maritbet girişmaritbet
YDA Grup, Ankara’da 1500 konutluk projeye başlıyor!

YDA Grup, Ankara’da 1500 konutluk projeye başlıyor!

Nevbahar Konutları, Nevbahar Botanik'ten sonra YDA Grup şimdi 1500 konutluk yeni bir projeye daha başlıyor. Urankent'teki projenin yüzde 85'i ise yeşil alanlara ayrılmış

ÜLKEMİZDE bir çok başarılı konut projesine imza atan YDA Grup, Ankara ve İstanbul'daki göz kamaştıran projeleriyle, konutlarında "farklılık" arayan Ankaralılar'ın yüksek beğenisine hitap etmeyi iyi biliyor. Ülkenin dört bir yanında başarılı yatırımlarını sürdüren YDA, Nevbahar Konutları, Nevbahar Botanik projelerinden sonra şimdi de 1500 konutluk yeni bir projeye Urankent yolu üzerinde başlıyor.
 

KONSEPT "Bİ TON FARK!"

Bununla da kalmayıp, yurt dışında da adından sıkça söz ettirmeyi ve ülkeye önemli katma değer sağlamayı başarmış bir kuruluş olmayı biliyor YDA. "Bi ton farkımız var..." Konseptiyle Ankara'da inşaası sürdürülen Nevbahar Botanik, bölgenin en etkileyici projesi olarak anılıyor.
Ankara'da başarıyla tamamladığı Nevbahar Konutları'nın teslimlerini tamamlayan YDA Grup, satışları devam eden Nevbahar Botanik projesinin yanı sıra Ankara'ya 1500 konutluk yeni projesiyle yatırımlarına devam ediyor.


Urankent yolu üzerinde inşa edilecek 1500 konutluk dev projenin yüzde 85'i yeşil alana ayrılacak. Ulusal alanda birçok başarılı projeye imza atan YDA Grup Ankara Urankent yolu üzerinde inşa edeceği 1500 konutluk projedede 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer verecek.
YDA firması, yurt içinde ve yurt dışında, bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerde öncelikle, modern hayatın gerekliliklerine cevap vermeyi hedef alıyor. Şirketin ana prensiplerinin başında ise insanca yaşanacak mekanlar tasarlayarak, yüksek kaliteyi satınalınabilir fiyatlarla sunmaya özen göstermesi de dikkat çekiyor.


Ürettikleri her projenin arkasında durduklarını, sadece satış değil satış ve konut teslimatı sonrasında da hizmet vermeye devam ettiklerini belirten YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan; "Yurt içinde ve yurt dışında, bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz projelerde öncelikle, modern hayatın gerekliliklerine cevap verebilen standartlarda insanca yaşanacak mekanlar tasarlayarak, yüksek kaliteyi satınalınabilir fiyatlarla sunmaya özen gösterdik.
 

ULUSLARARASI DENEYİM

Sektördeki uluslararası deneyimlerimizle, projelerimizi hızlı ürettik. Ürettiğimiz her projenin arkasında durduk, sadece satış değil satış ve konut teslimatı sonrasında da hizmet vermeye devam ettik ve YDA güvencesini tüm müşterilerimizle paylaştık. Bunun yanında, her lokasyon için ayrı bir marka üretmeye çalıştık" şeklinde konuştu.
YDA Grup Almaata, Abu Dhabi, Aktau, Kiev derken İstanbul'da da önemli projelere imza atıyor...
İstanbul'da tamamlanmak üzere olan Sahilpark projesinin yanında, The İstanbul Veliefendi Konutları'yla da bölgenin en önemli projelerinden birini yaşama geçirecekler.

Kaynak: Emlak Pazarı - Habertürk

  • Etiketler:

Yorum Yaz