maritbet girişmaritbet
Nef Çekmeköy’ün 3+1 dairesini 3D görüntüledik

Nef Çekmeköy’ün 3+1 dairesini 3D görüntüledik

Emlaktasondakika.com, markalı projelerin örnek dairelerini 3 boyutlu olarak görüntülemeye devam ediyor.

Markalı konut projelerinin satış sürecini hızlandıran ve ev alanlar için dekorasyon fikirleri sunan örnek dairelerin konut satışına etkisi aşikar… Ev almadan önce yaşam alanlarını incelemek ve gezmek isteyenler için oluşturulan örnek dairelerin 3 boyutlu görüntülerini çeken Emlaktasondakika.com'un son adresi Nef Çekmeköy oldu.

Mutfaktan, banyoya, oturma odasından girişe varana kadar evin tamamını tek tıkla dolaşabileceğiniz Nef Çekmeköy'ün 3+1 örnek dairesinin kat planını da görmek mümkün olacak.

Şu ana kadar Sea Pearl Ataköy, Vadişehir, Temaşehir Konya, Avrupark Bahçekent ve Piyalepaşa İstanbul gibi daha birçok projenin örnek daireleri için yaptığımız 3D çekimlerinde olduğu gibi Nef Çekmeköy de büyük beğeni topladı. Ürün kalitesinden evin ferahlığına kadar birçok konuda bilgi sahibi olabileceğiniz Nef Çekmeköy'ün 3 boyutlu sanal turu örnek dairelerdeki dolaşımı kolaylaştıracak ve ev alacaklara zamandan kazandıracak.

Sade şıklıkla dekore edilen ve örnek daireye ekstra bir derinlik katan ayna kaplamalar Nef Çekmeköy'ü gezenleri hayran bırakacak. 

GENİŞ DAİRE SEVENLER İÇİN NEF ÇEKMEKÖY'ÜN 3+1 ÖRNEK DAİRESİNİN 3D SANAL TURU: