maritbet girişmaritbet
Propa Aura Residence’da bahçeli daireler satışta!

Propa Aura Residence’da bahçeli daireler satışta!

Propa Aura Deluxe Residence’da bahçeli daireler satışa çıktı. Propa Aura Deluxe Residence’da fiyatlar 160 bin liradan başlıyor


 

 
Propa İnşaat'ın İstanbul'un gözde gelişim bölgelerinden Kartal'da hayata geçirdiği bölgenin A plus projesi Propa Aura Deluxe Residence'da merakla beklenen bahçeli daireler satışa çıktı.

Propa Aura Deluxe Residence'da 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin kendi bahçe alanları bulunuyor ve daireler bu enfes bahçelere açılıyor. Üstelik yoğun talep üzerine satışa çıkan Propa Aura Deluxe Residence'ın bu daireleri, uygun fiyat ve ödeme koşulları sunan Aura Kazanç Kampanyası kapsamında olacak. Propa Aura Deluxe Residence'da bu bahçeli daireleri de yüzde 5 peşinatla, masrafsız ve komisyonsuz, 20 ay boyunca hiçbir ödeme yapmadan almak mümkün…
 
Fiyatlar 160 bin liradan başlıyor
Kartal'ın merkezinde, E-5'e 20 metre yürüme mesafesinde ve TEM bağlantı noktasında konumlanan Propa Aura Deluxe Residence'da, bahçeli lüks daireler 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Sadece 5 özel bahçeli dairenin satışa çıktığı Propa Aura Deluxe Residence'daki bahçeli dairelerin 65 metrekare olan 1+1'i 160 bin TL, 70 metrekarelik 1+1'i 175 bin TL, 105 metrekare 2+1'i 285 bin TL, 105 metrekare 3+1'i ise 275 bin TL fiyatla satışta… 
 
Propa Aura Deluxe Residence'da, tavan yükseklikleri net 3.50 metre olan bu ferah ve geniş daireler gün ışığından maksimum fayda sağlayarak konfor ve rahatlık sunuyor. Tüm dairelerin kendilerine ait bahçeleri bulunuyor. Propa Aura Deluxe Residence'da çocuk parkı ve yüzme havuzunun da bulunması bahçeli dairelere ayrı bir keyif katıyor. Salon ve mutfaktan bahçeye açılan kapılar bulunması sayesinde bahçe ve doğa keyfi evin içine davet ediliyor.
 
Propa Aura Deluxe Residence'da stoklarla sınırlı olan ve 20 Haziran'a kadar geçerli olacak Aura Kazanç Kampanyası'nda, Propa Aura Deluxe Residence'dan ev sahibi olmak isteyenler sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek daire alma şansı elde ediyor. Hiçbir masraf ve komisyon ödemeden, banka kredisi hazır oluyor. Faiz oranları da bankaların sunduğu en düşük oranlar. 20 ay boyunca hiçbir ödeme yapılmıyor ve 20 ay sonra kalan yüzde 20 peşinat faiz olmadan ödeniyor. Yani bu süre boyunca Propa İnşaat, müşterilerini finanse ediyor ve firmaya hiçbir vade farkı ödenmediği için ev sahipleri henüz dairelerini alma aşamasında bile iki kere kazanmış oluyor.
 
Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, Propa Aura Deluxe Residence'da tercihe göre yüzde 40 peşinat ödeyerek banka kredisi kullanmadan 20 ay vadelendirme seçeneği de sunduklarını ifade etti. Özçiçek, Propa Aura Deluxe Residence'da kredi kullanmak isteyenler için de Fortis ve Finansbank'ın projeye özel kredi imkânı sunduğunu belirtti. Satışa çıktığı tarihten bu yana yüzde 37'si satılan Propa Aura Deluxe Residence'da uygulanmaya başlanan Kazanç Kampanyası'nın 20 Haziran'da sona ereceğini açıklayan Özçiçek, bu tarihe kadar fiyat avantajının hem yeni satışa sunulan bahçeli daireler hem de diğer daireler için devam edeceğini sözlerine ekledi.
 
Kartal-Kadıköy metro durağının önünde ve Adliye Sarayı'na 600 metre mesafede olan Propa Aura Deluxe Residence, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafesi ve Kartal, Pendik, Maltepe denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde, alternatif güçlü ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada konumlanıyor. Çevresi alışveriş merkezleri ile donatılmış olan Propa Aura Deluxe Residence'da, tüm daireler güney cephede tam boy pencerelerden deniz ve adalar manzarasına bakıyor.
 
Kartal'ın en değerli yeri olan Cevizli – Kartal köprüleri arasında E-5 üzerinde yer alan Propa Aura Deluxe Residence, yaşam kalitesini yükseltecek zengin sosyal donatıları, güvenlik ve kapalı otopark alanları, muhteşem adalar ve deniz manzarası ve tümü güney cepheli daireleriyle ayrıcalıklı bir proje… En önemli özelliklerinden biri de home-office olarak kullanım imkânı... Home-office sahiplerine ücretsiz toplantı odası ve ofis hizmetleri sunuluyor. Böylelikle, iş potansiyelini kazanca çevirecek bir imkân da sunulmuş oluyor.
 
7/24 güvenlikli olarak residence hizmetlerinin sunulacağı Propa Aura Deluxe Residence'da, AURA CLUB ismiyle hizmet verecek sosyal donatılar arasında; ebeveyn ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları bulunuyor.
 


Aura Deluxe Residence iletişim bilgileri
Web: www.propaaura.com
Tel: 0 216 671 19 21

  • Etiketler:

Yorum Yaz