maritbet girişmaritbet
Kentplus Yalova nerede?

Kentplus Yalova nerede?

Yalova Süleymanbey Mahallesi'nde yükselen Kentplus Yalova fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Emay İnşaat ile Emlak Proje Pazarlama (EPP) ortaklığında hayata geçirilen Kentplus Yalova, Armutlu'da konumlandırılıyor. Kentplus Yalova'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 daireler bulunuyor. Kentplus Yalova satılık daire büyüklükleri 102 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiyor. 2019 yılında teslim edilmesi planlanan Kentplus Yalova toplam 1001 adet daireden meydana geliyor.

3 katlı daire blokları ve villalarıyla 601 farklı konut tipinden oluşan Kentplus Yalova, 650 metre uzunluğunda plajı ile konut sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Kentplus Yalova blokları maksimum 3 katlı olarak tasarlanıyor.

Kentplus Yalova satılık daire sahiplerine; açık yüzme havuzu, AVM, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, deniz manzarası, fitness merkezi, güneşlenme terası, güvenlik, kafe, kameralı güvenlik, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, kreş, okul, orman manzarası, plaj, restoran, sauna, SPA ve Türk hamamı gibi sosyal donatılar sunuyor.

Kentplus Yalova fiyatları satış ofisi tarafından veriliyor iken, iki parselinin satışları da devam ediyor. Projede daireler minimum 350 bin TL'den başlarken, 1 milyon 800 bin TL'ye kadar çıkabiliyor.

Kentplus Yalova nerede? 

Kentplus Yalova, 383 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Kentplus Yalova, Süleymanbey Mahallesi'nde yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kentplus Yalova nerede?
  • 25.01.2017 11:00

Kentplus Yalova nerede?

Yalova Süleymanbey Mahallesi'nde yükselen Kentplus Yalova fiyatları 350 bin TL'd ...