maritbet girişmaritbet
Brandium Ataşehir'de metrekare birim fiyatları 8 bin liraya kadar çıkacak!

Brandium Ataşehir'de metrekare birim fiyatları 8 bin liraya kadar çıkacak!

Karma konseptli, 5 kuleli Brandium Ataşehir'de AVM yılbaşında açılıyor. Projede diğer kısımların teslim tarihi 2013 yılı ilk çeyreği

 

Hakan Çağlar, Brandium Ataşehir'de, stüdyo dairelerin 250 bin TL, 1+1'ler 400 bin TL, 2+1'lerin 500 bin TL'den başladığını bir bloğun tamamen 3+1 daireleri ayrıldığını, projenin yüzde 80'inin yeşil alan olduğunu ve yüksek bölgede yer aldıklarından denize hakim bir konumda olduğunu kaydetti. 
 
Emay İnşaat ve Erko Grup işbirliği ile inşa edilen Brandium Ataşehir, İstanbul'un yeni buluşma noktası olacak. 
 
"Her şey evimin altında" sloganıyla yapılan Brandium Ataşehir, sadece asansöre binmekle evin dışında güzel bir gün geçirme imkanına kavuşulabiliyor. Brandium Ataşehir'de Anadolu Yakası'nın en prestijli alışveriş merkezine, en modern kültür-sanat merkezlerine ve en keyifli sosyal alanlara ulaşmak için birkaç adım atmak gerekiyor. 
 
İstanbul Brandium Ataşehir'de bölgenin en büyük AVM'sini yıl sonuna yetiştirmeyi hedefleyen Emay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çağlar, "Alışveriş merkezimiz 250 mağazadan oluşuyor. 60 bin m2'lik bir alana sahip. Tiyatro, sinema, spor salonu, kreş, çocuk oyun alanları, gençlik, moda, yiyecek ve içecek merkezleri, yani hayata dair herşey burada olacak" dedi. 
 
Maket değil gerçek 
 
Projenin ada bazmda 70 bin m2 büyüklükte olduğunu, 1100 daireli, 5 kuleli otel, rezidans, ofis, AVM'si ile miks bir proje olarak yükseldiğini belirten Emay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar, "Burası Ataşehir ve Anadolu Yakası'nın dinamiği olacak. Proje ciddi talep gördü. Yarıya yakınım sattık. Hepsini satışa çıkmadık. AVM'nin açılışını bek1 liyoruz. Yabancı ya satış da o zaman gündeme gelecek. Projede 16 ayda bu seviyeye geldik" dedi. Brandium AVM açıldıktan sonra fiyatlarm yüzde 20 daha fazla artacağma dikkat çeken Çağlar, "Brandium'un ilk lansmanında m2 fiyatını 4 bin 500 TL olarak belirlemiştik. Şu anda m2'sini yaklaşık 6 bin TL'den satıyoruz. Bu fiyatlar yakında 8 bin TL'ye kadar çıkacak. Ben ilk lansmanda buranın m2'si 12 bin TL olacak demiştim, kimse inanmamıştı. Fiyatlar şimdi oraya doğru gidiyor. Her projemizde olduğu gibi burada da bir spor merkezi olacak ve biz işleteceğiz" dedi. 
 
Yatırım bedeli 1 milyar Brandium Ataşehir'de sistem oturana kadar yönetimi kendi ellerinde tutacaklarım belirten Hakan Çağlar, "Brandium Ataşehir'de yönetimi biraz uzun dönem düşünüyoruz. Bu projenin toplam yatırım değeri 1 milyar doları buluyor. Projemizde teknoloji adına yok yok. Sadece yangm güvenliğine proje maliyet bedelinin yüzde 7'si ayrılmış durumda. Projede yangına dayanıklı, tesisat, kablo, yangm merdivenleri gibi her türlü mekanik ve otomotik her türlü imkan kullanılıyor" diye konuştu. 
 
Tek yatırım aracı 
 
İnşaat sektörünün bu yıl da lokomotif rolünü sürdüreceğini ve 2013 yılında da aym performansın devam edeceğini belirten Çağlar, "Taleplerden bunu anlıyoruz. Kentsel dönüşüm çıkışa ivme kazandıracak. İnsanlar artık yatırım bazında gayrimenkulü düşünüyor" dedi. 
 
İstanbul'da daha 20 sene yetecek arsa bulunduğunu belirten Çağlar, "İstanbul bereketli yer. Fabrika arazileri çok kıymetlendi. 
 
Fabrika sahipleri üretimden kazanamadıkları parayı arsasmdan kazamyor. Ancak biz Kurtköy hariç Bostancı'dan ileri gitmek istemiyoruz" diye konuştu. 
 
Sözcü

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Brandium Ataşehir projesinde teslimler başladı
  • 28.12.2013 10:14

Brandium Ataşehir projesinde teslimler başladı

Brandium Ataşehir Evleri'nde konut teslimleri başladı. Projenin son reklam filmi ...

Brandium Ataşehir'in Monopoly temalı yeni reklam filmi
  • 10.12.2013 15:38

Brandium Ataşehir'in Monopoly temalı yeni reklam filmi

Brandium Ataşehir projesinin Monopoly temalı yeni reklam filmi emlaktasondakika. ...

Brandium Ataşehir'in Ayşe Arman'lı reklam filmi!
  • 14.12.2012 14:12

Brandium Ataşehir'in Ayşe Arman'lı reklam filmi!

Ünlü gazeteci Ayşe Arman, Brandium Ataşehir projesinin reklam filminde oynadı. E ...

Brandium Ataşehir örnek daire görüntüleri!
  • 26.09.2012 17:09

Brandium Ataşehir örnek daire görüntüleri!

Emay İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Brandium Ataşehir, Ataşehir-Kayışdağı'nda ...

Brandium Ataşehir'e helikopterden bakın!
  • 15.07.2012 13:19

Brandium Ataşehir'e helikopterden bakın!

Brandium Ataşehir projesinde son durumu sizler için helikopterden görüntüledik ...

Emay İnşaat konkordato ilan etti
  • 15.11.2018 17:06

Emay İnşaat konkordato ilan etti

2008 yılında en fazla vergi ödeyen ilk 100 şirket arasında yer alan vergi rekort ...