maritbet girişmaritbet
Hemen taşının peşinatı bir yıl sonra ödeyin

Hemen taşının peşinatı bir yıl sonra ödeyin

Çukurova Tower’ın peşinatı bir yıl erteleyen “önce otur, sonra öde” kampanyası Kurban Bayramı’nda da devam ediyor

Kartal'ın adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower'ın peşinatı bir yıl erteleyen “önce otur, sonra öde” kampanyası Kurban Bayramı'nda da devam ediyor. Çukurova Gayrimenkul'un, daire teslimlerinin başladığı projenin son dairelerine özel olarak düzenlediği kampanya ile hiç peşinat ödemeden Çukurova Tower'a taşınmak mümkün. Üstelik 24 ay sıfır faiz fırsatı da sunuluyor. 

36 katlı bir rezidans projesi olan ve stüdyo dairelerin 179 bin TL, 1+1'lerin 254 bin TL, 2+1'lerin 454 bin TL, 3+1'lerin ise 690 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Çukurova Tower'da, çeşitli büyüklükte ve özellikte dokuz farklı tipte 253 konut bulunuyor. Çukurova Tower, yüzde 90'ını oluşturan yeşil alanı ve bin 200 metrekareden meydana gelen kapalı sosyal tesis alanlarıyla da büyük ilgi görüyor.

Merkezi lokasyon avantajıyla ulaşımda büyük kolaylık

Dünyanın en büyük Adliye Sarayı olan Kartal Adliyesi'ne 3 kilometre, Kadıköy-Kartal Metro durağına ise 600 metrelik yürüme mesafesinde olan Çukurova Tower, merkezi lokasyonu ve ulaşım avantajıyla oturmak için konut arayanların yanı sıra yatırımcıların da tercihi oluyor. Bağdat Caddesi'ne 15, köprülere 20, Kartal-Pendik Deniz Otobüsü İskelelerine de yaklaşık 5-10 dakikalık uzaklıkta bulunan Çukurova Tower, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise araçla yaklaşık 15 dakikalık mesafede konumlanıyor. 

Stüdyo ve 1+1'lerde salon ve Amerikan mutfak birbirinden ayrıştırılabiliyor

Dairelerindeki 3,4 metrelik tavan yüksekliği ve mekana maksimum ışık sağlayan cam seçimi ile ferah ve aydınlık yaşam alanları sunan Çukurova Tower'da, stüdyo ve 1+1'lerde birbirinden ayrıştırılabilen salon ile Amerikan mutfak, 1+1'lerde bile geniş tutulan yatak odaları dairelerdeki ferahlık hissine katkı sağlıyor. Her ayrıntısında modern tasarımın ve kalitenin izlerini yansıtan dairelerde kapılar Dortek, mutfaklar Vanucci, ankastreler Franke, banyo seramikleri Serra, vitrifiyeler ise E.C.A Serel markaları imzalı. 
Yüzde 90'ı yeşil alan ve sosyal tesisten oluşan doğaya saygılı konsept

Çukurova Tower'ın yüzde 90'ını kapsayan yeşil alan ve sosyal tesisleri içinde; kayın ve gürgen ağaçları altında piknik alanı, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, spor merkezi, açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness ve wellness merkezi yer alıyor. Aynı zamanda projenin gri, bej, ahşap, metal, su ve çim yeşili tonlardaki dış cephesi Çukurova Tower'ın doğaya saygılı konseptiyle bütünlük oluşturuyor.

Back-Up tarafından sunulan 7/24 konut yardımı ve concierge hizmetleri

Çukurova Tower'da çocuk oyun alanları, sinema salonu, kafe-bar, bilardo ve oyun salonu ise eğlenceyle yaşamı bir araya getiriyor. Puset ve engelli rampaları, konutlara doğrudan geçiş olanağı sunan ev sahibi ve misafir otoparkı, Back-Up tarafından sunulan 7/24 konut yardımı ve concierge hizmetleri de Çukurova Tower sakinlerinin yaşam kalitesine ayrıcalık katıyor.

Çukurova Tower İletişim Bilgileri;

Web: http://www.cukurovatower.com/
Telefon: 0216 517 55 55

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nuray Yıldız, Çukurova Tower projesini anlatıyor
  • 07.03.2014 14:40

Nuray Yıldız, Çukurova Tower projesini anlatıyor

Çukurova Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Nuray Yıldız, Çukurova Tower proj ...

Çukurova Tower örnek daire görselleri yayında
  • 07.03.2014 14:16

Çukurova Tower örnek daire görselleri yayında

Kartal'da inşa edilen proje manzaralı ve lüks konutlarıyla dikkat çekiyor ...

Çukurova Tower'ın Dolar temalı ilginç reklam filmi!
  • 03.04.2013 17:09

Çukurova Tower'ın Dolar temalı ilginç reklam filmi!

Kartal'da çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Tower projes ...

Tamer Son, inşaat sektörünü değerlendirdi!
  • 17.09.2012 15:59

Tamer Son, inşaat sektörünü değerlendirdi!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Son, gayrimenkul sektöründeki so ...

Çukurova Tower projesinin reklam filmi yayında!
  • 04.09.2012 16:34

Çukurova Tower projesinin reklam filmi yayında!

Çukurova Tower projesinin reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında.. ...