maritbet girişmaritbet
Beylikdüzü Marmara Evleri 4'te fiyatlar 475 bin TL'den başlıyor!

Beylikdüzü Marmara Evleri 4'te fiyatlar 475 bin TL'den başlıyor!

İhlas Yapı’nın marka projeleri serisinin 4’üncüsü olan Marmara Evleri 4, binlerce kişiyi aile öncelikli bir yaşamla buluşturmaya devam ediyor.

İhlas Yapı tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilecek olan Marmara Evleri 4, 640 daire, 44 ticari ünite ile yatırımcısını avantajlı seçeneklerle karşılıyor.

Proje çocuklar için hazırlanmış oyun alanları, büyükler için dekore edilmiş bahçeler, spor severler için düşünülmüş kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, Türk hamamı ve daha pek çok sosyal donatı olanaklarıyla alıcılarına dikkat çeken alternatifler sunuyor.

Özellikle geniş balkonlarıyla büyük beğeni toplayan Marmara Evleri 4'te dilediğiniz her yerin keyfini evinizin konforunda yakalamanız mümkün. Şehrin gürültüsü ve yoruculuğuna karışmadan istediğiniz her yeri ayaklarınıza getiren lokasyonu ile de proje, TEM ve E5 otoyollarına komşu konumda yer alıyor. Ayrıca Beylikdüzü Metrosu Yakuplu istasyonunun yakınında inşa edilmesi sayesinde de ister aracınızla ister metrobüsle tüm şehirle ulaşımı kolaylaştırıyor.

Kişiye özel ödeme seçenekleri

Ev alma hayali kuranlar için kolay ve kişiye özel ödeme planlarının çıkarıldığı Marmara Evleri 4 projesinde peşin alımlarda yüzde 25 indirim uygulanıyor. Ayrıca projede geri kalan kısım içinse 36 aya varan vade kolaylığı sağlanıyor.

Daire tiplerinin 126 ila 204 metrekare arasında değiştiği projede 3 farklı tipte konut tipi bulunan projede dairelerin metrekare fiyatları ise şu şekilde değişiklik gösteriyor:

2+1 daireler 126 metrekare iken başlangıç fiyatı 475 bin TL'den alıcı buluyor. 3+1 daireler 176 metrekare iken başlangıç fiyatı 620 bin TL'den satışa sunuluyor ve 4+1 daireler 204 metrekare iken başlangıç fiyatı ise 870 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Projenin teslim tarihinin ise Haziran 2020'de yapılması öngörülüyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz