maritbet girişmaritbet
Çanakkale'nin markalısında tapu teslimi

Çanakkale'nin markalısında tapu teslimi

Makro-Torkam İnşaat İş Ortaklığı ile Çanakkale’de inşasına devam edilen KonakkaleBosphorus’ta tapu teslimleri Pazar günü düzenlenecek etkinlikte yapılacak

Makro-Torkam İnşaat İş Ortaklığı ile Çanakkale'de inşasına devam edilen KonakkaleBosphorus'ta tapu teslimleri Pazar günü düzenlenecek etkinlikte yapılacak.

Çanakkale'nin ilk nitelikli ve markalı konut projesi olarak öne çıkan Konakkale Bosphorus,  Çanakkale Boğazı manzarasına hakim 30 bin 815 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Çanakkalelilerin yoğun ilgisiyle başlayan satışlarla birlikte projenin yarısını aşkını sahiplerini buldu. Projeden ev alanlara tapuları 25 Mart Pazar günü düzenlenecek törenle teslim ediliyor. Konakkale Ailesi'ne katılan daire sahiplerinin tanıştığı törende ünlü sanatçı Lara da konser verecek.

30 milyon Dolar'lık proje değerine sahip Konakkale Bosphorus, Çanakkale'de Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılan ilk proje olma özelliğini taşıyor.

237 konutun yer aldığı projede çeşitli genişliklerde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yanı sıra 2+1, 3+1, 4+1 bahçeli dubleksler, teraslı daireler ve tripleks villalara kadar her ihtiyaca ve bütçeye uygun çeşitlilikte daireler yer alıyor. 8 adet ticari ünitenin ve sosyal tesisin bulunduğu projede yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam, basketbol sahası, kay kay ve tekerlekli paten pisti, çocuk oyun alanları, oturma ve yürüyüş alanları, süs havuzu ve şelaleler gibi sosyal yaşam alanları ve spor alanlarının yer alacağı projede açık otoparklarla birlikte her daireye kapalı otopark alanı da sağlanacak.

Proje alanının %85'lik kısmının peyzaj, su ve ortak kullanım alanlarına ayrıldığı KonakkaleBosphorus'ta birçok ödeme planıyla birlikte anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun faiz oranlarında krediyle yeni etap dairelerin satışları devam ediyor.

İzmir Çanakkale Asfaltı'nın yanı başında konumlandırılan KonakkaleBosphorus, havaalanına 4,5 km, 18 Mart Üniversitesi'ne 1,3 km, Üniversite Hastanesi'ne 2 km, Kipa Alışveriş Merkezi'ne 1,6 km, mesafede yer alıyor ve çevredeki Anadolu lisesi, ilköğretim okulu, anaokulu ve çarşı'ya ise yürüme mesafesinde bulunuyor.

Haber Türk Emlak Pazarı

Konakkale Bosphorus İletişim bilgileri

Web : www.konakkale.com.tr

Tel : 0212 659 23 80

 

 

Yorum Yaz