maritbet girişmaritbet
Güverte Evleri'nde teslimler Nisan'da başlıyor

Güverte Evleri'nde teslimler Nisan'da başlıyor

İstanbul’un yeni yaşam merkezi olan Beylikdüzü’nde, Cantürk İnşaat’ın başlattığı Güverte Evleri’nin teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlendi.

İstanbul'da muhteşem deniz manzarası ve etkileyici mimarisi ile Güverte Evleri'nin teslim tarihi yaklaştı. Yıllardır inşaat sektöründe; tecrübe, güvenirlilik ve farklı tasarım evleriyle bilinen Cantürk İnşaat, İstanbul'da hayata geçirdiği Güverte Evleri'ni tamamlıyor.

Yüksek Mimar Tayfun Akün imzasını taşıyan seçkin tasarımıyla öne çıkan dairelerin sahipleri, sitenin geniş imkanlı sosyal tesisi ve açık havuzundan yararlanabilecek. Yüksek inşaat kalitesi ve West İstanbul Marina'nın üstünde yer alan konumuyla yer alan daireler geniş konfor sunuyor.

Güverte Evleri, 6.948 m2 arsa üzerine kurulu olup, 97 daire ve 4 dükkândan oluşuyor. 8 bloktan oluşan projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daireler bulunuyor. Daireler, Marmara Denizi ve liman ile marina panoraması sunuyor.  Binalar; bodrum+ zemin + 2 normal kat şeklinde projelendirilerek, yüksek katlı blokları tercih etmeyenler için son derece güvenli yapılar sunuyor.  Katlar, genelde alışılagelmiş dairelerden  farklı olarak 3.10 metre yüksekliğinde inşa ediliyor.

Güverte Evleri, 4.700 m2 yeşil alanda; yüzme havuzu ve fitness center'a da sahip. Ayrıca çocukların güvenle oynayabilmesi ve site sakinlerinin keyifle açık bahçeden yararlanabilmesi amacıyla otomobiller binaların altında bulunan kapalı otoparkta yer alıyor.

Cantürk İnşaat, Güverte Evleri projesinde Keller Williams Kristal ile çalışmaya başladı. Firma; profesyonel satışı ilke edinmiş, dünyanın en fazla gayrimenkul danışmanıyla Beylikdüzü'nde Bölge Müdürlüğü açtı.

Güverte Evleri, son derece cazip ödeme koşullarıyla müstakbel ev sahiplerini bekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güverte Evleri'nde teslimler Nisan'da başlıyor
  • 07.09.2016 14:36

Güverte Evleri'nde teslimler Nisan'da başlıyor

İstanbul’un yeni yaşam merkezi olan Beylikdüzü’nde, Cantürk İnşaat’ın başlattığı ...

Güverte Evleri'nin temeli atıldı!
  • 30.04.2015 10:44

Güverte Evleri'nin temeli atıldı!

Güverte Evleri'nin yapımcı firması Cantürk İnşaat projenin temelini attı. ...

Güverte Evleri ile Beylikdüzü’ne sahil konforu geliyor!
  • 16.03.2015 11:30

Güverte Evleri ile Beylikdüzü’ne sahil konforu geliyor!

Beylikdüzü’nde Cantürk İnşaat tarafından inşa edilen Güverte Evleri, Beylikdüzü’ ...