maritbet girişmaritbet
Avcılar Park'ta teslimler 30 Aralık'ta! Metrekaresi 2 bin 600 TL'ye!

Avcılar Park'ta teslimler 30 Aralık'ta! Metrekaresi 2 bin 600 TL'ye!

Haziran 2011 ayında yapımına başlayan Avcılar Park, Aralık ayında tamamlanacak ve daire sahiplerine teslim edilecek.

Toya ve Gül Proje ortaklığı ile Avcılar'ın merkezinde 39 bin m2 alana inşa edilen Avcılar Park projesi; bahçe ve deniz manzaralı 275 daire, 50 mağaza, bin 500 m2 büyüklüğünde bir süpermarket ve açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, sauna, Türk hamamı, kaferya gibi sosyal alanlardan oluşuyor. Haziran 2011 ayında yapımına başlayan proje Aralık ayında  tamamlanacak ve daire sahiplerine teslim edilecek.

Metrobüs bağlantısıyla İstanbul'un merkezlerinden birisi haline gelen Avcılar'da yeni bir yaşam alanı inşa edildi. Avcılar Park, 20 yılı aşkın süredir inşaat sektöründe başarılı projeleri tamamlayan Toya ve Gül Proje ortaklığı ile gerçekleştirildi. Bahçe ve deniz manzaralı açık, kapalı yüzme havuzlu birinci sınıf proje, toplam 39 bin m2'lik alan üzerinde kurgulanıyor. 
 
Avcılar Park, 24 bin m2'lik yeşil alana sahip bulunuyor. Rahatlık ve konforu öne çıkartan mimarisi, park konsepti ve Marmara Denizi manzarası, sosyal tesisleri ile dikkat çeken Avcılar Park, toplam 275 daire, 50 mağaza ve bin 500 m2' büyüklüğünde süpermarketten oluşuyor. Tüm konforu düşünülmüş 2+1, 3+1, 4+1 veya  dubleks olarak 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri bulunan Avcılar Park'ta ocak, davlumbaz, fırın ve bulaşık makinesi gibi beyaz eşyalar hazır olarak teslim ediliyor.
 
 
Birinci sınıf işçilikle biçimlendiriliyor
 
Avcılar Park'ta daireler, 125 m2 ile  273 m2 arasında büyüklüklere sahip. Ayrıca 40 m2 bahçesi olan bahçe katlarının da yer aldığı Avcılar Park, birinci sınıf işçilikle biçimlendirilen, kaliteli yapı malzemeleriyle inşa ediliyor. Projede ferah, aydınlık salonlar, ebeveyn banyolu yatak odaları,  balkonlar, özel tasarım banyolar, ankastre donanımlı  şık ve kullanışlı mutfaklar yer alıyor. 
 
Bunun yanısıra, parke zeminler, ıslak mekanlarda birinci sınıf  seramik malzemeler, saten boya veya duvar kağıdı, PVC ısıcamlı pencereler, kaliteli ahşap malzemeden üretilen portmanto ve giyinme dolapları ve dairelerde ocak, fırın, davlumbaz, buzdolabı, bulaşık makinesi gibi beyaz eşyalar bulunuyor. 
 
Tüm mimari detayların ayrıntılarıyla düşünüldüğü projede sağlamlığı artırmak için radye temel inşa edildi. Temellerde ve inşaatın diğer aşamalarında birinci sınıf beton ve yapı malzemesi kullanıldı. 
 
Deniz manzarası eşliğinde sosyal olanaklar Avcılar Park'ta
 
Deniz manzarasıyla da dikkat çeken Avcılar Park'ta sosyal olanaklar da keyifli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness, sauna, bay-bayan Türk hamamı, kafeterya ve  çocuk parkı bulunan projede 24 bin m2'lik yeşil alan yer alıyor. Site sakinlerinin doğayla iç içe bir yaşam sürmesi için özel olarak tasarlanan yeşil alanda yürüyüş yolları ve hobi bahçeleri kurgulanıyor.
 
