maritbet girişmaritbet
Bahçe Citys Bahçeşehir konut projesinde metrekaresi 2 bin 500 liraya!

Bahçe Citys Bahçeşehir konut projesinde metrekaresi 2 bin 500 liraya!

Osten Yapı ve TAF Gayrimenkul ortaklığında hayat bulan Bahçe City’s projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor

 

Osten Yapı ve TAF Gayrimenkul ortaklığında hayat bulan Bahçe City's projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Toplamda 75 dairden meydana gelen proje içerisinde 25 dubleks ve 50 adet normal konut seçeneği bulunuyor. Bahçe City's projesinde normal daireler 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Tüm dairelerde kat bahçesi olan Bahçe City's projesinde metrekare fiyatları 2 bin 500 lira ile 3 bin 500 lira arasında değişiyor. 39 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan projede göl manzarasına sahip konut seçenekleri de bulunuyor.

2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Bahçe City's projesi Bahçeşehir bölgesinde yükseliyor. 145 metrekare ile 260 metrekare arası tasarlanmış konutların yer aldığı proje kapsamında belli oranda peşinat ödemesi yapılıyor. Geriye kalan miktar ise 48 ayda sıfır faiz ve 3 ara ödeme ile tamamlanıyor.

Yapımına 1 Ağustos 2012 tarihinde başlanan Bahçe City's projesinde kafeterya, restaurant, Türk hamamı, açık otopark, kapalı otopark, fitness center, spa, sauna, açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu gibi bir çok sosyal aktivite alanı bulunuyor.

Bahçe City's iletişim bilgileri

Web: http://www.bahcecitys.com/

Telefon: 0530 464 23 23

Uğurcan TOKAY/emlaktasondakika.com

Yorum Yaz