maritbet girişmaritbet
Karden İnşaat, projesini görücüye çıkardı!

Karden İnşaat, projesini görücüye çıkardı!

KRD Group bünyesinde inşaat sektöründe boy gösteren Karden İnşaat, şu sıralarda Symbol İstanbul projesini tanıtıyor.

KRD Group bünyesinde birçok projeyi hayata geçiren Karden İnşaat, şu sıralarda Symbol İstanbul projesini Çırağan Sarayı'nda görücüye çıkardı.

KARDEN İnşaat'ın estetik ve kaliteyi buluşturan mimarisiyle İstanbul'un sembolü olmaya aday projesi ‘Symbol İstanbul' görücüye çıktı. Karma konsepti ve bulunduğu lokasyona kattığı değer dolayısıyla Symbol İstanbul'un sektöre iz bırakacak bir proje olduğunu ifade eden KARDEN Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz,“Bu projeyi tasarlarken yaşadığımız şehre bir değer katmak istedik. Sektörde 10. yılımızı kutlarken 10 yıla bedel bir eser yapmaktı amacımız. Symbol İstanbul böyle doğdu” dedi.

KRD Group'un inşaat sektöründe büyüme kararı alırken nitelikli konuta duyulan ihtiyaçtan güç aldığına dikkat çeken Karadeniz, Türkiye'nin bölgede parlayan bir yıldız haline gelmesinin de bu kararda etkili olduğunu vurguladı. “Türkiye'nin ekonomi ve siyasi arenadaki istikrarı bölgedeki tüm ülkelerin ilgisini çekmiş ve Türkiye model ülke haline gelmiştir” diyen Karadeniz, konuya yönelik sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dünya artık Ortadoğu'ya ve yakın coğrafyamıza Türkiye'nin gözüyle bakmaya başlamıştır. Bunun ekonomik yansımalarından biri yabancıların Türkiye'de gayrimenkule daha çok yatırım yapma isteğidir. Giderek artan bu ilgi sektör oyuncusu olarak bizi daha nitelik ve batı tarzı konut, residence üretme düşüncesine itmiştir.”

“150 milyon TL yatırım yapıyoruz”

Symbol İstanbul için 150 milyon TL yatırım yapılacağını ifade eden Karadeniz, projenin inşa süresi boyunca 500 kişiye istihdam sağlanacağını bildirdi.Karadeniz, Symbol İstanbul'da yaşam başladıktan sonra da ofis ve alışveriş-yaşam merkezlerinde 2 bin kişiyeistihdam olanağı yaratılacağına işaret etti.

Symbol İstanbul'un megapol haline gelen İstanbul'un tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen bir proje olduğunun altını çizen Paşa Karadeniz, “Konumu, ulaşım çözümleri, spor merkezleri ve sosyal alanlarıyla Symbol İstanbul hayata dair her şeyi bünyesinde barındırıyor. Projeyi hayata geçirirken alanlarında en iyi olan isimleri bir araya getirdik” diye konuştu.

“50 yıllık 4 PS yönetimini kullanıyoruz”

KARDEN Proje Geliştirme ve Pazarlama Genel Koordinatörü Hakan Buvan ise, doğru lokasyon, doğru proje, doğru fiyat ve doğru tanıtım prensibi ile hareket ederek müşterilerinin beklentilerini maksimum seviyede karşılayan bir proje ürettiklerine dikkat çekti. Buvan, “Proje geliştirme sürecinde pazarlamaya yönelik uyguladığımız yöntem aslında Dünya genelin de 1960 yılından beri uygulanan 4 PS yöntemidir” dedi.

Almanya, Fransa ve Ortadoğu'dan talep

Symbol İstanbul'un reklama çıkmadan talep görmeye başladığına dikkat çeken Buvan, “600'e yakın kesin talep aldık. Bunları değerlendirmeye başlıyoruz” dedi. Yalnızca yerli yatırımcıların değil, yabancı yatırımcıların da projeye büyük ilgi gösterdiğini belirten Buvan, Almanya, Fransa ve Ortadoğu pazarından yatırımcılarla görüştüklerini kaydetti. Buvan, “Satış ofisimiz bir hafta önce açıldı. Projemizin konumu dolayısıyla yatırımcıların dikkatini çekiyoruz” dedi.

“Yine ilk alan kazanacak”

KARDEN İnşaat'ın yatırımcılarına kazandıran projeler ürettiğini hatırlatan Buvan, Avenue projesinde bu hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Symbol İstanbul projesinin de bu misyonu sürdüreceğiniifade eden Buvan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İlk residence projemiz Avenue'de, yatırımcılarımıza ortalamada yüzde 75 kazanç sağladık. KARDEN İnşaat olarak bu kazancı her projemize yaymayı hedefliyoruz. Symbol İstanbul projemizin ilk etabında satışlarımız metrekarede 1700 TL'den başlıyor. Bu rakam bir süre sonra 3 bin TL'lere, teslimde ise5 bin TL'lere çıkacak. Son 5 katta metrekaresini 10 bin TL'den satmayı hedefliyoruz.”

Symbol İstanbul İletişim Bilgileri

Web: www.symbolistanbul.com

Telefon: 0212 444 61 10

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paşa Karadeniz sektördeki gelişmeleri değerlendiriyor
  • 09.04.2012 10:43

Paşa Karadeniz sektördeki gelişmeleri değerlendiriyor

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, inşaat sektörünü ve konut k ...

Symbol İstanbul lansmanı!
  • 17.03.2012 19:48

Symbol İstanbul lansmanı!

Karden İnşaat, merakla beklenen Symbol İstanbul projesini görücüye çıkardı. ...

Symbol İstanbul örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!
  • 15.04.2013 15:55

Symbol İstanbul örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!

Karden İnşaat tarafından hayata geçirilen Symbol İstanbul projesinin örnek daire ...

Symbol İstanbul’un ismi Sembol İstanbul olarak değişti
  • 09.12.2013 15:53

Symbol İstanbul’un ismi Sembol İstanbul olarak değişti

Symbol İStanbul projesinin adı Karden İnşaat tarafından Sembol İstanbul olarak d ...

Symbol İstanbul'un 2. etabı metrekaresi 2 bin 500 TL ile yakında satışta!
  • 15.04.2013 15:46

Symbol İstanbul'un 2. etabı metrekaresi 2 bin 500 TL ile yakında satışta!

2015 yılının Haziran ayında tamamlanması planlanan Symbol İstanbul'da stüdyo, 1+ ...