maritbet girişmaritbet
Turyapı, Zonguldak'taki Ilıksu Yaşamkent'i tamamladı!

Turyapı, Zonguldak'taki Ilıksu Yaşamkent'i tamamladı!

Turyapı, Zonguldak Kozlu'da hayata geçirdiği, dünyanın yeni konut trendine öncülük eden Ilıksu Yaşamkent'i tamamlayarak sahiplerine teslim etmeye başladı. Yeni yaşam merkezinin ilk sakinleri Ilıksu Yaşamkent'te yeni bir hayata adım atıyor

Turyapı, Zonguldak Kozlu'da doğa ile iç içe, modern ve dört dörtlük bir konfora sahip, deniz ve ormanlarla çevrili Ilıksu Yaşamkent projesiyle doğal yaşam tarzına öncülük ediyor. Ilıksu Yaşamkent'i ilan ettikleri tarihte tamamlayarak sahiplerine anahtar teslim sunduklarını ifade eden Turyapı Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Turpcu, Mart ayı sonundan itibaren ilk sakinlerin taşınmaya başladığını belirtiyor.

Kentsel dönüşümde örnek proje

Turyapı'nın Zonguldak Kozlu'da hayata geçirdiği Ilıksu Yaşamkent projesi lüks ve konforu doğal yaşamla buluşturuyor. Konforu ve lüksüyle bölgede bir başka örneği olmayan Ilıksu Yaşamkent, Zonguldak'ta kentsel dönüşümün en çarpıcı örneklerinden biri olarak öne çıkıyor.  

Kent merkezine sadece 13 kilometre uzakta, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin yanında, deniz ve ormanla içiçe yeni bir yaşam tarzının adı olan Ilıksu Yaşamkent, sakinlerini Batı Karadeniz'de benzeri olmayan yeni bir yaşama davet ediyor. Oksijeni bol, dört mevsim dört ayrı renge dönüşen kestane, meşe, gürgen, palamut, kayın ağaçlarıyla çevrili orman bölgesinde sakin ve huzurlu bir yaşam sunan Ilıksu Yaşamkent'te bir yaşam merkezinde olması gereken her türlü lüks ve konfor yer alıyor. 

Yeni trendlere uygun, ferah ve geniş 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yanı sıra Ilıksu Yaşamkent'te 3+1, 4+1 ve 5+1 geniş villa daire seçenekleri de yer alıyor. Dairelerde Schindler, Vitra, Artema gibi markalar boy gösteriyor. Çocuk oyun alanlarından yüzme havuzuna, iki katlı kapalı otoparktan göz alıcı peyzaj düzenlemesi ve restoran ile spor merkezi gibi birçok imkanı barındıran sosyal tesislere kadar modern yaşamın tüm olanakları Ilıksu Yaşamkent'te bir arada bulunuyor.

Modern ve yeşil bir hayat

En şiddetli olası depreme dayanıklı radye temel ve yüksek tünel kalıp teknolojisiyle inşa edilen Ilıksu Yaşamkent'te bütün duvarlar taşıyıcı görevi görüyor. Bununla birlikte, Zonguldak'ta doğalgaz sistemiyle yapılan öncü bir proje olarak da öne çıkan Ilıksu Yaşamkent, gerek tabiatın tüm renklerini barındıran doğal bir ortamda yer alması gerekse konut çevresinin özel peyzaj mimarisiyle standart betonarme yapı anlayışının dışında huzurlu bir hayat sunuyor. 

Ilıksu Yaşamkent projesiyle Zonguldak'ta dünyanın yeni konut trendleri arasında yer alan 'doğal yaşama' Türkiye'de öncülük ettiklerini belirten Turpcu, projenin yatırım açısından büyük avantajlar sunduğunun da altını çiziyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Foresta Datça'nın anketine katılım 7 bin 500 kişiyi aştı
  • 11.12.2013 11:25

Foresta Datça'nın anketine katılım 7 bin 500 kişiyi aştı

Turyapı'nın, Datça'da gerçekleştireceği Datça Foresta projesi için tüm halkın oy ...

Turyapı, Foresta Datça’yı müşteri anketine göre şekillendirecek!
  • 22.08.2013 15:12

Turyapı, Foresta Datça’yı müşteri anketine göre şekillendirecek!

Foresta Sarıyer projesini teslim ettikten sonra rotasını Datça’ya çeviren Turyap ...

Turyapı yeni projelerini 22 Ağustos'ta açıklayacak!
  • 13.08.2013 16:19

Turyapı yeni projelerini 22 Ağustos'ta açıklayacak!

Yurtiçi ve yurtdışında atağa kalkarak önemli başarılara imza atan Turyapı'nın ye ...

Turyapı, Kuzey Irak’ta altyapı ihalesine girecek!
  • 28.07.2013 12:05

Turyapı, Kuzey Irak’ta altyapı ihalesine girecek!

Foresta Sarıyer’de ve Zonguldak Kozlu Ilıksu Yaşamkent’te projeler gerçekleştire ...

Turyapı yurtiçi ve yurtdışında atağa geçiyor!
  • 27.07.2013 08:53

Turyapı yurtiçi ve yurtdışında atağa geçiyor!

Birçok projeyi aynı anda yürüten ve yeni ihaleler kazanan Turyapı, Kuzey Irak'ta ...

Turyapı, birçok büyük projeyi aynı anda ve büyük süratle yürütüyor!
  • 28.05.2013 11:29

Turyapı, birçok büyük projeyi aynı anda ve büyük süratle yürütüyor!

Foresta Sarıyer'de yeni bir yaşam tarzını hayata geçiren, Zonguldak Kozlu'la ayn ...