maritbet girişmaritbet
Ntowers satışa çıktı! 57 bin liraya daire!

Ntowers satışa çıktı! 57 bin liraya daire!

Ntowers Esenyurt projesini satışa sunan Özyurtlar İnşaat 57 bin TL'ye daire satacak. Şirket, aylık bin TL taksit ödeyebilecek kesimi ev sahibi yapacak

Özyurtlar İnşaat, Esenyurtta, inşaatına devam ettiği GardenCity ve Ntepe projelerinin ardından bin 860 konutluk Ntowers Esenyurt projesine başladı. 30'ar katlı 7 bloktan oluşan projede daire fiyatları 57 bin TL'den başlıyor. Aralık 2011'ede daire teslimlerinin başlayacağı Ntowers Esenyurt projesinde 66 metrekare 1+1, 106 ve 112 metrekare 2+1 ile 132 ve 142 metrekare büyüklüğünde 3+1 daireler yer alıyor.

1+1 DAİRE 57 BİN TL'YE
Dün Çırağan Sarayı'nda yapılan tanıtım toplantısında konuşan Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Ntowers Esenyurt projesinde Mayıs ayında geçerli olmak üzere 1+1 dairelerin 57 bin TL'den, 2+1 dairelerin de 87 bin TL'den satılacağını kaydetti. Özyurt, Esenyurt Ntowers projesinde yüzde 25 peşin ödemelerde 12'aydan 60 aya kadar banka olmaksızın şirket olarak vadelendirme imkanı sunduklarını belirterek, "Ntowers Esenyurt projesinde hedef kitlemiz banka kredisi kullanamayanlar olacak. Parası olan, kredi kullanabilen 2004'teki konut furyasında ev sahibi oldu. Biz, aylık bin TL ödeyebilecek beyez yakalılara ve üst düzey mavi yakalılara konut satmayı hedefliyoruz" dedi.
 
BİR BLOK İNGİLİZLERİN
30 bin metrekare büyüklüğündeki Ntowers Esenyurt projesinde arazisinin yüzde 30'unun kendilerine, yüzde 70'lik kısmının da Gülle Tekstil'e ait olduğunu belirterek, Ntowers Esenyurt projesinin Gülle Tekstil ile hasılat paylaşımıyla yapıldığını açıkladı. Özyurt, Esenyurt Ntowers projesinde bir bloğun İngiliz Gayrimenkul Yatırım Şirketi UPPI tarafından alındığını ifade ederek, UPPI'ın bu daireleri özellikle sağlık turizmi için İstanbul'u tercih eden İngilizlere pazarlayacağını kaydetti.
 
YENİ PROJE YOLDA
Özyurt Esenyurt'ta yeni iki yeni projenin tasarım çalışmalarınında tamamlandığını ifade ederek, "Akın Holding'in Esenyurt Doğan Araslı Caddesi üzerindeki 32 bin metrekarelik arazisi üzerinde yine hasılat paylaşım modeliyle bin 600 konut ve 150 iş yerinden oluşan bir proje başlayacağız. bu projemiz 2010 sonbaharında satışa sunulacak" dedi.
 
GÜLLE, 'KÜÇÜK TOKİ' OLACAK
Ntowers Esenyurt projesi arsasının yüzde 70'inin sahibi olan Gülle Tekstil'in Patronu İsmail Gülle, daha öncede GardenCity projesinde Özyurtlar ile ortaklığa gitmişti. İsmail Gülle, bundan sonra da arsa geliştirme çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirterek, "Mevcut arasalarımız var, arsa geliştirmeye de devam edeceğiz. Arsalarımı inşaat şirketleriyle hasılat paylaşaımı modeliyle değerlendireceğiz" dedi. Gülle, öncelikle Esenyurt olmak üzere İstanbul'un çeşitli yerlerinde arsa geliştirdiklerini anlattı.
 

Ntowers iletişim bilgileri
Web: www.ozyurtlar.com
Tel : 0212 620 07 50
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz