maritbet girişmaritbet
Bulvar İstanbul’un ticari üniteleri satışta!

Bulvar İstanbul’un ticari üniteleri satışta!

İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde bulunan toplam 26 ticari ünite açık arttırma ile satışa çıkıyor.

Başakşehir-Ayazma'daki 3. Etap ihalesini kazanan Özülke ve Özkar Ortak Girişimi'nin hayata geçirdiği Bulvar İstanbul projesindeki ticari üniteler satılıyor. 'İstanbul Başakşehir Ayazma 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi' kapsamında inşa edilen Bulvar İstanbul'da 26 adet ticari ünitenin toplam bedeli 47 milyon 940 bin lira tahmini satış bedeli üzerinden satışa çıkarılacak. Projede yer alan ticari ünitelerin fiyatları 850 bin lira ile 9 milyon 500 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. 

Bulvar İstanbul'daki ticari üniteler

Projedeki cadde dükkanları ve diğer ticari üniteler için düzenlenecek olan ihale 29 Kasım 2015 Pazar günü saat 10.00'da Bulvar İstanbul satış ofisinde açık artırma yöntemi ile düzenlenecek. 

22 AYDA YÜZDE 97 SATIŞ BAŞARISI 

Başakşehir bölgesinin lüks konut projesi Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek 1 adet cafe ve kreş satışa sunuluyor. 22 ayda %97 satış başarısına ulaşan ve 2014 yılı ilk altı aylık diliminde Emlak Konut projeleri içinde en yüksek satışı yakalayan Bulvar İstanbul projesi bu süre içinde yatırımcısına yaklaşık %100 kazandırdı. Lokasyonu ile çok değerli bulunan ve hızla gelişen Başakşehir'in en avantajlı konumunda yer alan Bulvar İstanbul Cadde ticari üniteleri, yüksek kira gelirlerinin yanı sıra kısa zamanda değer sağlama potansiyeliyle yatırımcıların gözdesi olacak. 

Bulvar İstanbul Cadde doğa ile iç içe, peyzaj alanlarıyla çevrili, ortasında dev şelalelerin aktığı, restaurant, cafe, giyim, market, eczane, kuaför, GSM operatörü, büyük mağazacılık gibi pek çok alternatifin yer alacağı Bulvar İstanbul Cadde ile bölgede keyifli alışveriş yaşamın bulvarı olacak. 

24 ADET MAĞAZA VE BİNLERCE KİŞİYE HİZMET 

Bulvar İstanbul Satış Ofisi'nde, 29 Kasım Pazar günü düzenlenecek olan açık artırmada, doğrudan cadde girişli, büyüklükleri 78 metrekare ile 489 metrekare arasında 24 adet mağaza, tüm bölgeye ve özellikle bulunduğu cadde üzerinde yer alan yaklaşık 4000 konutta yaşayan 20 bin kişiye hizmet verecek 1394 metrekare market, 1 adet cafe ve kreşin satışı gerçekleşecek. 

Bulvar İstanbul Cadde'de satışa sunulan F1 ve F2 blokların altında yer alan cadde dükkanları, kreş ve cafe'nin teslim tarihi Haziran 2016, rezidansın altında yer alan cadde dükkanlarının ve marketin ise Aralık 2016 olarak belirlendi. 

Bulvar İstanbul Cadde dükkanları, 9 ihtisas hastanesinin ve 3000'in üzerinde yatak kapasitesinin yer aldığı İkitelli Sağlık Kompleksinin tam karşısında, metronun yanında ve cadde üzerinde başta Bulvar İstanbul projesi olmak üzere diğer konut projelerinin yer aldığı çok avantajlı bir konumda bulunuyor.  

Ön başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresinden yapılırken, 444 66 10 no'lu telefon ile Bulvar İstanbul satış ofisinden bilgi almak mümkün olacak. 

İhale detayları için tıklayın!

Satışa çıkarılan ticari üniteler için tıklayın!

Emine Pile/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bulvar İstanbul’un ticari üniteleri satışta!
  • 16.11.2015 14:40

Bulvar İstanbul’un ticari üniteleri satışta!

İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde bulunan topla ...

Bulvar Residence, 14 Şubat'ta ön satışta!
  • 10.02.2015 17:11

Bulvar Residence, 14 Şubat'ta ön satışta!

Toplamda 1,555 daireden meydana gelen Bulvar İstanbul, Başakşehir'in ilk rezidan ...

Bulvar İstanbul'da 20 günde 550 konut satıldı
  • 27.11.2013 07:58

Bulvar İstanbul'da 20 günde 550 konut satıldı

İstanbul’da kurulacak ‘Yeni Şehir’ bölgesinin içinde yer alan Başakşehir’de konu ...

Bulvar İstanbul nerede?
  • 07.10.2013 13:56

Bulvar İstanbul nerede?

Özülke-Öz-Kar İnşaat ortaklığı imzasıyla yükselen Bulvar İstanbul projesi Başakş ...