maritbet girişmaritbet
Vakana Vadisi’nde 450 bin dolara! Doğa ile iç içe bir yaşam!

Vakana Vadisi’nde 450 bin dolara! Doğa ile iç içe bir yaşam!

HY İnşaat tarafından İstanbul Zekerikaköy’de inşa edilen Vakana Vadisi projesi malikane, ikiz villa ve dubleks dairelerden oluşuyor. Vakana Vadisi’nde fiyatlar 450 bin dolardan başlayıp 1 milyon 250 bin dolara kadar çıkıyor

 


HY İnşaat tarafından İstanbul Zekerikaköy'de inşa edilen Vakana Vadisi projesi malikane, ikiz villa ve dubleks dairelerden oluşuyor. Vakana Vadisi evlerinde konutların büyüklükleri 225 metrekare ile 500 metrekare aralığında değişirken, fiyatlar ise 450 bin dolardan başlayıp 1 milyon 250 bin dolara kadar çıkıyor. HY İnşaat  Başkanı Hasan Yıldırım, inşaatı 2010'da bitirilmesi planlanan Vakana Vadisi'nden, yüzde 30 peşinatla, geri kalan için ise kişiye özel ödeme planlarıyla villa sahibi olmanın mümkün olduğunu söyledi.
 
24 saat kameralı güvenlik
Hasan Yıldırım, hedeflerinin doğayla barışık, yeşili küstürmeyen bir proje yapmak olduğunu söyledi. Vakana Vadisi'nde yer alan 3 tip daire seçeneği meşe, gürgen ve kayın olarak isimlendiriliyor. Vakana Vadisi Belgrad Ormanı'na komşu olarak inşa ediliyor. Yürüme, koşu ve bisiklet yolları, yüzme havuzu, çardak, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, mini futbol, masa tenisi, bilardo, tenis, basketbol ve voleybol alanları, sauna ve fitness'in yer aldığı Vakana Vadisi'nde 24 saat kameralı güvenlik bulunuyor.
 
 

Vakana Vadisi iletişim bilgileri
Web: www.vakanavadisi.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 202 90 58

 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz