maritbet girişmaritbet
Focaccia 4. şubesini  İstanbul Lounge 2’de açtı!

Focaccia 4. şubesini İstanbul Lounge 2’de açtı!

Eroğlu Gayrimenkul’ün, Halkalı’da markalaşan ilk konut projesi İstanbul Lounge’ın hemen ardından inşasını başlattığı İstanbul Lounge-2’de hayat yeni işletmeler ile devam ediyor

Eroğlu Gayrimenkul'ün, Halkalı'da markalaşan ilk konut projesi İstanbul Lounge'ın hemen ardından inşasını başlattığı İstanbul Lounge-2'de hayat yeni işletmeler ile devam ediyor. 2010 senesinde kurulan Focaccia'nın 4. şubesi İstanbul Lounge-2 Point'de 11 Mayıs tarihinde kapılarını açtı.

Sektörde art arda önemli projelere imza atan Eroğlu Gayrimenkul'un projelerinde yaşamın ilk adımları atılmaya devam ediyor. Eroğlu Gayrimenkul'ün Halkalı'da markalaşan İstanbul Lounge projesinin lansmanından hemen sonra aynı bölgede başlattığı projesi İstanbul Lounge-2'nin ticari alanı “Lounge-2 Point'”; Eroğlu Gayrimenkul tarafından söz verildiği gibi, Lounge-2'nin konut teslimlerinden tam 1 yıl önce faaliyete geçti. 2013 yılının Mart ayında yaşamın başlamasının hedeflendiği projede yer alan Lounge-2 Point Ticaret Merkezi'nin ikinci kiracısı olan Focaccia, 11 Mayıs tarihinde kapılarını açtı.

Fırın konseptine farklı bir tat katmak için, güçlü tecrübe birikimi ile işletmeciliğe 2010 yılının Ağustos ayında merhaba diyen Focaccia; pastane, restoran ve kafe konsepti ile hizmet veriyor. Kapılarını 11 Mayıs Cuma günü açan Focaccio, İstanbul Lounge-2 projesinde faaliyete geçen ikinci ticari işletme oldu.

İstanbul Lounge-2 projesine yan parselde sadece 5 dakikalık yürüme mesafesinde konumlandırılan 1800 metrekarelik ticari alanda, Focaccia'nın yanı sıra, Mart ayında hizmete başlayan Uyum Market yer alıyor. Önümüzdeki günlerde, site sakinlerinin ve çevrede yaşayanların temel ihtiyaçlarını karşılayabileceği kuaför, eczane gibi diğer ticari üniteler de Lounge 2 Point'teki yerlerini alacak. Büyük şehirlerde özlemi duyulan mahalle kültürünün yaşanmasının hedeflendiği; geniş, ferah ve ayrıcalıklı yaşam alanlarının yanı sıra gökyüzüyle barışık yatay süreklilik konseptine sahip mimarisi ile de dikkat çeken İstanbul Lounge-2'nin ticari üniteleri; Lounge-2'nin sakinlerinin yanı sıra çevredeki semt sakinlerine de hizmet vererek bölgeye değer katacak.

Aktif kiralamanın devam ettiği Point Ticaret Merkezi ile ilgili ayrıntılı bilgi için, 444 37 97 numaralı Eroğlu Müşteri Hizmetleri veya www.eroglu.com üzerinden Kiralama departmanı ile temasa geçilebiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Arzum Gastromix Stand Mikser ile Focaccia artık sofranızda!
  • 22.02.2021 11:01

Arzum Gastromix Stand Mikser ile Focaccia artık sofranızda!

Arzum Gastromix Stand Mikser ile İtalyan restoranlarının ve mutfaklarının vazgeç ...

İstanbul Lounge 2'deki daire fiyatlarını biliyor musunuz?
  • 02.11.2014 10:52

İstanbul Lounge 2'deki daire fiyatlarını biliyor musunuz?

Halkalı'da hayata geçirilen İstanbul Lounge 2'deki dairelerin fiyatlarına haberi ...

İstanbul Lounge 2 hemen teslim! Yüzde 5 peşinatla!
  • 25.03.2013 08:36

İstanbul Lounge 2 hemen teslim! Yüzde 5 peşinatla!

Mimari tasarımını Deniz Çağlar Duman'ın üstlendiği İstanbul Lounge 2'de 1+1, 2+1 ...

Focaccia 4. şubesini  İstanbul Lounge 2’de açtı!
  • 14.05.2012 14:05

Focaccia 4. şubesini İstanbul Lounge 2’de açtı!

Eroğlu Gayrimenkul’ün, Halkalı’da markalaşan ilk konut projesi İstanbul Lounge’ı ...