maritbet girişmaritbet
Kuran Yapı’dan Asrın projesi!

Kuran Yapı’dan Asrın projesi!

Kuran Yapı’nın Esenyurt'ta inşa ettiği Asrın Konutları projesinde Kasım 2012 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor

Kuran Yapı'nın Esenyurt'ta inşa ettiği Asrın Konutları projesinde Kasım 2012 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Daireleri, yüzde 20 peşin, kalanı da 8 ay sonra 120 aya varan konut kredisi ile kolay ödeme imkanlarıyla satışa sunulan Asrın Konutları, bir evden beklenenden fazlasını barındırıyor.

KURAN YAPI ASRIN PROJESİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Kuran Yapı'nın Esenyurt'ta 34 bin 600 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Asrın Konutları projesi, depreme meydan okuyarak da rakiplerine fark atıyor. En sağlam beton çeşidi olarak nitelendirilen C30 beton ile inşaa edilen Asrın Konutları, içinde yaşamak isteyenlere güven veriyor. Toplamda 286 dairenin yer aldığı projede büyüklüğü 70 metrekare ile 260 metrekare arasında değişen dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde seçenekleri bulunuyor.

Dairelerin Kasım 2012 tarihinde sahiplerine teslim edilmesinin planlandığı Asrın Konutlan projesi E-5 karayoluna 1 dakika ve E-6 bağlantı yoluna bir buçuk dakika mesafenin yanı sıra uçakla seyahat edenler için Atatürk Havalimanına 14 km uzaklıkta bulunuyor.

Küçük ve büyükler için oyun salonları ile birlikte, 2 kat otopark ve 7 gün 24 saat özel güvenliğin yer aldığı projenin sosyal imkanları arasında ise 135 metrekare bay ve 160 metrekare bayan yüzme havuzlan dikkat çekiyor. Erkek ve kadınlar için özel olarak tasarlanmış hamam, sauna ve spor alanlan da içeren Asrın Konutları projesinde çatı katında kafeterya, restoran, tenis kortu ve squash alanlan bulunuyor. Bir hayali olduğunu ve burdan yola çıkarak Asrın Konutlarını inşa ettiklerini belirten Kuran Yapı Endüstri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kuran, "Müspet insanların, huzurlu bir ortamda dostluklar kuracağı, birlikte yaşayacakları, birlikte paylaşacaktan, muhafazalı bir ortamın hayalini kurduk. Bizler kurduğumuz bu hayali Asrın Konutları'yla hayata geçirdik. Gördük ki, Asrın Konutları sadece bizim hayalimiz değil birçok dost ve kardeşimizin hayali ve özlemleriymiş... Her anınızı huzurla yaşayabileceğiniz, daha önce isteyip de gerçekleştiremediğiniz tüm hayallerinize sahip olabileceğiniz bu projede sizlere dört duvar değil, 5 yıldızlı otel konforunda muhafazalı, müspet ve huzurlu bir yaşam standartı sunuyoruz" dedi.

BİR EVDEN BEKLENENDEN FAZLASINI KARŞILIYOR

Asrın konutlarında, bilinen o meşhur atasözünün tam olarak anlamını bulduğunu belirten Hüseyin Kuran, "Yan komşunuzun da en az sizin kadar müspet ve muhafazalı bir aile olacağının güvenliğini hissedeceksiniz. Allah'a şükürler olsun ki! Asrın Konutlan projemizden daire alanların hepsi sloganımızda olduğu gibi muhafazalı, müspet, huzurlu bir yaşamın hayalini kuran kardeşlerimiz. Bizler sizlere sadece 4 duvar değil, huzuru, güvenliği, dostluğu, kardeşliği ve muhafazalı bir yaşama vesile olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Yeni Akit

Asrın Konutları İletişim Bilgileri

Web: www.kuraninsaat.com

Telefon: 212 872 06 66

E-posta: [email protected]

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Asrın Konakları'ndan villa alana Jeep hediye!
  • 21.11.2017 10:15

Asrın Konakları'ndan villa alana Jeep hediye!

Kuran Yapı, CNR Expo Fuarı boyunca Asrın Konakları'ndan villa alan herkese Jeep ...

Asrın Konakları Marina görücüye çıkarıldı!
  • 24.05.2017 16:57

Asrın Konakları Marina görücüye çıkarıldı!

Kuran Yapı tarafından Beylükdüzü'nde inşa edilen Asrın Konakları Marina, Şoray U ...

İstanbul'da en ucuz kira burada!
  • 10.08.2016 14:35

İstanbul'da en ucuz kira burada!

Esenyurt'un hemen teslim konut projelerinde kiraları ve aidatlarını sizler için ...

Asrın Konutları’nda oturum sayısı yüzde 60’a ulaştı
  • 26.05.2014 13:52

Asrın Konutları’nda oturum sayısı yüzde 60’a ulaştı

Kuran İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen Asrın Konutları müspet aile y ...

Asrın Konutları projesinde hemen tapu teslim fırsatı
  • 09.12.2013 15:56

Asrın Konutları projesinde hemen tapu teslim fırsatı

Asrın Konutları Evleri'nde tapu teslimleri hemen gerçekleştiriliyor ...

Asrın Konutları'nda kira garantisi
  • 24.11.2013 08:45

Asrın Konutları'nda kira garantisi

Asrın Konutları'nın sosyal donatıları arasında yürüyüş ve koşu parkuru, açık hav ...