maritbet girişmaritbet
İstanbul Sarayları’nda 225 BİN TL’YE!

İstanbul Sarayları’nda 225 BİN TL’YE!

Sinpaş’ın en yeni projesi İstanbul Sarayları’nda 75 m2 1+1‘den, 426 m2 6+1’e kadar 62 farklı ev seçeneği bulunuyor. Fiyat aralığı ise 225.222 TL ile 1.865.840 TL arasında değişiyor

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektöründe ilk büyük temalı lüks konut projesi olan ve satış rekorları kıran Boğaz'ın kardeşi Bosphorus City'den sonra yine eşsiz bir projeyi satışa çıkardı. Sinpaş GYO, İstanbul Sarayları ile Küçükçekmece'de ikinci büyük projesine başlıyor. İstanbul Sarayları… Muhteşem görüntüleri ve hikayeleri ile yüzyıllarca İstanbul şehrine damgasını vurmuş Çırağan, Feriye ve Dolmabahçe Sarayları, Sinpaş GYO'nun yeni projesi İstanbul Sarayları'nda 21. YY mimarisi ve özel peyzaj anlayışı ile yeniden yorumlanıyor.

İstanbul Sarayları; şehre yüzyıllar boyu hükmeden saraylardan ve çevresindeki semtlerden esinlenilerek modern mimariyle yeniden yorumlandı. Çırağan, Yıldız, Dolmabahçe, Fethipaşa ve Sultantepe Koruları, Kuzguncuk, Paşalimanı gibi özellikle İstanbul'un en önemli saray, kasır ve köşklerinin bulunduğu semtler, İstanbul Sarayları için ilham kaynağı oldu.
Sinpaş GYO'nun yeni projesi İstanbul Sarayları'nda sadece saraylar değil, saray hayatının diğer güzelliklerini yansıtan yalılar, kasırlar ve köşkler de bulunuyor. Saray mimarisine has özel bahçeler, çeşmeler, şadırvanlar, cihannümalar, tonozlar, ferforjeler, geniş avlular, yüksek tavanlı giriş ve kat holleri, büyük ve görkemli kapılar saraylar şehrine çağıran mimari detaylardan sadece bazıları... Bu eşşiz yapılarla bütünleşen Boğaz'ın kıvrımları, su yaşantısı, meydanlar, korular ve keşfedilmeyi bekleyen sürpriz mekanlar ise saray hayatını tamamlayan diğer güzellikler.
 
Fiyatlar 225 bin liradan başlıyor
İstanbul Sarayları projesinde, Şehzade Sarayları, Kuzguncuk Yalıları, Çırağan Köşkü, Dolmabahçe Köşkü, Koru Sarayları, Sultan Sarayları, Hünkar Konakları, Hanzade Konakları ve Hisar Kuleleri olmak üzere dokuz farklı yaşam seçeneği bulunuyor. Projede büyüklükleri 75 m2 1+1‘den, 426 m2 6+1'e kadar tam 62 farklı ev seçeneği bulunuyor. Fiyat aralığı ise 225.222 TL ile 1.865.840 TL arasında değişiyor.
 
Taksitler 2415 TL'den başlıyor
İstanbul Sarayları'nda peşinatsız, 3 ay sonra yüzde 5, 12 ay sonra yüzde 10, teslimde  yüzde 30, bakiye 72 ay vade ile 2.415 TL'den başlayan taksitlerle ve 0.92 faiz oranıyla kolayca ev sahibi olunabilecek.
 
Çırağan Sarayı satıldı
14 Şubat Sevgililer Gün ü'nde ön satışa çıkan İstanbul Sarayları'nda ilk etaptaki 400 konuttan 200 tanesi 10 günde satıldı. 1 milyon 865 bin liralık fiyatıyla İstanbul Sarayları'nın en pahalı konutu olan Çırağan Sarayı ile 1 milyon 800 bin liralık Kuzguncuk yalıları da satıldı. Çırağan Sarayı'nın bir sanayici tarafından satın alındığı belirtildi
 
Küçükçekmece Gölü'ne komşu
İstanbul'da binlerce yıl önce temiz suları, yeşil bitki örtüsü ve göl kenarındaki verimli toprakları nedeniyle ilk yerleşim bölgesi olarak Osmanlılar'dan Romalılar'a kadar birçok medeniyet Küçükçekmece'yi seçti. İstanbul Sarayları'nın özenle seçilmiş konumu geçmişinde olduğu gibi geleceğe de hükmedecek şekilde gelişiyor. İstanbul Sarayları; TEM, E-5 ulaşımları ve raylı sistemlerin merkezinde yer alıyor. Atatürk Havaalanı'na ise sadece 10 dakika mesafede. Ayrıca bölgeye yakın holding ve büyük şirket merkezlerinde çalışanlar için cazibe merkezi olması, Küçükçekmece Gölü, Uluslararası Doğa ve Eğlence Tema Park'ı ve Sinpaş Bosphorus City'ye komşuluğu ile saraylar şehri yeni sahiplerini bekliyor. 
 
Saray semtleri ve meydanlar
İstanbul Sarayları'nda Çırağan, Yıldız, Dolmabahçe, Kuzguncuk, Fethipaşa-Sultantepe, Paşalimanı hepsi birbirinden güzel boğaz semtleri İstanbul Sarayları'ndan yeniden yorumlanıyor.
Kız Kulesi, Salacak ve Boğaziçi Meydanı da saray semtlerinin ve meydanlarının kendilerine has güzellikleri ile İstanbul Sarayları'nda.
Barok Bahçe, Has Bahçe, Mabeyn Bahçesi… Dolmabahçe rıhtımında ufak bir gezinti mermer taşlar üzerinden Osmanlı Bahçelerine açılıyor.
İstanbul Sarayları projesinde, peyzajın saray bahçelerini aratmayacak nitelikte olmasına dikkat edildi. Fıstık çamı, çınar, servi, erguvan gibi İstanbul'un korularının, meydanlarının simgesi olmuş vazgeçilmez ağaçlarını İstanbul Sarayları'nın dört bir yanında görmek mümkün. Sadece ağaçlar mı? Boğaziçi'nin bitki karakterini oluşturan nadide çiçekler ve saray tepelerinde insan eliyle serilmiş halı gibi duran çemen sofalar da İstanbul Sarayları'nı tamamlayan ince dokunuşlar arasında yer alıyor.

PROJE KÜNYESİ
Proje ismi: Sinpaş İstanbul Sarayları
Firma: Sinpaş GYO
Konsept: İstanbul Sarayları ve çevresindeki semtlerle bütünleşen eski İstanbul saray
hayatının modern mimari ve özel peyzaj ile yorumlanması
Konum: Küçükçekmece
Arazi: 119.500 m2
Konut Sayısı:  Toplam 1201 adet / 1. Etap (Çırağan etabı) 402 adet
Fiyat: 225.222 TL ile 1.865.000 TL arası
Teslim tarihi: 1. Etap 30 ay sonra    
Konut büyüklüğü:75-426 m2 arasında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1
 

İletişim bilgileri
Web: www.istanbulsaraylari.com
E-posta: [email protected]
Tel: Tel: 444 1 440
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz