maritbet girişmaritbet
Natamam değil, tastamam malikaneler

Natamam değil, tastamam malikaneler

Batımahal, Büyükçekmece’nin en çok değer kazanan bölgesinde yepyeni bir yaşam anlayışı ile Pelican Hill malikaneleri içinde hayata geçiriliyor

Fotoğraf sektöründeki 55 yıllık uzmanlığı ile yaşamlarımızın en mutlu anlarını ölümsüzleştiren Yalçınlar'ın 1958 yılında başlayan başarı öyküsü, bugün bütün heyecanı ile inşaat sektöründe de devam ediyor.

Fotoğrafçılık alanında Türkiye'nin sektör lideri olan Yalçınlar bu kez de ülkenin saygın ve güvenilir inşaat şirketleri arasında yer almanın gururunu yaşıyor.

Her noktası titizlikle tasarlanan İstanbul'un en iddialı yaşam projelerinden, Gölmahal'i hayata geçiren Yalçınlar, şimdi 500'den fazla malikaneli Pelican Hill projesi içinde 400 bin metrekarelik alanda 150 malikaneden oluşan Batımahal'i inşa ediyor.

Batımahal, Büyükçekmece'nin en çok değer kazanan bölgesinde yepyeni bir yaşam anlayışı ile Pelican Hill malikaneleri içinde hayata geçiriliyor. Yemyeşil bir arazinin üzerine konumlandırılmış göl manzaralı, tertemiz hava, alabildiğine özgürlüğe sahip 150 seçkin ailenin yaşayacağı özel bir proje...

Modern hayatın tüm gereksinimlerini bulacağınız Batımahal malikaneleri, sizlere huzurlu bir yaşam sunuyor!.. 

Batımahal'de yaşayan seçkin aileler hem yazın hem de kışın tadını malikanelerinde komşuları ile beraber yaşayacak. Kışın evin içinde yaşarken bahçe ve göl manzarasından uzak kalmayacaksınız.

Evin mimari yapısı ve geniş pencereleri sayesinde evinizin içindeyken bile kendinizi bahçede hissedeceksiniz. Yazın bahçede yaşamak ve kendi özel havuzuna girmek aileye mutlu günler yaşatacak.  Çocuklar bu geniş bahçelerde koşturup çocukluklarını yaşayacak. Özel günlerde geniş guruplara davetler dost ve akrabaları mutlu edecek.

Batımahal'de 4 mevsimi ve günün her saatini ayrı ayrı renklerle yaşarken göl manzarası, yeşil alanlar ve mavi gök yüzü farklı farklı renklerde hissedilecek.

Natamam değil, Tastamam olarak sahiplerini bekliyor!

Batımahal, Natamam emsal projelerde olduğu gibi içi bomboş değil içi yapılı olarak teslim ediliyor. Üstelik Batımahal'de gereken tüm ihtiyaçlarınız düşünülerek tasarlanıyor.

Böylelikle dekorasyona bir malikane bedelinden daha fazla ödemeden ve inşaat için gerekecek zamanı harcamadan uzman ellerden içi yapılı olarak teslim ediliyor.

Batımahal, 1,5 ile 3 dönüm arasında bahçe büyüklüğü olan malikanelerde müstakil bir yaşam sunuyor. Bahçede müstakil havuzunuz, garajınız, müştemilatınız ile şehirde elde edemeyeceğiniz bir yaşama sahip olacaksınız.

Malikane sakinleri 8 bin metrekare sosyal tesis içinde Türk Hamamını, saunayı, masaj odalarını, fitness merkezini, restaurantı, kafeyi, açık ve kapalı yüzme havuzlarını komşuları ile paylaşılacak.

Batımahal İletişim Bilgileri;

Web: http://www.batimahal.com/
Telefon: 0212 886 19 00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yalçınlar Group fotoğrafçı titizliği ile çalışıyor
  • 02.06.2015 13:05

Yalçınlar Group fotoğrafçı titizliği ile çalışıyor

Türkiye’de fotoğrafçılığın gelişimine damga vuran Yalçınlar Group, 4 yıl önce ba ...

Yalçınlar Group, BatıMahal'i görücüye çıkardı!
  • 27.05.2015 12:54

Yalçınlar Group, BatıMahal'i görücüye çıkardı!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, hem 150 villanın yer alacağ ...

Arsa fiyatına müstakil villaya yoğun ilgi
  • 01.12.2014 11:02

Arsa fiyatına müstakil villaya yoğun ilgi

Daha önce GölMahall projesiyle dikkatleri üzerine çeken Yalçınlar Group, şimdi i ...

Batı Mahal projesinde herkes için her şey düşünüldü
  • 24.10.2014 13:40

Batı Mahal projesinde herkes için her şey düşünüldü

Batımahal'de 1.8 ile 3 dönüm arasında müstakil bahçe içinde 3 farklı villa alter ...

İki katlı villa konseptinde yeni dönem başlıyor!
  • 13.10.2014 10:25

İki katlı villa konseptinde yeni dönem başlıyor!

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Göl Vadisi’nde hayata geçirilecek olan B ...

Fuarın tek villa projesi yatırımcıların karşısında…
  • 11.09.2014 15:25

Fuarın tek villa projesi yatırımcıların karşısında…

Batımahal, Emlak 2014 Fuarı’nın tek villa projesi olarak yatırımcılarla buluştu ...