maritbet girişmaritbet
Sinpaş Lagün’de 560 bin TL’ye!

Sinpaş Lagün’de 560 bin TL’ye!

Sinpaş GYO’nun, tabiat harikası Phuket Adası Laguna bölgesindeki doğal lagünlerden esinlenerek hayata geçirdiği Lagün projesinde konut fiyatları 560 bin 500 TL'den başlıyor

 

SinpaşGYO'nun, su ve yeşille iç içe olan Phuket Adası Laguna bölgesindeki doğal Lagünlerden esinlenilerek hayata geçirdiği Lagün projesi, biyolojik gölet oluşumu, zengin bitki örtüsü, çevreyi ve doğal yaşamı koruyan yapısıyla diğer konut projelerinden ayrılıyor. Her biri göl manzaralı, müstakil villa, bahçe dubleks ve teras dubleks evlerden oluşan Lagün'de yaşam başladı. 3. ve 4. etapta ev teslimleri devam ediyor. 515 konutluk projede fiyatlar 560 bin 500 TL'den başlıyor.

Sinpaş Grubu'nun konut sektöründeki 36 yıllık bilgi ve deneyimi ile projeler geliştiren Sinpaş GYO, yeni kampanyası "84 Ay Vade" ile bir ilke daha imza atıyor. Yeni satış politikası ev sahibi olmak isteyenlerin tasarruflarına, birikimlerine dokunmadan küçük taksitler ile ev alma kolaylığı sağlamak amacıyla düzenlendi. Ev sahibi olmak isteyenler, banka kredisiz ödeme kolaylığıyla yüzde 5'i peşin, yüzde 10'u 1 yıl, yüzde 30'u 2 yıl sonra ödenmek üzere, kalan bakiyeyi 1.190 TL'den başlayan taksitlerle 84 ay vade ile ödeyebilecek ve bu kampanya ile daha geniş kitleler lüks konut sahibi olabilecek.

 

Sinpaş Lagün iletişim bilgileri
Web: www.sinpaslagun.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 280 00 27

  • Etiketler:

Yorum Yaz