tüketicilere ayrıca ara ödemeyi 2012'ye erteleyerek sıfır peşinat ile Modern Vadi, Flex Kurtköy ve Cadde projelerinde ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Kampanya kapsamında, Dumankaya İkon, Modern Vadi, Flex Kurtköy, Cadde, Dizayn projelerinde geçerli olmak üzere peşin alımlarda ya da konut kredisi kullanımında yüzde 10, Adres Panorama projesinde ise peşin alımlarda yüzde 10 indirim, konut kredili alımlarda ise yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Uğur Dumankaya 'Fikirtepe ve Gebze Eylül'de'
  • 09.04.2015 14:08

Uğur Dumankaya 'Fikirtepe ve Gebze Eylül'de'

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Flex Office Bahçeşehir p ...