maritbet girişmaritbet
Mehmet Okay: Antriva projesi kent villasının en iyi örneğidir!

Mehmet Okay: Antriva projesi kent villasının en iyi örneğidir!

Antriva sakinleri, Türkiye'nin nadir güzellikte ve ulaşım imkanlarına sahip, denizle bağlantısı olan Riva deresinin kıyındaki kayıkhaneden tekneleri ile açılıp, denizin ve derenin tadını çıkaracaklar

 

Antriva sakinleri, Türkiye'nin nadir güzellikte ve ulaşım imkanlarına sahip, denizle bağlantısı olan Riva deresinin kıyındaki kayıkhaneden tekneleri ile açılıp, denizin ve derenin tadını çıkaracaklar.

Adı Rumca "su kenarındaki yerleşim" anlamına gelen Riva'da konumlanan Antriva, sizlere doğa ile kucak kucağa, yeşillikler içinde adeta cennetten bir kesit sunuyor.

Ant Yapı güvencesiyle inşa edilen proje, toplam 99 özel villadan oluşuyor. 3 farklı villa seçeneğinin sunulduğu Ant Riva'da, A tipi villalar 4+1 ve 569 metrekare, B tipi villalar 4+1 ve 574 metrekare, C tipi villalar ise 323 metrekare olarak tasarlanıyor. Orman, Karadeniz ve Riva deresi panoramasına hakim konumu ile dikkat çeken proje, dinlenmek ve yenilenmek için mükemmel bir ortam sunuyor.

Riva'nın tüm güzelliklerini sunuyor Riva'nın tüm güzelliklerini sunan Antriva, Kavacık, TEM ve 2. Köprüye 20 kilometre, 3. Köprü bağlantı yoluna ise sadece 5 kilometre mesafede yer alıyor.

Zengin sosyal olanaklar Her villada 2 kata yayılmış geniş yaşam alanları dışında, kapalı garaj ve çeşitli fonksiyonlarla değerlendirilebilecek bodrum kat alanları bulunuyor. Teknoloji ile entegre olan villalarda kablosuz internet bağlantısı ve uydu sistemi de yer alıyor.

Antriva'da, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna ve kafeteryadan oluşan sosyal tesisin yanı sıra açık alanlarda kır kahvesi, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

5 milyon metrekarenin üzerinde proje

Yurtiçi ve yurtdışında toplam 5 milyon metrekarenin üzerinde başarılı birçok projeye imza attıklarını belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, yurtiçinde lüks konut, yurtdışında ise taahhüt işleriyle inşaat sektöründe hizmet vermeye devam eden Ant Yapı'ın son 5 yıldır ENR dergisi tarafından yayınlanan "En Büyük Uluslararası 225 Müteahhit Firma" listesinde 100. sırada olduklarını söyledi.

Orman, Karadeniz ve Riva deresi panoramasına hakim konumu ile dikkat çeken proje, dinlenmek ve yenilenmek için mükemmel bir ortam sunuyor.

Her villada 2 kata yayılmış geniş yaşam alanları dışında, kapalı garaj ve çeşitli fonksiyonlarla bezenmiş bodrum kat alanları bulunuyor.

Bu talebi en iyi şekilde karşılayacak projeler ise kent villaları dediğimiz konseptli projelerdir. Çekmeköy ve Riva'da devam eden Antorman ve Antriva projelerimiz bu konunun en iyi örneklerindendir.

Antriva, Riva deresi kıyısında, denizin ve yeşilliklerin arasında 99 villadan oluşan özel konseptli bir sitedir" diye konuştu.

Barınmak için değil yaşamak için proje üretiyoruz

 Ant Yapı olarak müşterilerin profillerine, beklentilerine en uygun ve yatırım getirişi en yüksek projeyi sunmayı hedeflediklerini vurgulayan Okay," Projeyi bitirip teslim etmek değil, devamında müşterilerimizin memnuniyetini de takip etmenin gerekliliğine inanıyoruz. Farkımız sloganımız olan "EQ'su yüksek konutlar üretiyoruz" içinde saklıdır. Barınmak için değil yaşamak için projeler üretiyoruz," dedi.

Aileler Anadolu Yakası'nı tercih ediyor

Ailelerin özellikle Anadolu Yakası'nda yaşamayı tercih ettiğini ve bu nedenle birçok projelerinin olduğu gibi Antriva projesini de bu yakada yapmayı seçtiklerini belirten Okay, "Son dönemde ticaret hayatı bu yakaya kaymaya başladı. Finans merkezi bu duruma en büyük örnektir. Ayrıca müşteri portföyü ve araştırmalarımız bu talebin daha uzun yıllar devam edeceğini gösteriyor" dedi.

