maritbet girişmaritbet
3. İstanbul'da fiyatlar 850 bin TL’den başlıyor!

3. İstanbul'da fiyatlar 850 bin TL’den başlıyor!

Başakşehir’in en büyük projesi olan 3’üncü İstanbul’da daireler 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

Al Zamil, Seha Yapı, Adesa ve Fuzul Grup'un bir araya gelerek oluşturduğu ASAF İş Ortaklığı tarafından inşa edilen 3. İstanbul projesi 3 etaptan oluşuyor. Proje içerisinde 2+1'den 3+1'e kadar 3 farklı tipte konut tipine yer veriliyor. Toplamda 1200 konutun yer aldığı projede dairelerin metrekareleri 105 ila 222 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

 3. İstanbul, dairelerin konforuna verdiği önem kadar proje içerisinde zengin bir aktivite alanı oluşturmasıyla da alıcılarına hitap ediyor. Erkek ve kadınlar için ayrı olarak dizayn edilen toplam 3 sosyal tesisin olduğu 3. İstanbul'da, yetişkinler hobi atölyelerinde sanatsal çalışmalar yapma; çocuklar ise kendileri için tasarlanmış oyun alanlarında veya PlayStation odalarında vakit geçirme şansına sahip oluyor.

İçerisinde yüzme havuzu ve saunanın da bulunduğu projede 1,4 km'lik yürüyüş parkuruna da sahip. Bu parkur ise mağazaları, restoranların ve kafelerin olduğu meydanları, yansıma havuzlarını çevreliyor.

Sosyal donatılarının yanı sıra proje yanı başında bir de 12 farklı hastaneden oluşacak ve toplamda 2 bin 682 yatak kapasiteli Sağlık Kenti'ne sahip.

Şehrin ulaşım akslarına erişim noktasında iş ve yaşam merkezlerine hayli yakın bulunan 3. İstanbul, Atatürk Havalimanı ve 3. Havalimanı'nın da tam ortasında yer alıyor. 3. İstanbul projesi  Metrokent'e 2 dakika, TEM Otoyolu'na 5 dakika, E-5'e 12 dakika, 3. Havalimanı'na 12 dakika, Atatürk Havalimanı'na 12 dakika, 3. Köprü'ye 20 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 30 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 30 dakika mesafede bulunuyor.

2 farklı ödeme planı oluşturuluyor

Başakşehir'in en büyük karma projesi olan 3. İstanbul, Avrupa Yakası'nın yükselen değerinden ev sahibi olmak isteyenler için farklı ödeme planları oluşturuyor. Teslim tarihi Haziran olan ödemelerde banka faizsiz 24 ay taksit seçeneği sunulurken Ekim 2019'da teslimi yapılacak konutların ödemesi ise 48 aya varan taksit avantajlarıyla sağlanıyor.

3. İstanbul'da yer alan konutların başlangıç fiyatları ise şu şekilde;

2+1 daireler 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla,

3+1 daireler 1 milyon 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla,

4+1 daireler ise 1 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarla buluşuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz