maritbet girişmaritbet
Be Life Kartal projesinde alırken kazandıracak fırsatlar!

Be Life Kartal projesinde alırken kazandıracak fırsatlar!

Be Life Kartal projesinde satışta olan dairelerin fiyatları 345 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ve sıfır faizli ödeme seçenekleri sunuluyor

İstanbul'da Anadolu Yakası'nın hızla gelişen bölgesi Kartal'da yeni bir proje yükseliyor. Mimari tasarımıyla dikkat çeken ve merkezi noktalara yakınlığıyla öne çıkan Soğanlık bölgesinde inşa edilmekte olan Be Life Kartal'da satışlar devam ediyor.

Be Life Kartal Fiyat Listesi

Daire TipiBaşlangıç Fiyatı
1+1345 bin TL
2+1470 bin TL
3+1640 bin TL
4+11 milyon 50 bin TL

Banka kredisi kullanımına uygun olan ve şirket bünyesinde 36 ay sıfır faizli ödeme seçeneği sunulan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut türleri yer alıyor.

Şehrin merkezinde yükseliyor

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13,3 kilometre, Anadolu Adalet Sarayı'na 2,1 kilometre, Pendik Marina'ya 6,4 kilometre ve metroya 900 metre mesafede yer alan proje, Atatürk Caddesi üzerinde hayat buluyor.

Değeri artan bölge Kartal

Son dönemde markalı konut projelerinin birbiri ardına hayata geçirildiği Kartal bölgesi, özellikle metro yatırımıyla değerine değer kattı. Yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği bölge genelinde konut üretim ve satışları tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yeni pistin açılmasıyla birlikte Kartal'da konut fiyatlarının daha da yükseleceği öngörülüyor.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Be Life Kartal projesinde alırken kazandıracak fırsatlar!
  • 18.09.2017 14:48

Be Life Kartal projesinde alırken kazandıracak fırsatlar!

Be Life Kartal projesinde satışta olan dairelerin fiyatları 345 bin TL'den başlı ...