maritbet girişmaritbet
Dap Burgu'nun reklam yüzü, milli buz patencisi

Dap Burgu'nun reklam yüzü, milli buz patencisi

Dap Yapı Yönetim Kurulu Ziya Yılmaz, bir Türk sporcuyla çalışmak istediğini belirterek seçimini milli buz patencimiz Sıla Saygı’dan yana yaptı

Zeminden itibaren 108 derece dönen DAP BURGU'nun satış başarısı sürpriz olmadı. Adının duyulmasıyla birlikte satışına başlanan rezidans dairelerin yüzde 90'ı sahiplerini buldu. Lansman sonrası hızla satılan dairelerin tanınmasında üstün mimari tasarım ve inşaat kalitesinin yanında, projeyle birebir örtüşen reklam filmi de etkiliydi. Milli buz patencimiz Sıla Saygı'nın burgusu (lutz), Burgu Kulelerle birleştirilerek doyumsuz bir görsel şölen yaratıldı.

Reklam filmine ilham kaynağı
Ailesinin teşviğiyle 4 yaşında buz patenine başlayan Sıla Saygı, 2010 yılında Hollanda'da düzenlenen Dünya Gençler Şampiyonası'nda Genç Bayanlar On Dördüncüsü oldu. Rus antrenörü Natalia Özşenoğulları ile her gün aralıksız olarak çalışan genç sporcu kendisine Türk izleyicisinin yakından tanıdığı bir ismi, İsviçreli Denise Biellman'ı örnek aldığını söyledi. 80'li yıllarda TRT'nin buz pateni yayınları sayesinde ülkemizde yıldızlaşan Biellman'ı Dünya Şampiyonu yapan havada dönüş hareketi DAP BURGU'nun reklam filmine ilham kaynağı oldu. DAP YAPI Yönetim Kurulu Ziya Yılmaz, reklam yüzü olarak kendilerine önerilen pek çok ünlü yabancı sporcu olmasına rağmen bir Türk sporcuyla çalışmak istediğini belirterek seçimini milli buz patencimiz Sıla Saygı'dan yana yaptı.

Mimar olmak ve buz pisti yapmak istiyorum
Henüz 16 yaşında bir öğrenci olan Sıla Saygı, sabaha kadar süren çekimler sırasında aslında mimar olmak istediğini söyleyerek herkesi şaşırttı. Milli sporcu, “Buz patenini bırakmayacağım ama ilerde mimar olmak istiyorum. Yurtdışında buz pistlerini gördükten sonra, pist tasarlama merakım oluştu. Yarışacak pist bulamıyorum ama bir gün mimar olup bu pistleri yapabilmeyi hayal ediyorum” dedi.

Dünyada, 60 metre yükseklikte bu eğimi yakalayan bina yok
22 katlı simetrik iki kule olarak tasarlanan DAP BURGU, merkezi düşey çekirdeğin etrafında, her katta 6 derecelik açıyla birbirine ters yönde dönerek yükseliyor. 60 metre yüksekliğindeki bina, toplamda 108 derece eğim yapıyor. Dünyada, bu yükseklikte bu denli eğimi yakalayan başka bir örnek yok. Yurt dışındaki gökdelenler genellikle 200 metrenin üzerinde maksimum yüzde 65 eğimi yakalayabiliyorlar. DAP BURGU, 22. katta 108 dereceye ulaşan eğimiyle mimaride eşsiz bir örnek olarak kabul ediliyor.

Lüks otel konseptiyle işletilecek
DAP BURGU, İstanbul'un en güzel Adalar manzarasına sahip olan Maltepe'nin muhteşem sahilinde yükseliyor. Bağdat Caddesi'nin dinamizmini Sabiha Gökçen Havaalanı, Marina ve Adalet Sarayı'nın canlılığıyla harmanlıyor.

Lüks otel konforunda dekore edilen proje, “oturmadığın dönemde kirala” modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilecek olan dairelerin profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilmesi planlanıyor.

Suitler bitti, grand suitlerde son daireler
Projede yaşamsal üniteler çağımızın ihtiyaçlarına uygun, pratik yaşamı ön plana çıkaran minimal ve kullanışlı daire çözümlerinden oluşuyor. Büyüklükleri 36 m² ile 103 m² aralığında değişen dairelerin satışında % 25 peşin, % 75 banka kredisi veya % 30 peşinle 36 aya kadar vadelendirilen DAP finans sistemiyle ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı
  • 25.02.2022 08:52

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı

Dap Gayrimenkul Geliştirme hisseleri, Borsa İstanbul'da (BİST) işlem görmeye baş ...

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!
  • 14.02.2022 17:07

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

Pandemi döneminde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne ka ...

DAP Nişantaşı Koru projesi Emlak Konut hasılat şampiyonu oldu!
  • 20.10.2021 11:25

DAP Nişantaşı Koru projesi Emlak Konut hasılat şampiyonu oldu!

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut’un “Yıl Bazlı Satış Raporu”na g ...

DAP Yapı "yılın tüketici markası" seçildi
  • 08.10.2021 16:22

DAP Yapı "yılın tüketici markası" seçildi

DAP Yapı, 12 ilde bin 200 kişinin katılımıyla yapılan araştırma verilerine göre, ...

Ormanköy Çekmeköy projesinden havadan şantiye görüntüleri!
  • 19.06.2021 15:14

Ormanköy Çekmeköy projesinden havadan şantiye görüntüleri!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Ormanköy Çek ...

Nişantaşı Koru projesinde temel çalışmaları devam ediyor!
  • 19.06.2021 15:08

Nişantaşı Koru projesinde temel çalışmaları devam ediyor!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi ş ...