500 milyon dolarlık yeni yatırım

Yakın zamanda Beylerbeyi ve Çamlıca Ünalan'da yaklaşık 500 milyon dolarlık yeni bir yatım yapacaklarını açıklayan Okay, "Beylerbeyi'nde ve Çamlıca Ünalan'da firmamıza ait 2 adet arsa üzerinde yaklaşık 500 milyon dolarlık yatırım yapmayı planladığımız 2 projemiz var.

Beylerbeyi'nde gerçekleştirilecek projenin hazırlık aşamaları tamamlanmak üzere. 60 bin metrekarelik inşaat alanına, yaklaşık 130 adet kent villası ve sosyal alanlardan oluşan, eski İstanbul semtlerini anımsatacak bir konsept hazırladık. Sonbaharda başlayıp 24 ayda teslim etmeyi planlıyoruz. Çamlıca Ünalan'da ise home ofis olarak planladığımız projemizin hazırlıkları devam ediyor. 2013'de başlamayı hedefliyoruz, inşaat alanı 30 bin metrekare, yaklaşık 200 birimden oluşacak.

Son olarak Basın Ekspres yolunda geliştirdiğimiz yeni projemiz olan 200 birimlik home-office-residence'ın hazırlıklarına devam ediyoruz.

Satışta 3 proje

Yurtiçinde Antriva'nın yanı sıra satışta 2 projelerinin daha olduğunu söyleyen Okay, "Geçtiğimiz yıllarda satışı tamamlanan, Türkiye'nin ilk kanallı projesi olarak bilinen, Çeşme Alaçatı'daki özel konseptli Port Alaçatı projesinin de yatırımcısı olan Ant Yapı'nın, yurtiçinde satışları devam eden 3 projesi bulunuyor. Şişli Bomonti'de 210 metre uzunluğu ile İstanbul'un en yüksek ikiz kuleleri Anthill Residence, İstanbul Riva ve Çekmeköy'deki kent villası konseptli Antriva projesinin teslimlerine başlandı, Antorman projesi ise aralık ayında teslim edilecek. Her 2 projenin de yüzde 75 oranında satışı tamamlanmış durumda" dedi.

EQ'su yüksek mekanlar

Ant Yapı'nın sloganı; "EQ'su yüksek mekanlar üretir." Projelerde yaşayacak olanların sosyal hayatlarına ve yaşam stillerine en uygun projeyi yerine getirmeye çalışırız. Hedef kitlesi belli olan, özel projeler üretiriz. Kaliteden ödün vermeyiz, verdiğimiz sözü tutarız.

Bunlar her projemiz için olmazsa olmazlarımızdır. Bunun dışında yatırımcısına kazandırması da hedeflerimiz arasındadır.

Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mehmet Okay, ÇEDBİK 2016'yı anlatıyor!
  • 04.02.2016 16:55

Mehmet Okay, ÇEDBİK 2016'yı anlatıyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, ÇEDBİK 2016 ve Antteras'ın aldığı ö ...

Mehmet Okay'ın gözüyle İzmir ve dönüşüm!
  • 04.06.2014 11:23

Mehmet Okay'ın gözüyle İzmir ve dönüşüm!

Ant Yapı'nın patronu Mehmet Okay, İzmir Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde konuştu. Oka ...

Mehmet Okay Ant Yapı projelerini anlatıyor
  • 15.05.2014 15:41

Mehmet Okay Ant Yapı projelerini anlatıyor

Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, şirket tarafından hayata geçirilmekte ...

Antriva fotoğraf galerisi!
  • 26.07.2012 10:29

Antriva fotoğraf galerisi!

Antriva, Ant Yapı imzasıyla Karadenize'e kıyısı olan Riva'da hayata geçiriliyor. ...

Fraser Place Antasya İstanbul açıldı
  • 21.04.2016 10:05

Fraser Place Antasya İstanbul açıldı

Ant Yapı’nın İstanbul’daki ikinci lüks servisli ‘residence’ projesi ‘Fraser Plac ...

Ant Yapı'dan toplam da 4.5 milyar dolarlık proje!
  • 27.12.2015 12:12

Ant Yapı'dan toplam da 4.5 milyar dolarlık proje!

Ant Yapı, Rusya'da her şeye rağmen işlerini büyütüyor. Moskova'da üç yeni projes ...