maritbet girişmaritbet
Next Level Çayyolu'nda yüzde 30 indirim kampanyası!

Next Level Çayyolu'nda yüzde 30 indirim kampanyası!

Pasifik tarafından Ankara’nın yatırım değeri en yüksek bölgesi Çayyolu’nda hayata geçirilen Next Level Çayyolu’nda geri sayım başladı.

Next Level Çayyolu'nda tasarlanan Chicago ve Viyana konseptli iki örnek daire, tarzları ve dünyanın en prestijli projelerinde kullanılan markalarının yanı sıra yüzde 30'luk indirim kampanyasıyla dikkat çekiyor.

Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level Ankara'nın başarısı sonucunda gelen yoğun istek üzerine, Next Level Çayyolu'nda yaşamın 2019'un ikinci çeyreğinde başlayacağını söyledi. Next Level Çayyolu'nda hazırlanan örnek dairelerin lansmanına özel yüzde 30'luk bir indirim kampanyası başlattıklarının altını çizen Fatih Erdoğan, “Söz konusu indirim kampanyası kısa bir süre ve sınırlı sayıdaki daire için geçerli olacak. Kampanya çerçevesinde 1 milyon TL olan bir dairenin fiyatı 695 bin TL'ye düşecek” dedi.

Next Level Çayyolu'nda farklı mimarilerdeki alternatiflerle genç çiftlerden çocuklu ailelere, geniş ve ferah yaşamı sevenlerden fonksiyonelliğe önem verenlere kadar her zevke uygun yaşam tarzını 3+1'den 7,5+2'ye kadar değişen seçeneklerle sunduklarını ifade eden Fatih Erdoğan, şunları söyledi: “Next Level Çayyolu'nda yaşam başladığında detaylara gösterdiğimiz özenin hayatı nasıl kolaylaştırdığı daha net anlaşılacak. Her detayı ‘önce fonksiyon, sonra estetik' anlayışıyla tasarladık. Metrekare büyüklüğüne değil, tüm alanların en verimli şekilde kullanılmasına özen gösterdik.”

Proje Mimarı Brigitte Weber ise, Next Level Çayyolu'nda özel yatay bloklar ve kuleler ile yepyeni bir yaşam alanı oluşturduklarını söyledi. Kullanıcılara farklı konut tipleri ile birçok opsiyon sunduklarına dikkat çeken Brigitte Weber, konutlarda klasik ve her zaman beğeni bulacak Viyana, modern tarzın yorumu olan Milano, elegan ve seçkinin beden bulduğu Chicago olarak üç farklı stil oluşturduklarını hatırlattı.

Next Level Çayyolu'nun örnek dairelerinde Viyana ve Chicago stillerini kullanarak iki ayrı daire tasarladıklarını ifade eden Brigitte Weber, “Viyana stilinde hazırladığımız 3+1 olan örnek dairede uyum ve kullanım özelliklerini öne çıkartırken, Chicago stilinde ise 5,5+1 olan villamızın stilini elegan seçimlerle tam olarak yansıttık” dedi.

Mutfak mobilyaları ve diğer ahşap işlerinde Enne markasının tercih edildiği Next Level Çayyolu'nda, doğramalarda Reynears, seramiklerde ise Seranit markalı ürünler kullanıldı. Vitrifiye ürünleri Geberit ve Duravit'ten, banyo ve mutfak armatürleri Hans Grohe'den seçilen Next Level Çayyolu'nun camlarında Guardian, asansörlerinde ise Kone markası tercih edildi.

Next Level Çayyolu, 101 dönüm orman alanının yanı başında ve 191 dönümlük rekreasyon vadisinin ortasında yer alıyor. Toplam 429 konutta 3+1'den, 7,5+2'ye kadar 92 farklı daire tipiyle Çayyolu'nda hızla yükselen Next Level Çayyolu, özel bahçeleri, geniş terasları, keyifli balkonları ile yeşille iç içe bir yaşam vaat ediyor.

Next Level Çayyolu, aileniz, komşularınız ve misafirlerinizle yeni lezzetleri birlikte keşfedebileceğiniz yemek okulu, standart ölçülere sahip kapalı basketbol sahası, squash salonu, açık - kapalı yüzme havuzları ve 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanıyla sakinlerinin yaşamlarına farklı renkler katmayı hedefliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka açılıyor
  • 07.12.2021 16:02

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka açılıyor

Ankara'da gerçekleştirdiği çok sayıda projenin ardından İstanbul’a Next Level ma ...

Next Level Çayyolu basın lansmanı yapıldı
  • 04.05.2016 17:41

Next Level Çayyolu basın lansmanı yapıldı

Pasifik İnşaat projesi olan Next Level Çayyolu, 429 konut ile 6 mağazadan meydan ...

Başkan Erdoğan, Çamlıca TV ve Radyo Kulesi'ni havadan inceledi
  • 20.11.2020 16:32

Başkan Erdoğan, Çamlıca TV ve Radyo Kulesi'ni havadan inceledi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca tepesindeki TV ve Radyo veri ...

Vatandaşlar inşaat çalışmalarını televizyon-pencereden izliyor
  • 25.07.2020 13:14

Vatandaşlar inşaat çalışmalarını televizyon-pencereden izliyor

Denizli’de müteahhit firma, vatandaşların çalışmaları rahatça izleyebilmesi için ...

“Ülkemiz iklim değişikliği etkisini net bir şekilde hissediyor”
  • 26.06.2020 16:02

“Ülkemiz iklim değişikliği etkisini net bir şekilde hissediyor”

Kocaeli’de konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, meydana gelen deprem ...