Metrobüs bağlantısıyla İstanbul'un merkezlerinden birisi haline gelen Avcıların çehresini değiştirecek Avcılar Park'ta dairelerin m2 fiyatları 2 bin 600 TL -3 bin TL  aralığında bulunuyor.
 
Çok cazip ödeme seçenekleri bulunuyor
 
Haziran 2011 ayında inşaatına başlanan projenin satışına da eş zamanlı başlandığını ifade eden Toya Gayrimenkul İnş.A.Ş  Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Topaloğlu, yüksek bir ilgi ile karşılaştıklarını belirtti. Topaloğlu, “Konutlarımızın ve dükkanlarımızın satışı ile ilgili yoğun ilgi halen devam ediyor.Ayrıca şu an çok ilgi gören kampanyalarımız var. İsteyen  peşinatını yüzde 1 olarak ödüyor, isteyen yüzde 10 ‘a varan indirimlerden faydalanıyor. Ayrıca  50 ay 0 faiz sistemi ile aylık sabit ödemeli  ödeme seçeneklerimiz de devam ediyor” dedi.
 
 
Avcılar Park'ın çevreyi, doğayı, sosyal yaşamı seven, aynı zamanda şehir merkezinde yaşamak isteyen, toplu taşıma imkanlarından da yararlanmak isteyen, farklı gelir grupları ve mesleklerden herkesin dikkatini çeken bir proje olduğuna dikkat çeken Topaloğlu, konseptin orjinalliği, şehir merkezine kolay ulaşım ve projenin içinde birçok olanağı barındırması gibi nedenlerle, yeşillikleri içersinde modern bir konuta sahip olmak isteyenlerin beklentilerini karşıladığını söyledi.
 
Avcılar Park'ın 'park' konseptli diğer projelerin devamı niteliğinde inşa edildiğine dikkat çeken Topaloğlu, ”Bu projemize de Avcılar Park İsmini koyduk dedi.
 
Marmara Denizi ve bahçe manzarasıyla dikkat çeken, toplu taşıma olanakları ve metrobüs ile şehrin merkezinde konumlanan Avcılar Park'ta daireler 30.12.2012'de teslim edilecek. 
 
Avcılar Park İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 590 69 69

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avcılar Park, reklam filmiyle de dikkat çekti!
  • 20.05.2013 10:22

Avcılar Park, reklam filmiyle de dikkat çekti!

Gül Proje ve Toya ortaklığında hayata geçirilen Avcılar Park projesinin tanıtım ...

Avcılar Park'ta yepyeni bir hayat yüzde 1 peşinatla
  • 07.04.2014 10:10

Avcılar Park'ta yepyeni bir hayat yüzde 1 peşinatla

Çok farklı ödeme seçenekleri ve uygun şartları ile dikkat çeken Avcılar Park'ta ...

Avcılar Park ödeme seçenekleri
  • 03.03.2014 08:42

Avcılar Park ödeme seçenekleri

Yüzde 1 peşinat veya 36 ay 0 faiz imkanı sunan Avcılar Park'ta konutlar hemen te ...

Avcılarpark Konutları'nda yüzde 1 peşin, 36 ay 0 faiz
  • 27.01.2014 09:51

Avcılarpark Konutları'nda yüzde 1 peşin, 36 ay 0 faiz

Avcılarpark Konutları'nda yüzde 1 peşin, 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor ...

Avcılar Park Evleri ödeme koşulları
  • 21.01.2014 10:28

Avcılar Park Evleri ödeme koşulları

Avcılar Park Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 peşinatla ev sahibi oluna ...

Avcılar Park'ta yüzde 1 peşin yarın taşın
  • 13.01.2014 09:19

Avcılar Park'ta yüzde 1 peşin yarın taşın

Avcılar Park projesinde çok cazip fırsatlar sizi bekliyor ...